niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS zdradził Polskę ws. ustawy 447! To zasługuje na Trybunał Stanu

Oby tylko wystarczyło;-)Bo ja z madziarą się dobierzemy,to moze być cieżko;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS zdradził Polskę ws. ustawy 447! To zasługuje na Trybunał Stanu

a gdzie maruda przepadł ?

obelixie tylko dobrze ukryj żeby nikt mi nie wypił bo bede:(

niech ci maruda zapasy szykuje omanio:)

maruda znowu chyba na foczkach;-(

Obelixie,a niech mnie!To może faktycznie wino zostawię dla madziary;-)

Bo ja wstydliwa;-/

Omanio ty jesteś

facmen

W Niemczech, Francji, Belgii 2-3 tys. euro, w W.Brytanii do 2-2.5 tys. funtów.
W Polsce na międzynarodówce minimum 4-5 tys. pln.
A w Łomży pewnie 1,5 ze znajomościami ...

Sorry za błędy ale w pośpiechu pisałem

rudy błazen z druhem

No i dodatkowo dużo "demówek" , w które sobie grasz (może głupio zabrzmiało ) .

Kasia..

lokkko616 zapomniał wół jak cielęciem był :) Stara gwardia to tylko nazwa i o dziwno, chyba sam się do niej zaliczam, według tego co piszesz. Czasy były inne, muzyka inna itd. Wszystko ma swoje prawa, a przecież nie będzie nikt wpadał między dzieci i im zabawę psuł jak to z memembrisami bywało :) a najlepszy "wodzirej" gacek i jego bonarowe fantazje. Stary chłop, a do dzisiaj przychodzi dzieci straszyć.
Tak jeszcze mi się przypomniały koncerty bramafanu, los alamos, de la core, pampeluna, pizza łomot, oj wiele wiele, nawet znane dzisiaj Plateau gościło u nas trzy razy. A kto pamięta pierwszy i jedyny koncert łomżyńskiego duralexu? :D

No tak, ale dziecko powyżej roku powinno pić już Bebilon Pepti 3, który nie jest refundowany i o to cała sprawa się rozbija... Lekarz nie może wypisać dziecku ponad rocznemu Bebilonu Pepti 2, bo będzie miał karę itp.

To byłą bmka granatowa na bank:)))) widziałem kolesia w akcji:)))

Haha..... znawcy listy radio Maryja się odzywają. Co wy wiecie o muzyce NIC:))

Jak czytam co poniektórzy tutaj piszą to mi się nóż w kieszeni otwiera. Pojawiło się nagle wielkie narzekanie, a w tle padają hasła "stara gwardia", "ja chodziłem to było coś tam", "a kiedyś to przyjechał ktoś tam i ktoś tam". Powiem krótko, bez wsparcia ze strony ludzi/słuchaczy MDK/Bonar znowu umrze. Nie ma ludzi którzy by przyszli na koncert=nie ma koncertów, ani dobrych ani słabych, bo dla kogo je robić? Dla ścian? Najpierw trzeba pokazać, że jest zainteresowanie, a dopiero potem narzekać, że nic nie ma. Wypadałoby również wspierać lokalną scenę muzyczną, zarówno metalową jak i nie metalową, bo często bywało i dalej bywa tak, że to nasze łomżyńskie kapele organizują koncert i zapraszają jakichś znajomych z innych miast, żeby było fajnie.
Ktoś tutaj napisał, że wpadał ktoś tam na koncert i psuł kiedyś zabawę dzieciakom. Z tego co mi wiadomo, to wielki narzekacz, który udzielił się parę postów wyżej, Pan Nowik, sam naprał po pijaku jakiegoś bogu ducha winnego dzieciaka, który właśnie zmierzał na koncert. A potem narzeka, że ci sami ludzie ciągle. Jak mają przychodzić nowi skoro takie cyrki się dzieją? Jak byście się o czymś takim dowiedzieli to puścilibyście swoje dziecko na koncert?
Wracając do samego Bonaru, to w tym momencie Bonar wręcz dokłada do koncertów. No może nie dokłada jak grają tylko łomżyńskie kapele, bo wtedy wszyscy robią to zazwyczaj charytatywnie. Można podnieść cenę biletów do 20-30zł i zaprosić zespoły z pierwszego posta (Dżem, TSA itd.), tylko ilu wtedy znajdzie się chętnych, żeby tyle wybulić? Problemy zaczynały się przy biletach za 10-15zł, bo nikt nie reflektował - "za drogo". Tak, za drogo, lepiej iść do biedronki i za te pieniądze naje** się tanim wińskiem, to się znaczniej bardziej opłaca....

W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej:

Autor: skubi18 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 10-02-12 07:47

Jakbyście drodzy forumowicze czytali Pismo Święte znalibyście odpowiedź na to pytanie.
Biblia Gdańska

Księga Kaznodziei 9:5

"Boć ci, co żyją, wiedzą, że umrzeć mają; ale umarli o niczem nie wiedzą, i nie mają więcej żadnej zapłaty, gdyż w zapamiętanie przyszła pamiątka ich."

Co z tego wynika?

A to, że po śmierci nie ma nic. Człowiek umarł i skończyło się jego życie i na ziemi i gdziekolwiek.

Szanowny przedmówco
Szanowni Państwo

Współczesne znaki czasu albo jak kto woli owoce nauki i technologii przekraczają granice zdrowego rozsądku przeciętnego zjadacza chleba (eucharystycznego)

Człowiek obecnie - oczywiście nie każdy i niekoniecznie tradycyjnie wierzący bardziej niż kiedykolwiek świadomie wierzy w to
czego doświadcza w zasięgu swoich nadprzyrodzonych możliwości i osiągnięć które w zasięgu ręki pozostają kwestią czasu.

Obecnie jest więcej niż było a będzie jeszcze więcej niż jest dowodów na "życie po śmierci" - życie po życiu i "życie przed życiem".

Człowiek już teraz niczym Bóg ożywia i wskrzesza umarłych w różnych klinikach i laboratoriach. Kopiując, powielając, klonując i odtwarzając oraz rewitalizując życie biologiczne i każde inne życie podobnie jak na przykład plik komputerowy...

... - Oczywiście nic za darmo odpowiednia koperta na odpowiednią tacę i Bóg zapłać za zmartwychwstanie to taka Kościelna Rzymskokatolicka tradycja - tu many(u.s.a) Wiary(pl) Kto dużo nie posmaruje ten dużo nie pożyje. W nadchodzącej pięciolatce zaplanowano ożywieni - zmartwychwstanie prehistorycznego mamuta którego szczątki niedawno odkopano.

...Szczęść Boże a raczej Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus...

Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - nie tylko ta religijna historia...

...Religijnej Cywilizacji śmierci pod zło dziejskim - zło tym płaszczykiem religijnych pozorantów Cywilizacji życia
- życia zorganizowanego jak folwark zwierzęcy w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy

Aha, byłbym zapomniał, wielu osobom, nie jest w smak, że coś takiego jak "gitarowe koncerty w MDKu" funkcjonuje. Powiem więcej, nie jest to w smak nawet dla samego zarządu MDKu. Ba, obiło mi się o uszy, że (jakkolwiek by to nie brzmiało) kler też macza w tym palce, w końcu demoralizacja młodzieży. Chwalę pana, za to, że jednak znajdują się tam zapaleńcy, którzy mimo trudności robionych przez "górę", dalej pchają to do przodu i coś w tej zapyziałej Łomży się dzieje.

DRS ile ty masz lat?:))))

to znaczy ze za szybko jeździsz

A ja i zezuś jesteśmy bogaczami :):)
My nie pracujemy :):):)

Nam na konta wpływaja pieniądze same :):)
Prawda zez ??

a Ty Andy ile masz? :)

to jak jest praca to wymiencie jakos firme co przyjmuja mezczyzn w lomzy moj znajomy szuka bez rezultatu jak macie jakos propozycje to napiscie ale powaznie zycze milego dnia

siema siema

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org