niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Modernizacja Alei Legionów, ulic Piłsudskiego i Spokojnej

Szczęściarz:))) Ciekawe, ile osób postanowiło wracać Komfortem i jak im się udało...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Modernizacja Alei Legionów, ulic Piłsudskiego i Spokojnej

ha ha ha

to normalka że w taki czas lecą kolędy wiadome chyba ......

Uwaga!!! nabity :)))))

"Komentują" ptysiu, komentują...

ptysiu91:
A w Srepco byłeś? ;) Tam dopiero się dzieje... Idź posłuchaj.

bad_day:
Mam takie same zdanie. Muzyka jest potrzebna to fakt, ale właśnie nie taka, która może budzić emocje zarezerwowane na tylko jedną chwilę w roku.

Zbych:
Nie zgadzam się. Doprowadzenie wiary do kwestii intymnej jest nieuczciwością. Ci intelektualiści, którzy promują te hasła chcą odrzucenia religii, ale jednocześnie wstawiają w to miejsce jakąś namiastkę, która szkodzi.

madaj:
Wybiórcza przegięła jeszcze bardziej publikujac dodatki "papieskie". A tygodnik powszechny pochwalił sprawę. Zresztą się nie dziwię, bo jak drukuje go Agora to wszystko jasne...;) TP już nie jest ten sam, co kiedyś. :(

Kiler:
Niestety normalka...

___

Nasuwa mi się pewien wniosek: Jaką postawę powinniśmy przyjąć wobec tego zeświecczania tradycji ? Mamy przejść obojętnie? Powiedzieć - tak? nie?

To własnie pytanie jest chyba zasadnicze dla naszej tożsamości.
Tak mi się wydaje, że jeśli nie odpowiemy sobie na to zawczasu to kiedyś może być już za późno, bo świat goni coraz szybciej.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Jak widzę, ten temat ma największe powodzenie na forum. Z jednej strony zwolennicy homoseksualizmu, z drugiej zażarci przeciwnicy. Trafiają się też jednostki, w/g składanyxh tu deklaracji, nieco dziwne - bo z różnych powodów udające, że jest im to obojętne. Podkreślam z całą świadomością słowo "udające".
Chylę czoła przed adwrsarzami z obu tron barykady. Nie przypuszczałem, że aż tyle osób jest tym tematem tak bardzo zainteresowanych.

P.S. Moda na nienormalność i jej tolerancję rozwija się tak szybko, że niedługo wstyd będzie się przyznać do bycia "normalnym". Choć to pojęcie jest bardzo względne i właśnie widzimy jak podlega gwaltownej ewolucji. Niedługo homo- będzie "normalny", a hetero- "nienormalny".

Ten pan na zdjęciu z fioletową tasiemką to kto ? I co tam robi ?

Dobre i prawdziwe :)

Chodzi mi o program Mozilla Firefox o tusz to czy uwas też tak jest że ta przeglądarka powoli działa ? normalnie umnie jest 256 Kb/s a na Fire Foxie 128 Kb/s Czemu tak jest ?? co tak powoli chyba usune żeby nie to to by było GITES bo program jest dobry.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja: Klasa E z 9-tki, D z LO

Ech, żal dupę ściska

Zanam Firefoxa. Używam obu i mogę stwierdzić, że niczym szczególnym Firefox nie przewyższa IE. Jest wolniejszy, choć przy moim łączu to nie ma większego znaczenia.
Ma tylko jedną zaletę. Kolejne linki można otwierać jako zakładki, tylko po co?
Natomiast paski narzędzi, które zajmują malo miejsca, są słabo konfigurowalne i zawierają mało funkcji. Mi brakuje przycisku drukarki, przycisku edytora stron i przycisku programu pocztowego.
Sprzężenie z Googlem, to żaden cud, bo w IE też tak mam. Wystarczy zainstalować wtyczkę.
Reasumując, Firefox to niezła przeglądarka, ale trochę jej jeszcze brakuje.

Dla mnie to jest nie normalne i nie moralne. Również jestem pewien że klub na tym tylko straci , bo kto będzie chciał iść do klubu potańczyć niż jeżeli spędzić ten wieczór wraz z bliską rodziną w domowym cieple. To będzie dla nich konkretna klapa:D

Co sie burzysz.normalna sprawa przed swietami.a moze nie mial przy sobie pieniedzy dlatego karta placil? co za ludzie, ja pie*****le

Śledczy, coś taki niecierpliwy?

Ani miejskie ani powiatowe. To drogowcy z województwa, ale nie wojewódzcy, tylko sławny na tym forum imć Topczewski ze swoimi nawala (GDDKIA). A chodzi, jak słyszałem o to, że kasy mają trochę mało. I niby dlaczego mają oszczędzać u siebie? Łomża nie takie rzeczy przetrzymała:)

Ja jestem Polakiem, nie jestem pijakiem, dziwkarzem, złodziejem, księdzem, błogosławionym, nawiedzonym. I co?

Ech, bez sensu.

A co mają powiedzieć mieszkańcy Prusa/Żeromskiego/itd. którzy chcą pojechać w lewo na Zawadzką, a przy wyjeździe z osiedla mają nakaz jazdy w prawo?

Nawet gdyby wszystko odbywało się bezkolizyjnie to taki jest _nakaz_.

Jerry ma racje. Po za tym dopowiadajac do jego wypowiedzi raczej bezpieczniej jest zawrocic bez jakiejkolwiek mozliwosci kolizji, czyli na swiatlach przy dworcu niz wykonywac ten sam manewr przy "pelnym ruchu" obok tartaku. Ale coz takie sa przepisy.

ja także żyda nie widzialam! ale w tej chwili rozmawiamy o narodzie zydowskim-nie mamy prawa rozmawiac, dyskutowac???? czy jest to temat tabu???a gdybym rozmawiac chciala np. na temat Eskimosow lub Pigmejow tez powiadziałbys , że gdzie oni , ja nie wiadzialem? Ze Zydzi wwywołują emocje pozytywne i negatywne poprzez swoje postepowanie to juz "inna para kaloszy" .Nie ja ten temat wywolam,ale chyba na posty odpowiadac moge?Uwazam ,że post napisany przez Tomasa nie ma nic do rzeczy! jest taki , jak kazdy inny!Adamus wysłuchaj audycji w TOK FM -archiwum co mowi Bikont i możemy podyskutowac.

w wolnej chwili podrzuce pare linkow naprawdę ciekawych ,rzucających wiele światla na sprawę syjonistow , powstania partii Likud ,podzial ziem palestyńskich ,obecną sytuację Zydów ,Arabow a nawet nas Unie Europejska- nic nie jest tak proste jak się wydaje. Sprawa najbardziej nas interesujaca Jedwabne - poczytaj sprawozdania IPN ,Biuletyn dowiesz się ,że pozostało wiele ciemnych spraw do wyjaśnienia i dlaczego wszystko zostało przerwane? Ogłoszono wynik na zapotrzebowanie polityczne!Majątkowe sprawy i sposob ich odbioru przez Żydow budzi mój gwałtowny sprzeciw , nie potrafię zrozumiec ??? Naród tak doświadczony przez los ,historię , przeganiany "jak bura suka" z kąta w kąt po całym globie(ciepły kąt i przytulisko znalazl tylko w RP) zamienia teraz wszystko na srebrniki????!!! ,wyzywa nas od mordercow ,przypisuje współudział razem z Hitlerem? Nie domagam się wdzięczności ALE SZACUNKU DLA NARODU POLSKIEGO!!!!

markac

Co mnie obchodzą jakieś standardy? Nie trafiłem na stronę której nie mógłbym otworzyć którąkolwiek z przeglądarek, jakich używam. I o to chyba tu chodzi. Pisałem, że używam dwóch przeglądarek i z pozycji zwykłego użytkownika nie widzę, żeby którakolwiek z nich miała nad drugą jakąś istotną przewagę.
A twój niewątpliwie "wysokiego" lotu post chyba napisłeś grzebiąc po stronach internetowych i nie bardzo rozumiejąc co cytowne przez ciebie skróty znaczą.
Swoje uwagi o debiliźmie zachowaj dla siebie.
ALe w końcu są święta - czas przebaczenia, więc masz to u mnie. Tylko na przyszłośc zastanów się co piszesz.

Internet Explorer, w skrócie IE lub MSIE - program komputerowy, który spełnia funkcję przeglądarki stron WWW, produkt amerykańskiej firmy Microsoft. Według danych na rok 2005 Internet Explorer jest najczęściej używaną przeglądarką internetową na świecie (ok. 80%), jednak od roku 2004 można zaobserwować trend spadkowy na rzecz alternatywnych przeglądarek takich jak Firefox, Opera czy działające na systemie MacOS Safari.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer

Wszyscy którzy piszecie o przegladarkach z taką ich znajomością jakbyście znali je na wylot. Myślę, że mało który z Was ma jako takie pojęcie w tym temacie, dowiecie się coś z internetu a później rozspisujecie się jak fachowcy wysokich lotów. Poczytajcie temat pod powyższym linkiem a dowiecie się że wciąż najbardziej popularną przeglądarką jest IE (80%).

Pozdrowienia.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Idź to niemożliwe !

Witam !

Co do Twoich slow (Wszyscy jadą na ptysia, a baranów tu mnóstwo...) to w zupelnosci sie zgadzam. Ptys jest malym chlopcem ktory dorwal sie do kompa i chce pokazac jaki to on jest madry i wspanialy, a na forum sa ludzie ktorym bardziej przyda sie uswiadomienie, ze sa idiotami i ze czasami warto sie zastanowic nad tym co sie pisze.

Jeszcze jedno - Czy na tym forum jest jakis admin?! Przeciez niektore wypowiedzi uczestnikow roznych dyskusji sa niedopuszczalne - to moje zdanie ktore sobie wyrobilem czytajac te forum od jakiegos czasu.

Lomzyniak69 Admina to tu chyba niema :( A każdy post w którym jest niecenzurowane słowo powinien być usuwany !

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org