poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wojskowym samolotem w trybie pilnym na narty..!

Pewnie to było to

http://www.youtube.com/watch?v=UXKyP4lqNJw

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wojskowym samolotem w trybie pilnym na narty..!

BRAK NICKA ty chyba jakis nieulomny jestes. I pewnie podczas powstania warszwskiego tłumaczyles ludziom ze po co walczyc skoro mozna stracic zycie? lepiej zyc jak zyc i sie nie odzywac.... tak??? o to chodzi??? a moze ty jakis (bez)radny PełO?? To wytlumacz mi jedno to moze i zaczne cie szanowac. Mianowicie... Statoil Białystok Gaz - 2,79
Statoil Łomża Gaz - 2,90
Było to pare dni temu... Podczas mojej podróży po naszym biednym województwie... Można taniej?? MOŻNA?? prosze konkrety... Bo ja tu widze jedno. Mówi Ci coś ZMOWA CENOWA?? i mysle ze jednak akcje protestacyjne w koncu cos przyniosa.... zobaczysz..

widzisz brak ci argumentow wiec wytlumacze tobie pare rzeczy:
po pierwsze kazdy chce tankowac taniej w tym celu ludzie musza zaczac protestowac by pokazac wladzy ze sie nie zgadzamy z tymi cenami
po drugie protest ten musi byc dokuczliwy dla jak najwiekszej liczby obywateli by wqrwienie ludnosci siegnelo zenitu wtedy tylko rzad jest w stanie cokolwiek zmienic bo gdy wqrwienie ludzi nie osiagnie zenitu jedynie jestes skazany na wybrechtanie wlasnej osoby przez rzadzacych przy butelce wodki
po trzecie robicie protest juz drugi raz i poza tym ze 4lomza i mylomza ma o czym pisac nic sie nie zmieni
po czwarte ta forma protestu jest tak glupia jak branie nauk od goscia ktory nigdy nie ruchal chyba juz ci to wytlumaczylem pare postow wyzej ze to co spalisz na protescie zatankujesz za dwa dni
i moglbym tak pisac i pisac ale i tak mam ta swiadomosc ze za wiele sie nie zmieni bo jak tu przyznac racje gosciowi skoro raz sie powiedzialo ze ma glupie pomysly a moja forma jest the best przyznalbym sie wtedy ze jestem wiekszym kretynem od niego niestety taka jest prawda i na koniec jeszcze jedno zeby wasi dziadkowie pradziadkowie tak samo bronili polski jak wy strajkujecie dzis gadalibyscie wszycy po rusku a moze to i lepiej widzac co teraz sie dzieje tak wiec proponuje krotko ankiete jaka forme protestu wybieram A forme biess(pieczny) czy B moja glosowanie czas zaczac

BRAK NICKA w takim razie do dzieła organizuj,przedstaw swój plan działania.Chyba nie brak Ci odwagi?Jeśli zgodzę się z nim będziesz miał mnie pierwszego na liście w tym głosowaniu!!!

Jak chcesz to przyjdź do mnie do szkoły.....apel zaczyna się o 12,15 14lutego

CIEKAWE JAKBY NIE BYŁA PIOSENKARKĄ CZY BYŚCIE ZAPALALI ŚWIECZKI I TAK UBOLEWALI HAHAHAH IDIOTÓW Z SIEBIE ROBICIE POPROSTU, A DRUGA WERSJA JEST TAKA ŻE ZA MIESIĄC WSZYSCY ZAPOMNĄ I CI KTÓRZY TAK UBOLEWALI BĘDĄ JĄ MIESZAĆ Z BŁOTEM ,ŻE NARKOMANKA ĆPUNKA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org