Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu o "bulwarach"- czyli wybory niedaleko |
Odpoczynek. Pozdrowienia. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu o "bulwarach"- czyli wybory niedaleko |
Grabos to czyli ta wypowiedx moja w/w była z sensem czy nie ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Patrze Maciek ze masz dobry HUMOR :) to wejdź na www.funiaste.net Zbych
|
|
hehehe... mój Boże! (no comment) :)
|
|
Dla palaczy
|
|
Sezrokiej drogi:)
|
|
haha o q rwa ja pie rdole jakie glupoty:P a podobno walese pod brame stoczni podwiozla bezpieka autem:P haha niech zyje nam koles lolo czy jaka mu tam ksywke nadali:P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Uomrzan, Pokaż mi taka religię, która nakazuje "sikać tylko twarzą do słońca wyłącznie na trawnikach", to pogadamy... :D Jeśli chodzi o kwestię może nie tyle normalności, co zgodności z naturą związków homosexualnych, to wciąż nie potrafię zająć jednoznacznego stanowiska w tej sprawie, jako że padają argumenty, iż w świecie zwierząt zachodzą podobne zjawiska, mające na celu regulacje przyrostu naturalnego i takie zjawiska są uznawane w świecie zwierząt za naturalne.. No, ale tak: my nie są przecie światem zwierząt, pomimo, iż tyż ssaki... Swój rozum mamy - chyba mamy, nie mam tu 100 % pewności. Nie o tem jednak chciałam...:) Mówicie, że nie chcecie marszy takowych... To po co nakręcacie i zaogniacie sytuację miast olać sprawę sikiem parabolicznym?? Protesty zdechłyby niezauważone śmiercią naturalną! Jedyna odpowiedź, jaka nasuwa mi się sama jest następująca: ludzie uwielbiają wojny, afery, bijatyki. A do tego każdy pretekst jest dobry! ściemka wszystkim
|
|
Czy ktoś słyszał o kwartalniku "Wiadomości łomżyńskie"? Jak to wygląda? Podobno są przykłady jak pięknie Białystok dołuje Łomżę. Gdzie można kupić? Byłam w trzech kioskach i mówii, że już nie ma.
|
|
Okładki maja Fajne i chyba 4.50 kosztuje :P Zbych
|
|
Sport to zdrowie! Pozdrowienia.
|