Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści działają jak Lenin |
Dodałem kilka ogłoszeń wczoraj koło południa,nie ma ich nadal,adminie zbierasz sobie powoli....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści działają jak Lenin |
Ty piszesz niszczy, a ja konkuruje - cała różnica. Ludzie kupują towar w droższych sklepach w Łomży, a nie na Allegro z różnych powodów, nie koniecznie głupoty. Np. bo nie trzeba czekać na dostawę, bo można dotknąć, bo nie trzeba siedzieć przed komputerem. Poza tym nie prawda, że zawsze Allegro będzie tańsze. Allegro też każe słono płacić sprzedawcom za korzystanie z serwisu i koszty benzyny, więc też dostawy rosną od paru lat. Już teraz spokojnie można sprzedawać tańsze lub cięższe produkty na miejscu w Łomży konkurując cenowo z Allegro.
|
|
Co do Zambrowa to prawda,bardziej się rozwija niż Łomża,pozyskuje nowych inwestorów, widać nawet po Szpitalu tam poradni doszło a u nas ubyło,wydaje się bardzie przyjazne niż pare lat temu,wiele ciekawych miejsc choćby na spacery,basen.. a u nas co było z Pływalnią wiecej nie dociągnięć niż pożytku. Nasz Rynek serce miasta jak wygląda?! jak pustynia wyłożona kostką brukową a kiedyś mieliśmy ładną fontanne to zniszczyli. Sprzedaż internetowa z roku na rok rośnie,sama zauważyłam że więcej kupuje przez np allegro (ubrania,sprzęt rtv,meble itp) niż u nas w sklepie,bo taniej nawet z przesyłką,duża różnorodność,dużo nowości ,nikt nie patrzy "spode łba"...
|
|
kto tam pojedzie na bawelne,jak w stokrotce lipa,tez jest galeria,a jest na skraju bankructwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |