Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowa autostrad stanie, bo naruszamy unijne prawo? |
co za duzo to nie zdrowo :P:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowa autostrad stanie, bo naruszamy unijne prawo? |
|
|
Napewno bardzo sympaticzny sa mieszkańcy tej wsi...
|
|
------> Metro, ale jeszcze może sie zmienić wszytsko
|
|
Witam. Mam pewien problem.Poszukuję świeżych i wiarygodnych informacjii na temat wszelkich opłat wiążących się z zarejestrowaniem sprowadzonego do kraju auta.Śmigałem dość sporo na necie,ale albo nic nie ma,albo są jakieś linki do artykułów prasowych sprzed niemal 2 lat.Żadnych nowości,a mnie w szczególności interesuje tzw. opłata recyclingowa,która podobno ma od nowego roku wejść.Jeśli ktoś z was biegle się w tym temacie porusza,mógłby udzielić mi rzetelnych i wyczerpujących informacjii,bądź zna linki do stron gdzie to wszystko znajdę,to będę niezmiernie wdzięczny! Pozdrawiam P.S. Prośba do ptysia: jeśli masz zamiar wejść w ten topic i napisać tekst w stylu:"ciekawe jakie są teraz przepisy?" albo "ja nie wiem,ale ktoś może będzie wiedział" to daruj sobie dziecino,a zaoszczędzisz mi nerwów i sobie pośmiewiska
|
|
Oj Malachit :( Zbych
|
|
ach...te nałogi ;d ...::[=Sylwester bilsko- na nim stranie sie wszystko =]::...
|
|
IDIOTA hehe
|
|
Sorki chcialem napisać marcino a nie "marcihno"
|
|
Minoł Rok Moim Drodzy i związku z tym szykują się zmiany ;-) od nowego roku śLeDcZego nie będzie już na forum ;-) ..Więcej może będzie nie spodzianek np.ptysiu zmądrzeje i zacznie pisać z sensem :D może Łomża stanie się wielkim imperium złota i diamentów albo nowoczesnych dróg ... Ale oceńcie miniony rok co się wydarzyło w Łomży pozytywnego dla miasta i negatywnego a może pochwalicie się waszymi sukcesami i porażkami :-) Sukcesy Miasta : - - - Porażki : - - -
|
|
może do jakiegoś zakładu stolarskiego , tartaku ? może mają ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Maczuga Herkulesa. Pozdrowienia.
|
|
Ojj..tak niewiele czasu do Sylwka:/ wiekszosc spedza te noc na domowkach, kluby raczej porezerwowane... a jak jest z Sylwkiem w Atomie? do ktorej trwa imprezka?warto sie wybrac? kto ma taki zamiar...?
|
|
ja dziś w nowy właśnie dlatego że nie mogłem spać oglądałem Amadeusza
|
|
No zostanie troszkę kasy więcej w ich portfelach.Ale sam widziałem jak do mojego lekarza rodzinnego przychodzą ludzie(niekoniecznie starsi) jak ich można nazwać ,,wiecznie chorzy,, .Cały czas coś ich boli ,wiecznie chcą skierowania do specjalisty.Nic dziwnego ,że dla innych już nie wystarcza kasy,żeby pójść i dostać skierowanie do specjalisty.No a między Bogiem a prawdą w dzisiejszych czasach nikt nas nie będzie leczył za darmo.Bo lekarz będzie dokładał ze swoich a sam ,,zdechnie,, z głodu. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Drogocenne zdrowie :)
|
|
Allinka wyręczyłaś mnie :)
|
|
|
|
Tak na 4 piętro po rynnie :)
|
|
Czy jest co podziwiać? Pozdrowienia.
|
|
Dzisiaj w sklepie: - Tato, kup mi taki kabelek żębym mógł podłączyć komórkę do komputera. - A co ci to da? - Będę mógł wgrać więcej dzwonków. - A po co ci więcej dzwonków? - ... Czy rzeczywiście ludzie potrzebują tego wszystkiego co się tłoczy wszedzie dookoła? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |