wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biznesplan Rydzyka

A na stronie głównej sprawdzałeś? Nie interesuje Cię co się dzieje w mieście?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biznesplan Rydzyka

Jestem w szoku, znałam tą osobę ,aż nie moge w to uwierzyć co sie stało .

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

ej...zwala jeszcze wczoraj pisala szczesliwa ze pociag bydgoszcz-bialy...a to ch... . zlikwidowali...:p...zwala..teraz jest po 8:20..wiec zajecia sie ida czesac :P

A w ogóle to czemu one wszystkie trzymają się za jądra?

O tutaj.... trochę z innego konta zdjęcie.... ale o to chodzi.

To grodzisko na pierwszym planie, to zbyt duża podpowiedź.

Chyba, że to też było dla ptysia :)

Ja też.
A pamiętacie, jak Pani Zosia wkurzała się na pierwszaków, którzy zwracali się do niej "pani woźno" ?
Wrzeszczała wtedy oburzona : " Ja nie jestem żadna woźna, ja jestem SZATNIARKAAA !"
Albo jak mawiała "myśmy z Panem Dyrektorem postanowili..."
A zostało tam jeszcze trochę starej gwardii ( ciała pedagogicznego )
Suchodolska nadal jest postrachem, z tym, że z pestek słonecznika przerzuciła się na paluszki "Lajkonik". Uczą też :Tyszka, Babielowa, Dziekońska, Kalinkowa...
Ale na dole zamiast zielonej wykładziny terakota i w ogóle ą-ę.
Kibelki ze "skoczniami" też były niesamowite. Teraz ładne łazienki i chyba na papierosa już się tam nie chodzi.
Pozdrawiam

ściemka wszystkim

I na dobranoc:

Gdzie to jest:

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

HomePine i Piorunek odpadają, jest za długi okres oczekiwana. U Piorunka nawet do lutego. Sprawdzę w Probud-zie. Czy w Jeziorku u Bazydły jeszcze produkują brykiet?

Pozdrawiam
MiniMax

Tiaaaa. Dobrze kombinujesz Marcin, dobrze. Weź pod uwaję jeszcze dwie rzeczy.
Po pierwsze o wykreśleniu tej inwestycji z budżetu zadecydował samorząd województwa, czyli ludzie wybrani w całym województwie, a nie tylko w Białymstoku.
Po drugie, chyba z rozpędu, Te same śledzie nie chciały wstawić do budżetu modernizacji stadionu, na którym gra Jagiellonia. Zapewne też celowo.
Co Ty o tym sądzisz?

To jak nie dzwonic na Policje jak to jest juz na forum jeden drugiemu przekarze i policja bedzie wszystko wiedzieć !
Ps. a ile chciałza ten dziennik ?

Buhehehehe... pewnie jakis pilny uczeń to zrobił teraz zamieszanie się robi :-)

Gratuluję pomysłu:

po pierwsze pani dyrektor szkoły (czytamy wyżej w poście)
po drugie autorowi tego postu (teraz już będzie o tym głośno)
po trzecie tym, co dziennik ukradli :)

Ejjj ludzie ludziska ten rabacik to na poważnie ??? Bo ostatnio dużo słyszałem o tych moherowych berretach ale ...

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

" Wczoraj gdy uczniowie skończyli lekcjie zginą dziennik lekcyjny jednej z klas "katolika". wieczorem do pani derektor zadzwonił jakiś mężczyzna i powiedziałem ze chce pieniądze , za owy dziennik. "

zwracam uwage na czesc " i powiedziałem ze chce pieniądze , za owy dziennik. "

czyzbys sam ten dziennik buchnal ?

pozzdrawiam

błędy błędy błędy ...
dyrektor nie derektor
a jezeli nie chce dzwonic na policje to ma problem :) [ przeciez maja zakladnika i chca za niego pieniądze ] hehe

Zuza

Kiler... to jseszcze to trzeba by dodać :)
"lekcjie" -> lekcje
"zginą" -> zginął
"derektor" -> j.w.
"uczni" -> uczniów

I z innej strony:
"Jednym z rozwiązań jest wydalenie calej klasy ze szkoły"

...jeśli to prawda to gratuluję pomysłu....

Zbych

Ahmed , ten w okularach z błyszczącym czołem to blacharz - lakiernik samochodowy z Polowej , a zarazem Starszy Cechu w Łomży , który "po trupach " pchał się tam do władzy , a teraz równo i dokładnie rozkłada cech finansowo. Może też chce być prezydentem , bo strasznie pcha się przed aparaty i kamery. Dzieci , to rodzina Lewiarzy - znanej muzykującej rodziny. Ahmed , dlaczego nie lubisz ludzi biznesu , zapewne jesteś urzędnikiem , a Ci mocno takim mieszają.

Internet Explorer to dziadostwo praktycznie nikt z tego nie korzysta już [ ten co sie zna ;] ]

rozwiń dokładniej czemu tak wolno działa i jak sprawdzałeś:) ?

Zbych

ptysiu
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie - będą kasowane

Zuza

Ja jestem trochę starszym absolwentem tego L.O.. Miałem dwóch dyrektorów. Pierwszym był p. Wnorowski , który mówił "czemu nie uczysz się mojej biłologii". Później nastał p. Gałęcki - super facet. Pamiętam jak zaraz po studiach przyszła uczyć Biedronka (to myśmy ją tak ochrzcili) i nie mogła zapanować nad naszą klasą (trzydziestu paru chłopa). Na lekcji były śpiewy "Biedroneczki sa w kropeczki..." , niektórzy nie pozwalali wstawiać sobie złych ocen , a najwyższego ucznia (199cm) , żeby pociągać za ucho za złe zachowanie , sorka wchodziła na krzesło. No i żeby przeciąć te złe zachowania , wychowawca p. Gruszka zwołał w niedzielę zebranie w szkole z udziałem dyrektora (tego pierwszego) , sorki j.w., nas i rodziców. Rodzice w ławkach , my za , reszta pod tablicą. Fizyczka zaczęła opowiadać jak my się zachowujemy na lekcjach. Nasz wychowawca strasznie zdenerwowany wyjął papierosa , zapalił zapałke , przypalił i włożył ją do pudełka z zapałkami. W tym momencie nastąpił wybuch i pudełko zostalo wyrzucone prosto na dyrektora garnitur. Ten skomentował "jaki pan , taki kram" i tylko tego nam brakowało. Zakończyło się przeprosinami i wręczenim kwiatów fizyczce. Ale i tak przejął nas Plastuś , a naszą klasę przemieszali z inną , samą babską. W tych czasach gro uczniów dobrze się uczyło , by należeć do tzw. elity szkolnej i czymś sie wyróżniać , bo w tych czasach wszyscy byli biedni. Było dużo innych numerów , długo by opowiadać.

Gadajcie sobie co chcecie, a te "bereciki" są doskonałe.... do czyszczenia butów!

sprawdzałem to poprzez http://www.dsl.cz/ i wogóle poruwnywałem ściąganie plików na Explorterze idzie mi 23Kb/s a na Mozilla 15Kb/s no to jest różnica chyba że tak początkowo bo dopiero godzine temu odpaliłem Fire Foxa Doradzcie coś.

GTP - Google Twoim Przyjacielem

Zuza

Najważniejsze wydarzenie w Łomży w roku 2005.

Waszym zdaniem. Jakie wydarzenie utkwiło w pamięci Łomżyniaków w 2005 roku.

Mi najbardziej w pamięci zapadły kwietniowe marsze. To co zrobiono wtedy to było coś niesamowitego.

Ciekawi mnie o wasze typy.

No tak, lepiej gdybyśmy dzisiaj zarabiali 72 zł (18 USD*4 PLN), inflacja wynosiłaby 739%, ale za to "bezrobocie" wynosiłoby 0,3%.

Za 72 PLN (pomijając już brak czegokolweik w sklepach) można kupić energię elektryczną na 1 miesiąc, albo opłacić czynsz za ok. 10 m2 mieszkania :)

Fajne to były czasy...

Pozdrawiam.

Adamus , po tej cenie mogę Ci trochę dolców odprzedać.

Witam! Czasami zerkam na te forum i poprostu sobie czytam posty. Jakos nigdy nie chcialo mi sie rejestrowac, ale dzis doszedlem do wniosku, ze dorzuce pare slow do tego tematu. Od jakiegos czasu obserwuje ten watek i musze stwierdzic, ze cieszy mnie taka dyskusja na ten temat. Dlaczego? Pewniej znany czlowiek ostatnio w podobnej dyskusji w jakims programie telewizyjnym powiedzial "im wiecej bedziemy na ten temat rozmawiac, tym wieksze szanse, ze wkoncu nasz kraj i spoleczenstwo nabierze tolerancji, ktorej brak juz i tak za duzo zlego wyrzadzil w naszym kraju". Zgadzam sie z nim.... . Czytajac wypowiedzi niektorych uczestnikow tej dyskusji ( Antysemitex, MrS, Tor itp.) znalazlem odpowiedz na pytania dlaczego nasz kraj jest taki chory. No, ale coz - swiat potrzebuje tez idiotow. Tylko po co az tylu? Osobiscie jestem hetero i dobrze mi z tym, ale nie mieszam z blotem ludzi ktorzy maja inne podejscie do tego czy inny swiatopoglad.

Zbych

UFO istnieje!!!
Nigdy nie uwierzę, że ptysiu jest tutejszy...

Nawiązując do bezsensownego tematu o najbardziej COOL szkole w Łomży proponuję taki temat. Jako że w Łomży mało uczelni, to skala niech będzie ogólnopolska.

Racja, że najlepsza szkoła to ta, do której się miało przyjemność uczęszczać. Chyba, że ktoś był w 2 lub więcej, wtedy ma porównanie.

Aha,
Szczęśliwego Nowego Roku życzę.

Tylko się za bardzo nie popijcie, robaczki.

Okrutnie lubie nalesniki.

markmac

Czyżby reszty mojej wypowiedzi nie chciało ci się czytać? Ograniczyłeś się do małego fragmentu post scriptum.
Poczytaj resztę.
W przeciwieństwie do ciebie, to ja wcale nie patrzę na świat z klapkami na oczach i nie chcę udowadniać wyższości czegokolwiek. Da się to wyczytać z moich wypowiedzi. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, to przejdź do argumentów, najlepiej rzeczowych.

Ktos sienapracował:) Pry pisaniu tak duzych liter :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org