czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antypolskie dzialania "polskiego" MSZ

Otóż ostatnio udało mi się dotrzeć do informacji, które - jak sądzę - mają wielkie znaczenie dla wszystkich Polakó. Otóż dowiedziałem się, kto stał za zamachem na Jana Pawła II. Otóż był to nie kto inny, tylko sam abp Dziwisz! To on własnym autem dowiózł Ahmeda na plac, gdzie ten złoczyńca wmieszał się w tłum i strzelił. Dziwisz był przekonany, że po śmierci Karola Wojtyły sam zostanie papieżem (nie wiem co prawda, od kiedy to abpi mogą zostawać papieżami, ale to chyba nie jest istotne). Cała hierarchia KK o tym wie i dlatego się od niego odwróciła - polscy biskupi nie jeżdżą do Dziwisza w odwiedziny! I są na to wszystko gdzieś zapisane dowody, tylko nie wiadomo gdzie, bo zostało to dokładnie ukryte... Osobiście domyślam się, że w pampersie jednego z dziadków, którzy leżą na oddziale kardiologicznym w sali obok mojej babci, a który ujawnił był publicznie tę Wielką Tajemnicę!

Ponadto dziadek ten jest twórcą dość ciekawej i kontrowersyjnej teorii, jakoby istniały dwa rodzaje Żydów - "czarni źli Żydzi z Afryki" i "biali źli Żydzi z Izraela". Ci drudzy trzęsą całym światem!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antypolskie dzialania "polskiego" MSZ

Nawiązując całkiem poważnie do wypowiedzi Kefasa, to taką zmodyfikowaną strzałkę można zobaczyć na Trasie Katowickiej w miejscowości Babsk (jak dobrze pamiętam). Na sygnalizatorze są dwie połączone z sobą strzałki oznaczające nakaz jazdy w lewo i zawracania. Może by tak u nas? Kto tym zawiaduje?

Jerry

powiem jedno WIELKIE BZDURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zostawcie papież w spokoju niech spoczywa z Bogiem

Ty chyba nie wiesz co piszesz.Żeby takie glupoty wypisywac to trzeba byc idi***.

Szczery Facet

Pamiętam, że Zdanowicz miał źle zrobioną protezę zęba i jak mówił, to mu często ząbek wypadał. Jak coś takiego stało się w klasie to nic wielkiegho się nie działo. Albo kolega siedzący w pierwszej ławce podawał dyrektorowi ząbek, albo Zdanowicz sam podnosił i umieszczał na właściwym miejscu tj. w jamie gębowej.
Raz ząb wypadł w trakcie akademii na koniec roku. Rodzice nie przyzwyczajeni do takiego widoku byli w szkoku, szczególnie jak Zdanowicz włożył protezę na miejsca :-)

Dzieki za info. Podenerwuje ich troche ;) ale w nowym roku juz, powiedzmy tak 2 stycznia o ile nie zapomne o tym po sylwestrze :)

Ale własnie dlatego drogi sa w tak fatalnym stanie bo kazdy ma w dupie ze czegos nie dokonczył.Gdyby zalano to w tym roku,to by był całkiem ładny kawałek drogi,ale po co jak zima zrobi swoje i zamiast 10 metrów trzeba bedzie zalac 20 ,tylko kto za to zapłaci co?w takim grajewie pewnie mieli takich samych wykonawców i tak dziobia po kawałku skoncza jeden kawałek to sie drugi juz znowu sypie ,w jakim jeszcze zawodzie mozna pozwolic sobie na zostawianiu takiego syfu po robocie,jakbym komu chałupe malował i na jedna czwarta sciany by mi szpachli zabrakło,to co miałbym sie tłumaczys ze na fortach sa sciany w gorszym stanie i trzeba sie cieszyc z tego co zrobiłem tak?ciekawe kto z was by łyknał taki kit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org