Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wodzowie LPR cz II |
"Autor: 888 Data: 19-09-03 22:54 Darek masz racje - wyskoczymy na piwo zeby o tym pogadac bo nie wypada pisac publicznie... nie wszyscy moga przeciez wiedziec wszystko :) jak tez wceśniej pisali. Ale ktosia i Emila nie bierzemy... chyba że spotakmy sie w barze to moze postawią" Dziękuje ! Widze, ze grupa 4lomzowcow trzyma sie razem, a wszelkie inne poglady sa tu tępione ! ... miło... nie ma jak to pisac na forum, tylko wsrod swoich, a innych, a innymi pogladami "tępić" ! (dla niewtajemniczonych, przeczytajcie wczesniejszy post, z 19-09-03 14:54
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wodzowie LPR cz II |
fajno rozmowe bibliofila z waldemarem znalazlem (choc to i tak ta sama osoba) http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&thold=-1&mode=flat&order=0&sid=303#1 NIEZALEŻNOŚĆ
|
|
Chyba Cię porąbało z tą lokalizacją........gdzie ty mieszkasz ?pewnie masz domek jednorodzinny gdzieś na uboczu....i g...obchodzą Cię inni. Ja mieszkam obok!!!
|
|
tz, zbych i nie pamiętam już kto: Rzyczę Wam, abyście zostali pochowani w Izraelu.
|
|
Szanowni Forumowicze w nawiązaniu do tematu na pewno zainteresuje Was ta wiadomość - link poniżej http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1243&mode=thread&order=0&thold=0 Pozdrawiam Krzysztof
|
|
trochę z innej beczki: wiecie dlaczego zawsze skarżą się na brak paliwa na patrolowanie - bo najpierw muszą się po pracy porozwozić do domów a jak im coś zostanie to patrolują ulice [często patrolują pod mac donaldem :-)]
|
|
Następny wesołek:)
|
|
Mi to by wielce pasiło jakby tam drugiego Lider Szajsa postawili i wszyscy hipermarkeciarzoentuzjastom gęby by pozamykali:))
|
|
Niektórzy z nas słyszą tylko to - co chcą słyszeć, widzą tylko to - co chcą widzieć i wiedzą tylko to- co im powiedzą... ot, taki maleńki, biedny, ograniczony światek własnych fobii... Zeus
|
|
Witaj Piotrze! Fakt był bląd, ale nie trzeba było się wysilać na zlośliwość wyrażoną na forum 4lomza.pl. Wystarczyło tylko wysłać maila, ale no coż nie stać Cię było na to. Pamietaj, że nie myli sie tylko ten co nic nie robi. Portal lomza.info jest cały czas modernizowany i aktualizowany pod wzgledem stosowanego oprogramowania. Dziękuje i za tak przekazaną uwagę. Już to jest poprawione. Jezeli natomiast szukasz materialów źródlowych do dokumentow, które sa kopiowane z lomza.info i podawane jako super nowość przez niektórych forumowiczow to zawsze możesz je znaleść pod adresem http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=&topic=26 Pozdrawiam
|
|
Podobno I LO to faktycznie szkoła "zaprawiajaca do stresu", pewnie nauczyciele uwierzyli w swoją absolutną elitarność, a kto chce iść na studia to i tak pakuje grubą forsę w korki (szczególnie na medycynę), a że uczniowie nie są biedni - to i sporo się dostaje, ale jaka w tym zasługa szkoły? Myślę, że pozostałe ogólniaki nie są gorsze tylko tak "nie bija piany" jak dyrektor Z.
|
|
Ja też kończyłem LO za dyr. Gałęckiego. Wtedy to była najlepsza średnia szkoła bo dobrze przygotowywała do egzaminów na studia bez dodatkowych korków. Jeżeli MARECkI to "MARUS " - pozdrawienia od "Jinksa".
|
|
Patrzeć tylko jak Łomza stanie się, staje się wiochą zabitą dechami z kilkoma straganami i rządzącymi ,protestujacymi pseudo handlowcami. W Łomży kończą się tory, wrony zawracają, psy d... szczekają i protestują handlowcy, nic dodać, nic ująć !!!!! Zeus
|
|
Ależ ja nie mam zamiaru Ci wymyślać i wyzywać:) To, że Ty tak robisz nie znaczy, że ja przejmę Twoją taktykę.
|
|
Dziwisz się, że jest coraz mniej ludzi na niedzielnych mszach?! Ja się wcale nie dziwię. Porozmawiaj z rodzicami dzieci z pierwszej, drugiej i trzeciej klasy szkół podstawowych lub gimnazjalistów. Osoby, które powinny zachęcać dzieci do uczestnictwa w Mszach Świętych - odstraszają je. Dzieci biegają po 5 razy w tygodniu do kościoła i po co? Tylko po to, aby dostać pieczątkę w dzienniczku, karteczkę lub obrazek, bo w szkole na lekcji religii katechetka będzie sprawdzać obecność, a jak zapytasz takiego malucha czy coś zrozumiał z tego co się działo - nic Ci nie odpowie. W niedzielę, kiedy wysyłam córkę do kościoła, odpowiada mi, że już była i to 4 razy, to po co mam iść jeszcze raz. Ja bym tu szukała problemu, a nie w supermarketach (których w Łomży nie ma) czy odsypianiu sobotniego szleństwa. Kościół sam skutecznie zniechęca ludzi do siebie. Polecam do obejrzenia dwa filmy, które oddają bardzo trafnie to co się dzieje, dają dużo do myślenia: 1. "Pytanie do Boga" 2. "Stygmaty" Pozdrawiam
|
|
JA no spoko !! gratuluje umiejetnosci !! wszystko doczytalem !!! i jeszcze jedno nie jestem kobietą :))) tylko dorosłym mezczyzną :))) pozdrawiam
|
|
Ja pracę znalazłem przeglądając ogłoszenie w Gazecie i sam się bardzo zdziwiłem gdy dowiedziałem się, że zostałem przyjęty (nawet znajomi pytali się czy po znajomości). Jestem zatrudniony przez warszawską firmę z branży IT. Z moich wcześniej doświadczeń to mogę powiedzieć tylko jedno: jeśli gdzieś w prasie zobaczycie że jakaś łomżyńska firma poszukuje pracownika nie łudźcie się, bo miejsce zostało zarezerwowane zanim ogłoszenie pojawiło się w prasie, a ono jest dopełnieniem samej formalności.
|
|
Memory five.... sergiejsiej i gra gitara....
|
|
Wazniejsze bezpieczeństwo, niż wygląd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |