Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dorabianie sobie męczeńskiej chwały... |
Obelixie !!!!!!!!!!!!! Przy mnie zaden trzeci nie skorzysta :):) Zwłaszcza przy trzepaku Omani :):) Poprostu przekazałem prawo do mojego trzepaka wielkiemu wojownikowi :):) Trzepak Omani będzie tak przy nim bezpieczny jak był przy mnie :) ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dorabianie sobie męczeńskiej chwały... |
Omanio nie płakaj, jeślisz juz moja to poślizgamy sie razem juz nie długo :-) Kasia..
|
|
Zezik,kto Ci uwierzy,że Ty masz swój biznes,nie kompromituj się.Prześledziłeś pandzie,a ja prześledziłem Ciebie.Logujesz się o każdej porze dnia i nocy.O czym to świadczy?Że siedzisz w domu i wklepujesz swoje mądrości prawie na każdy temat. P.S.Jak dla Ciebie mogę być,jak to napisałeś:baranem,kretynem,ćwokiem.Dorzucisz jeszcze coś?A może Twoi koledzy z paczki,może ten z manią prześladowczą Andzia C.Czekam.......
|
|
Obelixie ?? Nikomu niegodnemu nie oddał bym swojego skarbu :):) Anatol M.
|
|
marudo, już ozdrowiałeś ? jestem na temacie obok , tam jakiś mundrol wąty swe snuje
|
|
Brak tobie czarnej brak :)))) Autor: Bunio (---.blutmagie.de) Data: 10-07-11 22:11 Ach te czarne włosy... Odpowiedz na tę wiadomość Re: gdzie odbije zdjecia Autor: Bunio (---.blutmagie.de) Data: 10-07-11 22:13 No nic,czarna piękności.... Odpowiedz na tę wiadomość Re: gdzie odbije zdjecia Autor: Bunio (---.blutmagie.de) Data: 10-07-11 22:19 p Bunio w dalszym ciągu uważam,że potrzebujesz tych wykładów :) Wytłumaczyłbym Ci tutaj,ale nie chcę śmiecić w temacie... W każdym razie czekam na list polecony z Sądu z terminem rozprawy,pozdrawiam i cześć. nie_pajacuj_w_nowej_wersji ,no ja również tak uważam Panie kolego :) Chyba w tym całe sedno :)
|
|
Bunio :) Wyrobniku w Pańskim gospodarstwie :):) Ludzie bogaci nie muszą pracowac i moga pozwolic sobie na siedzenie w necie od rana do nocy:):) Wbij sobie do pustej makówki raz na zawsze :):) NA LUDZI BOGATYCH PRACUJA PIENIĄDZE I NIEUDOLNI ZYCIOWO WYROBNICY:) Kasia..
|
|
Andy C :) Jak by co to będę odwiedzał w Czerwonym Borze :) A i transporcik jakiś czasami podrzucę :):)
|
|
Andy C, a to sorry, nie zatrybiłem , to on, ma tam spędzić wakacje ? to już za głupotę do więżnia sadzają ?
|
|
![]() Data: 08-02-12 17:46 mogę prosić o maila to napiszę facmen
|
|
|
prawda, pierwszy będę za darowaniem mu winy, ot, niepoczytalny, nie wie co czyni
|
|
Echch... Dołek... Piękne czasy... Nawet nie wspominaj! :-) A na górze na kilkunastu metrach np. "Browar Łomża" (koncert lokalnej kapeli -przyp. aut ;-)) . Można? Można!
|
|
awg mi co jakiś czas jakąś aplikację od skypa unieszkodliwia , a skype coś tam uaktualnia i tak na okrągło. ale jakiś problemów większych nie ma. Kasia..
|
|
zezowate szczęscie no siedzą dziadki po 70 lat za jazdę po pijanemu na rowerze:)) Sędzia będzie litościwy zaproponuje odróbkę w MPGKiM/ie:))
|
|
No w końcu się ćwiczy te areobiki
|
|
pies mu uciekł, to tu teraz na forum kolegi szuka ,
|
|
a co się dziwić, jak był mały, to matka mu kiełbasę na szyję wieszała, żeby psy chociaż się z nim bawiły, to mu ze szczenięcych lat pozostało jeszcze zamiłowanie do szczekania oj, miał chłopina psie życie !
|
|
marudo, kończymy, jutro też jest dzień , trzeba oczka zmrużyć , com sobie pofolgowali, to nasze , teraz idziem palulu, miłych i spokojnych snów , dobranoc Ci ,
|
|
To już sobie nawet systemu nie można sobie przeinstalować ? Kasia..
|
|
Dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi i przykro mi,że rozmowa zeszła na inny temat. Z mojej strony to koniec tematu. Pozdrawiam.
|
|
Zezowate, nie marnuj czasu na pyskowki są przecież bardziej interesujące zajęcia;) a koleżanka zzałożycielka tematu właśnie dostała brutalną naukę życia. ludziom nie do końca należy wierzyć. obcym ludziom. Nie mniej jednak powodzenia życzę w szukaniu... facmen
|
|
http://www.iph.lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=481857&t=481849 a ja tym linkiem zacytuję Ci cały wątek tego postu na forum a nie wygodny tylko dla Ciebie kawałek wypowiedzi. A że zatankuję za 50 zł to co przejeździłem to i owszem ale staram się bym nie musiał tankować tylko za 50 zł ale by paliwo spadło z ceny dzięki protestom.By każdego kierowcę było stać zalać auto do pełna nie skrobiąc się w głowę i wyliczając każdą złotówkę na paliwo czy też opłaty.A to na pewno przyniesie korzyść i Twej stacji.Bo nie ceną nadrobisz ale ilością zatankowanego u Ciebie paliwa.Czyli w sumie wyjdziesz na swoje.A też kierowcy będą zadowoleni.To wszystko co mam Ci do powiedzenia.I zwróć uwagę na to że nie używam tak jak Ty określeń obrażających większość osób z tego forum. Jak już wspomniałem nie warto reagować na Twe zaczepki.Więc jeśli masz coś do nas protestujących to zjaw się na następnym proteście i powiedz to wszystkim prosto w twarz a nie kryjesz się za anonimowością forum.
|
|
Witam, jadę dziś do Wawy w godzinach popołudniowych ok 17-18. Mam 3 wolne miejsca. Duże wygodne autko. Więcej info tel. 501-341-975.
|
|
a kto to ? i w ogóle to kogo to obchodzi
|
|
źle myślę o lokalu bo w kiblu spłuczka nie działa
|
|
Witam. Ma ktoś może na stanie używany oraz w miarę dobry akumulator? Chętnie takowy zakupię :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |