Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzest dziecka pary homoseksualnej |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzest dziecka pary homoseksualnej |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No to i ja sie dołożę dokładnie tak jak zezuś :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A jesli Pioneer to jaki model polecacie ?:)
|
|
Robi się cienko a będzie jeszcze cieniej! Każdy obwinia pracodawców ale to nie do końca tędy droga bo kółko się zamyka.Jesteśmy coraz ubożsi i po prostu kupujemy tańsze produkty bo przecież jeść coś trzeba!!!
|
|
handel w małych sklepach przetrwa tylko koło nich naprawdę trzeba chodzić. Kto mysli ,że otworzy sklepik i samo już dalje pójdzie to się myli bo przegra jak nic z Biedronkami i Lidlami. Duże galerie nie sa tak grozne dla małych sklepików i ich bym się nie bał. To co się stalo w miescie jest tylko i wyłacznie efektem głupoty miejscowych kupców którzy ponad 15 lat blokowali budowę galeri handlowej. Bokiem weszły Biedronki i ich zwyczajnie wykończyły. Jest takie powiedzenie głupich nie sieją nie orzą sami się rodzą.
|
|
********* BIEDA PANUJE WŚRÓD MIESZKAŃCÓW NASZEJ ŁOMŻY, OK. 85% LUDNOŚCI ZARABIA TYLKO PO TO, ABY MÓC PRZEŻYĆ Z MIESIĄCA NA MIESIĄC, DLATEGO TEŻ NASZE MIASTO JEST ZAGŁADĄ DLA OSÓB PRZEDSIĘBIORCZYCH, KTÓRE CHCĄ OTWORZYĆ SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ. W ŁOMŻY PANUJĄ BARDZO DZIWNE ZASADY, HMM.. PRZYKŁADY ? 1. CZYNSZE, KTÓRE SĄ ZDJĘTE WPROST Z KOSMOSU(ZARZĄDCOM CHYBA ŁOMŻA POMYLIŁA SIĘ Z LOS ANGELES ALBO NY), SĄ NIE WPROST PROPORCJONALNE DO ZAROBKÓW, 2. CENY PALIW, KTÓRE SĄ DROŻSZE O KILKADZIESIĄT GROSZY, W STOSUNKU DO CEN PALIWA W INNYCH WOJ., 3. CENY DÓBR MATERIALNYCH(ZIEMIA, MIESZKANIA) SĄ ZAWYŻONE W STOSUNKU DO MIAST W INNYCH WOJ. (BAA..BO PRZECIEŻ NASZA ŁOMŻA TO JEST KRÓLESTWO POLSKI I CENY TO MUSZĄ BYĆ WYSOKIE), CENY SAMOCHODÓW W OKOLICZNYCH KOMISACH..ŚMIECH NA SALI(CENY ZAWYŻONE O 30-40% W STOSUNKU DO AUT OFEROWANYCH W INNYCH WOJ.) DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE ? ZASTANÓWMY SIĘ.. 85% LUDNOŚCI NIE MA PIENIĘDZY, TAK? WIĘC KTO JE MA? WIADOMO KTO.. JEDNOSTKI, ORAZ ROLNICY, KTÓRZY PODTRZYMUJĄ TĄ "ŚMIESZNĄ KARUZELĘ" IDIOCI KUPUJĄ TOWARY DROŻSZE O 40% WARTOŚCI, PÓŹNIEJ SZUKAJĄ IDIOTÓW SPRZEDAJĄC ZIEMIĘ O KOLEJNE 40% WARTOŚCI WIĘCEJ NIŻ JEST WARTA, BAAA NAWET WIĘCEJ.., JEŚLI NIE ZMIENI SIĘ WŁADZA I ZASADY PANUJĄCE W TYM ŚMIESZNYM MIEŚCIE NIE WRÓŻĘ TU ZBYT ŚWIETLANEJ PRZYSZŁOŚCI
|
|
lambo zaraz ci zezowate szczescie pojedzie ze cie na nic nie stac a go stac na garza za 40 tysiecy to trzeba byc dopiero madrym by za taka cene kupic nieogrzewany i nieocieplony garaz ale gratulacje za udany zakup wedlug niego wszystko jest ok a to ze juz galeria nawet upada to wedlug niego pewnie tylko nieumiejetnosc wlascicieli prowadzacych biznes
|
|
W galerii łomżyńskiej zalegają z czynszem, a zobaczycie co bedzie jak wybydują 2 kolejne galerie.... Cały handel lokalny padnie...
|
|
|
kARNY BATALION , Brigada , 1941 czerwiec , Pan na Zulawach na poprawienie humoru bezcenny , kot czarny ,kot bialy :))) juz sie smieje , super film. SUPER WATEK, WKLEJACIE SERDECZNIE PROSZE.
|
|
Dotyczy wiadomości przekazanych przez 4lomza.pl w związku z Walentynkami I kto to mówi ? Po męczeńskiej śmierci Walenty stał się ich (epileptyków) patronem, zaś z biegiem czasu - również zakochanych, „poruszonych gorączką miłości, swoistej epilepsji duchowej”. (ot Kapłańska nowo mowa) Duchowny i kapłan Rzymskokatolicki - Czaplicki. Czy jest On Apostołem Jezusa czy nie jest Apostołem Jezusa a jeśli jeszcze jest on Apostołem to który jeden z Dwunastu jest jego pierwowzorem - Oto jest pytanie ? rudy błazen z druhem
|
|
mozesz od stycznia wiezc kota ,psa przynajmniej do UK !!!!! bez tych ceregieli.
|
|
zezowate szczescie,ja pracuje na ul Dlugiej ale moj szef chce sie wyprowadzic i na ul Mazowieckiej otworzyc,mowi ze jak powstanie nowa galeria Veneda to tam bedzie rewelacja,a dluga ul.bedzie przeszloscia.I ja mam takie same zdanie caly chandel bedzie na Zawadzkiej, Mazowieckiej.
|
|
Tymczasem prawda brzmi tak: Walenty z wykształcenia był lekarzem, z powołania duchownym. Żył w III wieku w Cesarstwie rzymskim za panowania Klaudiusza II Gockiego. Cesarz ten za namową swoich doradców zabronił młodym mężczyznom wchodzić w związki małżeńskie. Uważał on, że najlepszymi żołnierzami są legioniści nie mający rodzin. Zakaz ten złamał biskup Walenty i błogosławił śluby młodych legionistów. Został za to wtrącony do więzienia, gdzie zakochał się w niewidomej córce swojego strażnika. Legenda mówi, że jego narzeczona pod wpływem tej miłości odzyskała wzrok. Gdy o tym dowiedział się cesarz, kazał zabić Walentego. ... ....W przeddzień egzekucji Biskup Walenty napisał list do swojej ukochanej, który podpisał: "Od Twojego Walentego". Egzekucję wykonano 14 lutego 269 r. Wokół legendy narosły duchowe odniesienia ludzi "modlących się do Walentego" i na tym duchowym odniesieniu ludzi Kapłani dopisali świętą historię jego życia i śmierci ubogacając a raczej wzbogacając religijną historię młodego kościoła promującego wartości duchowe budowane - dobudowywanie do Ewangelii Jezusa do której dopasowywano czczonych społecznie bohaterów użytecznych z punktu widzenia kapłanów dla ich nowego arcykapłańskiego porządku religijnego zwanego Nowym Testamentem po świecku Nową Erą - Naszą Erą. Tymczasem... ... Historia kołem się toczy - błędnym kołem a raczej kołem młyńskim w którym nieustannie mieli się dawno już zmielone ziarno nauki Ewangelii Jezusa z którego nie ma i nie będzie dobrego chleba ino ułuda - obłuda religijna twórców tego religijnego młyna podobnie do historii opisanej w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy
|
|
Terminator 2 best!!:)
|
|
Nie dziwię się wcale że tam nikt nie płaci czynszu skoro towar w większości sklepów zajeżdża dawnym stadionem...Ciekawe jak będzie w nowych galeriach bo obstawiam że to samo
|
|
Hmm a gdzie ja cokolwiek napisałem o zapomogach albo biadoleniu? Napisałem, że nie masz pojęcia o handlu. Jakich sobie sprzedawców zatrudniają nasi biznesmeni to już ich sprawa/problem?
|
|
A ja ze swojej strony polecam LG, w tórym sam możesz sobie wybrać kolor podświetlenia. Dodatkowo na korzyść przemawia cena.
|
|
Jak zauważyłeś Allegro wszystkich sklepów nie wyprze, bo niektórzy nie lubią robić tam zakupów. To jest kompletnie w porządku. Obecnie jestem w Monachium i na każde 6 sklepów spożywczych przypadają tylko 2 które można porównać do naszej Stokrotki. Więc nie rozpowszechniaj stereotypów, że "prawdziwy Niemiec wstydzi się robić tam zakupy". Nie wstydzi się, bo tam jest najbliżej z domu. Samochodu tam nie zaparkuje, ale dlatego bo tu większość ludzi korzysta z komunikacji miejskiej. W mieście 72% jest Niemców, 28% to imigranci, więc jeśli prawdą byłoby to co mówisz, to na każde 6 sklepów powinny być tylko 2 dyskonty a nie odwrotnie. Prawda jest taka, że tu ludzie też oszczędzają. Ludzie dla których wydatki na jedzenie nie mają znaczenia są w mniejszości, a nawet oni nie wstydzą się iść do najbliższego sklepu osiedlowego tylko dlatego, że jest on tańszy od konkurencji. Może tak było gdy powstawał pierwszy Aldi, ale nie teraz. O jakim wsparciu z góry myślisz? Jakaś inwestycja infrastrukturalna, czy inwestycja jednej firm którymi jeszcze steruje państwo? Dziwie się, że jeszcze nie zrobili jakiejś strefy ze zwolnieniem podatkowym w Łomży.
|
|
W odniesieniu jak wyżej: Autor: -moderator- (---.opera-mini.net) Data: 14-02-12 14:12 pacanów nie brakuje w łomży.kto na to zezwolił.BARAN JAKIŚ. a ___________________________________________________________ To prawda przedmówco. przykładów jest mnóstwo daleko nie trzeba szukać. Jakie Pasterze takie zbaranienie w owczym stadzie Cytatuję:+) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27849 [b[Ks. Jacek Czaplicki przypomniał, że św. Walenty to lekarz z III wieku naszej ery, zajmujący się, m.in., chorymi na epilepsję. Po męczeńskiej śmierci stał się ich patronem, zaś z biegiem czasu - również zakochanych, „poruszonych gorączką miłości, swoistej epilepsji duchowej”. Stąd też główne intencje mszy św., sprawowanej za los chorych i zakochanych. Koniec CYTATU MASAKRA ( epilepsji duchowej ...? ) O czym to świadczy ?
|
|
oo Mr_Andrzej .. co z seminarium usunięto. Teraz rozumiem twoje wpisy ... żyłbyś jak król (w twoim mniemaniu) .. a tak musisz na forum ujadać.
|
|
żart!!! lokal na umierającej starówce w takiej cenie,poza tym stary, wystarczy mi zapach co do niektórych na wejściu, fuj, żeby się i dwoił i troił, to i za pół ceny nie sprzeda hahahaha
|
|
Bo takim to tylko isc i po pysku wylac, a potem portal zeby padl;) Inaczej nie mozna
|
|
Dzwon do rzecznika praw pacjenta 800190590 - o ile sie nie myle to ten numer. Powiedz o co chodzi i co mozesz zrobic. Zawsze cos tam doradza :) Powodzonka :) rudy błazen z druhem
|
|
sprzedaj samochod łaź z buta bedzie na mandat i zostanie a swoja droga, osoba , ktora nie ma pieniadzy, nie posiada samochodu, internetu, a nawet jedzenia nie rob z siebie ofiary, powinnas dostac ze 150 i ciekawe czy byloby milo zeby przejechac sie dalej;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |