Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
faszyzm w państwie PiSlamskim |
Maniuszek, czytaj uważnie i ze zrozumieniem, wiem co piszę !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: faszyzm w państwie PiSlamskim |
wiem, nie łatwa sprawa, ale muszę zacząć coś robić w tym kierunku...
|
|
Ludzie pare razy mi sie zdażyło że kierowca nie otwieral mi drzwi na przystanku na którym chcialem wysiasc ale wczoraj autobus uciekl mi 2 razy stalem obok przystanku i nie wiem czy mógłby mnie nie zauwazyc skoro bylem ubrany na bialo !!!!! któryś raz z rzędu mi sie to przydażyło !!!
|
|
wpm , nie lubię tylko fałszu i obłudy oraz ludzkiej głupoty ! masz jakieś konkretne argumenty ?
|
|
napisz o ty do MPK
|
|
co do pampeluny graja 05.03! bodajrze poniedzialek
|
|
marudo, ale wcześniej było przyjemnie,
|
|
A ja znów dziś miałem taką sytuację że autobus linia ,,2" przyjechał 10 minut wcześniej.. Na rozkładzie jest o godzinie 14 55. a przejechał 14 45.. Przez co musiałem czekać na następny ok 20 minut.. Wyjeżdżają jak chcą raz za wcześnie raz za późno.. Co to ma być? A z tym otwieraniem drzwi to chamstwo.. Miałem wiele razy taką sytuację że pukałem kierowcy w przednie drzwi zauważył mnie ale odjechał dalej. rudy błazen z druhem
|
|
wpm, czytałam też inne Twoje wypowiedzi, wydaje mi się, że jesteś mężczyznąnie kobietą i tak samo jak zezowate szczęście uważam, że powinieneś zdecydować się na konkretną płeć:) to cyt. do Ciebie, "Mądrego poznać po tym, że na tym poprzestanie gdy czasem inteligentne sformułuje pytanie, a głupca w tłumie od razu się wyśledzi, że na każde pytanie zna wszystkie odpowiedzi" Hemar
|
|
Witam. Może ktoś mi pomoże i poda nr telefonu do ginekologów Nizika lub Zaręby. Ewentualnie gdzie przyjmują?
|
|
zadzwoń i spytaj do szybasa ul poznańska oni mogą zrobić jakie potrzeba. facmen
|
|
No masz!!!!!! :):):) Za takie cóś jak było wcześniej to można teraz cierpieć i męki piekielne :):)
|
|
hahahahahah rozwaliłeś mnie mejko
|
|
' hahahahahah rozwaliłeś mnie mejko " mnie tez rozwalił tymi zespołami
|
|
No i tak zrobie:) Byc moze
|
|
imie i nazwisko i numer pokoju napisz:))
|
|
Najlepiej zadzwonić proszę bezpośrednio do dr na oddział kardiologiczny do szpitala. rudy błazen z druhem
|
|
widziałem kilka razy ktoś wspominał o stomatologu, ale konkretnych informacji nie ma. pracuje na budowie i wiadomo zima zastoj kasy nie ma w domu, male dzieci, a zab boli jak skur... , dziura jak stodola, kanalowe bedzie na pewno , wiec prosze mowcie, gdzie tanio mozna to zrobic - licze na konkrety, nazwisko stomatologa ulica i cena. wiem , ze sa tu jeszcze ludzie dobrej woli ktorzy chca pomoc a nie jaja sobie na forum robic.. dzieki wielkie z gory
|
|
za lookaj. http://www.4lomza.pl/szukaj.php?q=stomatolog
|
|
w tym sek ze przeglądałem i nie ma odpowiedzi na moje pytanie;/ a jak sa to sprzed roku i cholera wie czy ceny sie nie zmienily
|
|
bardzo dobra i niedroga stomatolog - Barbara Telecka, śmiało polecam - nr tel znajdziesz w inf. telef., mieszka i przyjmuje rog ul. Senatorskiej i Szkolnej
|
|
a wszystkich szydzących,wyśmiewających i krytykujących proponuje również zaprosić na plac by powiedzieli to co myślą protestującym w twarz . Rzecz w tym że żadna ***** się nie pojawi bo brak im jaj i odwagi .
|
|
dobra dobra Lepper też sie sam powiesił rudy błazen z druhem
|
|
ty idz do doktora Kołakowskiego bo tak jak aktulaność tego numery tak się ten doktor tobą zajmie facmen
|
|
Zaraz Ci się dostanie ze te "WATT"
|
|
myślał pewnie że pedał czeka na klijenta
|
|
ja polecam dr brzózke na ul kolegialnej bardzo sympatyczny i tani wlasnie jestem wtrakcie leczenia kanałowego za 1 wizyte wzial 30 zl z 2 zastrzykami a przedemna jeszcze 2 mysle ze w 150 zl spokojnie sie zmieszcze ( niektorzy dentysci za sam zastrzyk biora 20 zł a ja dostalam dwa polecam
|
|
haha ;D Jest tak napisane na opakowaniu ;D Dziwię się że jest czas w ogóle na takie głupie pytanie :d każdy wie o co chodzi.
|
|
TY to masz jeszcze mleczne :):) Ty się nie udzielaj bo za mleczne jest inna taryfa:):) facmen
|
|
Mr_Andrzej, : santreo to BABA ? może coś bliżej na ten temat ?
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 09-02-12 16:58 To katechetka nauczająca z domu ... _____________________________________________________ taa... ..." A dlaczego to chyba wszyscy wiecie :):) Przecież wokół same morderstwa i zbrodnie :):):) " z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
podobno w Zambrowie będzie?
|
|
Dla ciebie to raczej nie jest możliwe :):) Bo co ci kto zaproponuje to ty albo masz albo ci nie odpowiada . A możę kupisz odemnie sam monitor?? FLATRON W1941S I za ile byś go kupił ?? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
słupa ?
|
|
maruda ma łeb do biznesa,napewno się dogadasz,a jaka kwota Cię interesuję?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |