Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale Sychowicz się napocił, |
Na Szosie do Mezenina (Polmozbyt nie mają) teraz takie czasy że trzeba mieć orginalne oprogramowanie, a to kosztuje !!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale Sychowicz się napocił, |
1. Nie będziesz traktował kobiety jako istoty równej. Jej wypukłości zauważał i doceniał będziesz, bo inaczej na srogą zemstę się narazisz. 2. Tłuc kobiety swojej ręką twoją nie będziesz, ani rózgą, ani innym rekwizytem mogącym służyć biciu. Siły swe męskie ku zdobywaniu innych kobiet zachowaj. 3. Winy swoje wobec kobiety twojej zawsze sobie odpuszczaj. Pierwej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niźli doczekasz się tego od niej. 4. Nawet w alkowie ze szwagierką ujrzany, zaprzeczać będziesz. Flirtu i romansu w każdej sytuacji się wyprzesz. 5. Nigdy nie będziesz kłócił się z kobietą twoją. Nie będziesz bowiem języka strzępił nadaremno. 6. Komórkę swoją przed obcowaniem cielesnym zawsze wyłączał będziesz. 7. Jeśli kobietę swoją pragniesz rozpalić, o zapałkach zapomnij. 8. Jeśli kobietę swoją należycie rozpalisz, los ci w dzieciach nagrodzi. 9. Żadnej kobiecie która warta tego jest, przepuszczać nie będziesz, bo skurczu prostaty się nabawisz. 10. Nigdy nie będziesz kłamał kobiecie swojej, chyba że dla dobra publicznego. 11. Kuchnię kobiety twojej chwalił będziesz, nawet gdy zupa przypalona i słona jest. 12. Jeśli zupę takową kobiety swojej po dwakroć pochwalisz, na zbliżenie cielesne zasłużysz, piwo dostaniesz, i pokój będzie z tobą. 13. Nie pozwolisz utrzymywać się kobiecie twojej. Chyba że praca tobie nie służy. 14. Łysiny swojej nigdy wstydzić się nie będziesz. Zważ wszak że księżyc także odbitym światłem świeci. 15. Nie będziesz obcował cieleśnie z dwiema i więcej kobietami naraz. Chyba że sam los tak ci poszczęści. 16. Nie posadzisz kobiety twojej za kierownicą samochodu twego, chyba że źle życzysz kobiecie, i jeszcze gorzej samochodowi twemu. 17. Ciepłego piwa nigdy pił nie będziesz, bo się kataru kiszek i hemoroidów nabawisz. 18. Do alkoholu nieletnich, członków AA i chorych przymuszać nie będziesz, bo grzech to, na honorze plama i trunków marnowanie. 19. Dyskretnym będziesz. Gdy do basenu nasiusiać zechcesz, na trampolinę wchodził nie będziesz Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Kobiece reguły *REGUŁY ustalane są przez KOBIETY. *REGUŁĄ jest zmiana REGUŁ bez uprzedzenia. *Nie ma mężczyzn rozumiejących REGUŁY. *Jeżeli mężczyźni zaczynają rozumieć REGUŁY, REGUŁY ulegają zmianie. *REGUŁA mówi - Kobiety się nie mylą. *Jeżeli KOBIETY są w błędzie - jest to bezpośrednim wynikiem błędu mężczyzn. *KOBIETA może zmienić zdanie ZAWSZE. *Mężczyzna nie ma prawa zmienić zdania bez pisemnej zgody KOBIETY. *KOBIETA ma ZAWSZE prawo być ZŁA lub ZMĘCZONA *Mężczyzna (jeżeli już popełnił ten nietakt, że jest zły lub zmęczony) ma być cicho. *Mężczyzna ma znaleźć rozwiązanie problemu gdy ten się pojawi. *KOBIETA MOŻE znaleźć rozwiązanie problemu w ODPOWIEDNIM czasie. Wszelkie próby zmian REGUŁ ze strony mężczyzn grożą ciężkim kalectwem Z pozdrowieniami dla meskich szowinistycznych... :)
|
|
hahaha trudne ,nie? latwiejszej nie moglam dac ;) ale tak naprawde chcialabym wiecej sie dowiedziec na temat ,tak zupelnie prywatnie jesi ktos ma ciekawe artukuly ,linki lub inne zdjecia to prosze o podanie tego na forum lub przeslanie mi na poczte .
|
|
Racz wyrazić jaśniej swoją przebłyskotliwą myśl tomasie.
|
|
Co masz na myśli mówiac NASZYM ? Chodzi Cio o tych z Polski czy tych z Łomzy ?! Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Lomzyniak69 - wybaczalne to jest, ale szczerze mówiąć, lepiej jednak wyglądają słowa z 'ę', 'ą', 'ć' itd. gdy te litery tam są, a nie gdy się używa 'e', 'a', 'c' itd. Najważniejsze, by bez problemu dało się zrozumieć. Co do czytania książek - możliwe, że nie jest to zły sposób na poprawienie znajomości ortografii. Ja czytam sporo, ale na mnie to raczej nie działa - jak czytam, tak mnie wciąga treść, że w ogóle nie zwracam uwagi na pisownię wyrazów. Ale być może jest tak dlatego, że jako tako znam zasady, a w książkach nie ma 'byków' więc się nie rzuca mi nic w oczy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ciekawe co byscie zrobili gdyby sie okazalo ze ktos z waszych bliskich albo dziecko jest homoseksualista?Moze stos? W tym miejscu przypomina mi się taki film - "American Beauty" - może kto pamięta... Był tam pewien gość - ojciec Ricky'ego - "twardziel", który w sposób bardzo radykalny, delikatnie rzecz ujmując, starał się uchronić swego syna przed "pedałami". Jak się okazuje, ten idealny na pozór mąż i ojciec sam nosił w sobie ciągoty homoseksualne, które starał się panicznie w sobie ukryć i stłumić, na swoje nieszczęście...:( Hmm...Jego zachowanie przywodzi mi na myśl wypowiedzi niektórych forumowiczów... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ich zawsze zaskakuje zima.HEHE Nic nowego Nasza
|
|
Witam, chcę przetransportować psa do brata do Chicago. Szukam kogoś kto mógłby pomóc i zabrać go ze sobą. Pies leciałby w klatce w specjalnym luku, wszystko opłacam, dowożę psa a brat odbiera wprost z lotniska. Oczywiście odwdzięczę sie finansowo za przysługę.
|
|
Jeśli uważacie, że ten kraj jest taki nietolerancyjny, to zacznijcie tolerować moją nietolerancję dla wynaturzeń (wybryków natury), które zaczynają trawić świat. Nie powiecie mi chyba, że pedalstwo jest czymś normalnym? Trzeba Wam tłumaczyć, w jakim celu mężczyzna posiada penisa, a kobieta pochwę? Chyba każdy wie także, do czego służy odbyt! Bóg stworzył człowieka tak, aby każdy element jego ciała miał odpowiednie przeznaczenie. Wniosek pierwszy jest prosty: odbyt nie służy do uprawiania seksu. Wniosek drugi nasuwa się sam: pedał to wybryk natury. Nigdy nie napisał bym nawet jednego słowa w tym temacie, gdyby ci wszyscy wykolejeńcy siedzieli spokojnie w domach i tam pieprzyli się w dupsko. Po co od razu wychodzić na ulice i demonstrować swoją chorą odmienność? Nie ma się czym chwalić. PEDAŁ TO NIE CZŁOWIEK. Jak możecie domagać się legalizacji małżeństw homoseksualnych? Jak możecie domagać się prawa do adopcji dzieci? Zasięgnijcie najpierw opinii dobrego psychologa - zapytajcie go, jaki wpływ na rozwój psychologiczny dziecka może mieć wychowanie w domu, gdzie mamusia i tatuś to panowie/panie. Jak można oddać małego chłopca na wychowanie dla dwóch pedałów? Pewne podejrzenia rodzą się same. PEDAŁOM POWIEDZMY STANOWCZNE N I E
|
|
Ludzie o czym wy mówicie, jak chcecie zobaczyć naprawdę złe drogi to zapraszam do warszawy. To co jest w łomży i w okolicach to drogi pierwsza klasa. W warszawie odśnieżone są tylko główne ulice... Więc nie narzekajcie. P.S. no nie mówiąc już o środkach jakimi dysponują łomżyńskie firmy.... Więc zastanówcie się najpierw a potem piszcie, a tak poza tym to jak wam źle to na rower albo skuter...
|
|
U nas sa dobre drogi :)
|
|
Trzeba trzymać sietych przykazań!
|
|
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." Dobry cytat. Powiem szczerze nie mam nic do homoseksualizmu i ich malzenstw.Nie jestem przekonana do adopcji dzieci.Ale drodzy moi otworzcie oczy!To nie jest choroba!Choroba jest wasz brak tolerancji!to jest wynaturzenie!Kazdy czlowiek zasluguje na zycie godne w szacunku. ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
LoL Zbych
|
|
ja bym zakonczyl juz ten temat bo to smierdzaca sprawa hehe;] i tylko gadanie o GOWNIE...wystarczy;]hehe pozdrawiam:) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |