Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA: Temat restytucji mienia powraca. Senatorowie zażądali by Pompeo naciskał na Polskę |
potem szczubeł więcej da
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA: Temat restytucji mienia powraca. Senatorowie zażądali by Pompeo naciskał na Polskę |
jak kolega wyzej wspomnial temat byl kilkakrotnie ponawiany jak nie wiecej wystarczy w wyszukiwarke 4lomza wpisac to co chcesz i masz do wyboru do koloru...nie zawsze posty sa do konca szczere ale...mam nadzieje ze uda ci sie zlokalizowac odpowiednia kapele zespol cool jest faktycznie cool
|
|
Re: USA: Temat restytucji mienia powraca. Senatorowie zażądali by Pompeo naciskał na Polskę |
Jakie JVC dokladnie ?:)
|
|
|
To na co jeszcze czekasz ??? uderzaj do urzędu pracy i wypełnij formalności i do dzieła !!! Morze jeszcze dostaniesz parę groszy z Unii bo bo dopiero początek roku ...
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 13-02-12 17:18 Ja mogę siedzieć pod barem i wody do piwa dolewać. Odpowiedz na tę wiadomość Re: Klub-pub dla 30+ Autor: 3 słowa (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 13-02-12 17:20 wszystko w swoim czasie,za kilka m-c No pewnie co Ty Mały lokal jeszcze nie otwarty a ty już byś wody do piwa dolewał? wszystko w swoim czasie i ja też jestem tego zdania.
|
|
eh, chyba nie :-)) facmen
|
|
Pierwszy raz zgadzam sie w 102% z jasiem, TYLKO PIONEER. Kiedys mialem Kenwooda bardzo wysoki model i zamienilem na Pioneera sredni model.Od tej pory wiem ze Kenwood to g**no. Alpine nigdy nie mialem(chociaz slyszalem ze sa dobre),ale nie bede juz raczej eksperymentowal i kupie Pioneera.
|
|
O JVC to w ogóle nie wspominaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |