Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści objęci kordonem sanitarnym |
Byłam dziś u Pani Kingi i zapisałam się , za tydzień już będzię po. Akurat była u niej klientka, która miała cały MP więc już sobie obejrzałam na żywo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści objęci kordonem sanitarnym |
http://www.papilot.pl/ludzie/5713/Tunezyjka-urodzi-dwunastoraczki.html
|
|
ja sie przylacze
|
|
BIEDRONKA - codziennie wyższe ceny....
|
|
czytaj dobrze zanim z czyms wyskoczysz,i nie obrazaj kobiet
|
|
U mnie można zamówić nie tylko białe. http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=9930&tytul=Okna_PCV_Us%B3ugi_lakiernicze nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sklep Prezencik na Krótkiej. Można tam zamówić koszulki z własnym zdjęciem lub napisem. Polecam.
|
|
tak, na Dwornej, centralnie na przeciwko Sezamu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W jakim Łomżyńskim klubie będzie można dziś obejrzeć mecz o puchar króla , pomiędzy tymi zespołami ?
|
|
Beda mile walentynki?? Na rzadowej podobno milo w tym hotelu, i cena taka sama jak na fadomie, doba 120 zl
|
|
chyba na Długiej a nie Dwornej? :)
|
|
chyba nigdzie w XXI wieku :)
|
|
a w XXI wieku to sie na maszynach juz nie szyje?? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
byłam u piesków i taka prawda, że zadnej pomocy nie odrzucą i jestem zadowolona z wizyty biedne psiaki jak ludzie mogą je tak porzucać. Dobrze,że dobrze o nie dbaja w schronisku a wody nie mieli tak jak pisała osoba wcześniej!! Ponadto ciekawe 80tys hahahah zebys złotówke przekazał to będzie sukces!przestan człowieku jak bys chciał przelać wystarczy na ich strone internetowa wejśc i tam masz dane do przelewu!!! Kłamstwo ma krótkie nogi Po co niektóre posty sa takie kompromitujace nawet na tym forum schronisku chcecie zaszkodzić mało wam kłutni na innych tematach dyskusyjnych!!!
|
|
Podaj maila to dam Ci namiary na pokój do wynajęcia w centrum
|
|
Zauważcie, jak ten tam ten tego dyskutuje sam ze sobą. Psychopata?
|
|
jola widzialas mojego husky
|
|
Chcesz uzyskać dodatkowe uprawnienia ?! DAJ SOBIE SZANSE NA LEPSZĄ PRACĘ! BKD MARAL ZAPRASZA NA KURS OPERATORA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH WSZYSTKICH TYPÓW ! Uprawnienia Kierowcy Wózka Jezdniowego wydawane bezterminowo na drukach MEN. Wszystkie typy wózków (spalinowe, gazowe, elektryczne) + uprawnienie do wymiany butli gazowych. dokumenty wydawane w trzech językach (bez dodatkowych dopłat) U nas nie płacisz za dokumenty po angielsku i niemiecku (u konkurencji za każdy język 50zł) Wyjedziesz do Anglii, Szkocji, Irlandii, Niemiec, szybciej znajdziesz pracę. Upusty dla firm, grup zorganizowanych powyżej 5 uczestników. U NAS MOŻESZ ZAPŁACIĆ NA KONIEC SZKOLENIA! (dzień przed egzaminem) KURSY OBYWAJĄ SIĘ CO 2 TYGODNIE. TYLKO MY POSIADAMY CERTYFIKAT ISO9001 NA SZKOLENIA OPERATORÓW WÓZKÓW W POLSCE Nie wierzysz ? ZAPYTAJ KONKURENCJĘ O CERTYFIKAT ISO! CENA PROMOCYJNA TYLKO 299zł ! • Koszt całego szkolenia z egzaminem i wydaniem wszystkich dokumentów. • Czas trwania szkolenia to około 2 tygodnie. • W cenę szkolenia wchodzi praktyczna nauka jazdy wózkiem widłowym, instruktaż bezpiecznej wymiany butli w wózkach wyposażonych w instalację gazową oraz zajęcia teoretyczne z zakresu BHP, typów wózków, obsługi oraz eksploatacji wózka. • W czasie trwania szkolenia kursanci odbywają szkolenia z dyplomowanymi instruktorami nauki jazdy. Szkolenie zakończone zostanie egzaminem z części teoretycznej (test) jak i praktycznej. • Godziny i terminy jazdy dostosowujemy indywidualnie do klienta. Nawet jeśli pracujesz w systemie 4 zmianowym dostosujemy się do Twojego rytmu pracy.Na spotkania można umawiać się od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-19:00 (w porze letniej do 21:00) w soboty od 9:00 do 14:00 Wymaga się, aby każda osoba ubiegająca się o kwalifikacje posiadała odpowiednie badania uprawniające do kierowania wózkiem widłowym. Z myślą o Naszych klientach organizujemy tego typu badania w Naszym Ośrodku Szkoleniowym (koszt 60 zł/osoby). Wśród naszych pracowników są konserwatorzy Urzędu Dozoru Technicznego, którzy dbają, aby sprzęt na którym Państwo jeździcie był w nienagannym stanie technicznym ! Do Państwa dyspozycji mamy w naszej firmie 21 wózków marki: Nissan, Toyota, Komatsu, HC-Lift, Still Jesteśmy autoryzowanym dealerem wózków widłowych: NISSAN, KOMATSU i HC-LIFT. Najstarszy wózek ma 3 lata,wszystkie zarejestrowane są w oddziałach UDT . ZAPRASZAMY Wrocław ul. Jaworska 4 tel. 788 620 620, 607593400 www.bkdmaral.pl Polub nas na Facebook-u
|
|
a go dalej niema ***** ***
|
|
sportklub kanal 128 na cyfra+ juhu:)
|
|
a jest jakis cwaniak z sts co powie jak obstawic?
|
|
ciąg dalsz ? zwoleników palikota. I ich madrosci. "@Geebvs NASTĘPNY MĄDRY!aRGUMENT 1 PODSTAWOWY TO TAKI ,ŻE MAŁOLATY NIE BĘDĄ SIĘ TRUĆ DEZODORANTAMI,KLEJAMI I INNYMI WYNALAZKAMI PO KTÓRYCH PO ROKU BRTANIA CIAŁO IM ODPADA OD KOŚCI,DOPALACZAMI KTÓRE UZALEŻNIAJĄ NAWET PO PIERWSZYM RAZIE I INNE TAKIE WYNALAZKI I RYJĄ MÓZG. Po 2 jeśli blanty będą legalne będą czyste ,wagowe i tanie.JESZCZE CHCESZ ARGUMENTÓW. Po 3 skoro tak Polska bierze prykład z innych krajów i tak jest otwarta na to co mają inni...TO DLACZEGO NIE LEGALIZACJA MARICHUANY!!! magkar81 6 dni temu" . . jeszcze te i inne. Przyszli żadzacy Polska. Jeden juz palił. Sam sie przyznał. Teraz rzadzi POlska. Nastepcy jego juz czekaj w kolejce. Zostawiam bez poprawek. Co za styl. I lekkość pióra w wypowiedzi. "osobiscie nie pale ale jestem jak najbardziej za legalizacja. marihuana w porownaniu do alkoholu to maly pikus, juz nie mowiac o tym ze alko wytwarza agresje wsrod ludzi a marysia wrecz przeciwnie. wszystko i tak jest tak latwo dostepne. legalizacja po prostu pomoze zalatac dziure budzetowa a dzieci ktore chca byc fajne bo pala juz nie beda takie chetne bo jednak to nie bedzie nielegalne wiec nie bedzie czym sie popisywac. wszystko jest dla ludzi:) podbloklbn 2 tygodnie temu Kto od Lekkostroniczych? :D SyriuszBlack13 2 tygodnie temu 157 babcie najwyraźniej w dupie były i gówno widziały czarekkrzysztof 2 tygodnie temu 121 sam bym nie pozwolił zalegizować marihunaeny ale zalegalizować marihuanę oczywiście karolkrz 2 tygodnie temu Została ukazana OPINIA tych pań, więc nie macie żadnego prawa jej krytykować. Może są i niedoinformowane, ale to nie znaczy, że macie je wyzywać od hipokrytek i "Pisów". looperkiller 2 tygodnie temu @looperkiller skoro ktos w taki sposob wyraza swoja opinie to jak mozna tego nie skomentowac? sutek1234532413 2 tygodnie temu @sutek1234532413 Można komentować, wyrażając opinię o opinii, ale nie krytykować. Nie istnieje zła opinia. (zalążek opiniowej incepcji) looperkiller 2 tygodnie temu sirMaxioo stary ***** to porównanie jest zajebiste "mija się z prawdą jak tupolew z pasem do lądowania." Majkello2431 2 tygodnie temu cała, dosłownie cała, wypowiedź tych pań mija się z prawdą jak tupolew z pasem do lądowania... wszystko co mówią to kompletne bzdury. a niby mądrość z wiekiem przychodzi... sirMaxioo 2 tygodnie temu Co to za branża.... jaka firma??? DanceHolyk 2 tygodnie temu"
|
|
cieszę się, że już niedługo będziesz miała nowego członka rodziny, dzieci będą miały radochę. tylko uważaj, bo psy ze schronu w nowych domach czasami czują się dziwnie, żeby Ci nie uciekł
|
|
ucieczki to one maja w naturze,ja sie bardziej martwie jak on sie zachowa w samochodzie
|
|
igly kupisz w pasmanterii na st rynku
|
|
strasznie drogo to na Zjeżdzie przy stadionie za 30 załatwisz. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Za panną może jakąś poleciał ?? Cieplej się zrobiło to i męskie nawyki dają znać o sobie :)
|
|
ile płaciliście za kanałowe (3kanały) z białą plombą i gdzie? proszę o pomoc, nie jestem z łomży a u nas ta dentystka to niech ja ch... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ale mu pojechales/as pani/ panie forester :) :)
|
|
no tak... petronelcia a czy warto tam jechac??? a moze dasz mi jakis nr.kontakrowy co?
|
|
Czy ktoś się orientuje czy Urząd Skarbowy zaczął już wypłatę zwrotu podatku za 2011r.
|
|
Jak widać SM perspektywa dba o swoją reputacje oraz między innymi dobro swoich lokatorów bo tylko ona jedyna ma zastrzeżenia co do tych zasranych podwyżek , wielmożnej Łomżyńskiej SM ten fakt nie przeszkadza wręcz przeciwnie jest jej na ręke bo znowu będzie powód do nabicia swoich kieszeni. I Znowu wielki plus dla Perspektywy a minus dla Nierobów
|
|
proponuje żebyś pizgnoł sie w łeb
|
|
tomo1233@o2.pl
|
|
taniej kupić gotową.
|
|
wiecie co to jest smieszne chodzic na kase chorych i doplacac 90 zl to nie prawda ta kase dentysci biora sobie w kieszen ja jak bym miala isc na kase chorych i zaplaic 90 zl to to samo co bym prywatnie poszla i jeszcze taniej by mi wyszlo
|
|
pani elzbieta szostakowska na prusa z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Zauwazyliscie ?! tam gdzie jest temat o zespolach muzycznych zaraz znajdują sie ,,m@ster i robciu,, i nie slyszalam od nich zadnego pochlebnego zdania o zadnym zespole grajacym na weselach. czyzby konkurencja:)
|
|
Sylwetka żmii,bo przeważnie tu jadem plujesz.
|
|
adamosxx już wpłacam.
|
|
to nie jad to prawda. Borys-50
|