Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo PiS |
igły nawet w kauflandzie kupisz, ja mam stopki do maszyny poszukam czy znajde jakies zapasowe, a jak nie to na starym rynku dowiedz sie tam chyba jest sklep z pasmanteria.. kiedys byl a ja dawno tam nie bylam wiec pewnosci nie ma ale tam mozesz dostac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo PiS |
A na ważyłeś już w rondelku??? To może wystaw za okno , jak poczuje wonności to i wnet przyleci :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jeszcze nie znaja przyczyny smierci
|
|
Tylko troszkę się podziębił. ***** ***
|
|
Kilka dni temu podczas drogi do pracy przechodziłem akurat przez pasy. Przejście dla pieszych znajdowało się przy skrzyżowaniu z sygnalizacją świetlną i wyposażone było również w światło dla pieszych. Tak więc zielone, ja przechodzę, przed przejściem w samochodzie jakiś facet pali papieroska. Gdy byłem mniej więcej w połowie pasa drogi, jegomość z auta krzyknął: [F] : UWAŻAJ, K*RWA! Automatycznie zerknąłem w lewo, a tam fiat seicento z dość dużą prędkością wykonał skręt w lewo na skrzyżowaniu i pędzi w moim kierunku, a jest już jakieś 2-3 metry ode mnie. Całe to spostrzeżenie to oczywiście jakaś sekunda, po której gwałtownie odskoczyłem w tył, a auto prawie przejechało mi po stopach. Kawałek dalej się zatrzymało. Kierowca, który mnie ostrzegł krzyknął: [F] JAK JEŹDZISZ GŁUPIA FLĄDRO? Po czym usłyszałem kobiecy głos: [K] SPIE****LAJ KRETYNIE! ZIELONE MIAŁAM, MOGŁAM PRZEJECHAĆ TEGO CYMBAŁA TO BY SIĘ NAUCZYŁ ZASAD. Po czym szybko odjechała. I dobrze, bo gdyby team dłużej została to chyba bym ją rozszarpał. I jeszcze krótkie wyjaśnienie dla osób, które nie mogą sobie wyobrazić sytuacji. Podczas skrętu na skrzyżowaniu nawet gdy świeci się nam zielone światło nie oznacza, że możemy jechać i na nic nie patrzyć. W praktycznie każdym przypadku jeśli na drodze prostopadłej jest przejście dla pieszych, to należy ustąpić im pierwszeństwa, bo mają zielone światło.
|
|
tak :)) ***** ***
|
|
a ja piszę prezentacje maturalne z j. polskiego na ustną maturę matura12@spoko.pl
|
|
misiaku hehe musial bym zrec tyle co wy:) sylwetka osy ponawiam:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |