Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zmierza w dobrym kierunku... |
elfina , może Cię zainteresuje : lokal po dawnej kafeterii, http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=473806&t=473806
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zmierza w dobrym kierunku... |
bardzo wszystkim dziękuję:) Mam nadzieję, że problem uda sie rozwiązać. bojca możesz mi wytłumaczyc gdzie jest ul. ogrodowa w Piątnicy:)
|
|
Dajesz kilka stówek i bez chodzenia Ci załatwię.
|
|
W Lomzy kebabu niema!!!
|
|
***** jajca choc do tanca oewnie ze da rade moj znajomy 1,5roku temu postawił za równo sto tysiecy dom z polacia dachowa i stolarką okienna plus dzwi wejsciowe da sie no pewnie ze sie da pozdrawiam
|
|
Chick zadzwoń pod numer który podałem jak będzie wiedział to napewno nie naciągnie Cię na koszta a jak nie to skieruje Cię do kogoś... pozdrawiam
|
|
gdzie, co, jak?
|
|
To ja nie wiedziałem ,że stać mnie na budowe domu,w poniedziałek ruszam z budową.
|
|
poncyljusz Jak rzeczy typu drewno za fre. I dużo usług po znajomości lub sam robił to da rade. Wszystko kupic i samemu nic nie robic to nie da rady.
|
|
Masakra ...
|
|
Jest praca na basenie?
|
|
wraca ktos czy nie?
|
|
Jeżeli niema mocy i odcina przy 4,5 tys obrotów to może być czujnik wałka tak jak wcześniej wspominali ale nie musi, poco gdybać skoro jest błąd należy go odczytać za pomocą OP-coma albo techa i będzie wszystko jasne . Mówisz że mechanik sprawdzał błedy i nie powiedział ci dokładnie co to jest to zmień mechanika.
|
|
zezowaty idz do pracy co? A nie siedzisz na forum i nude zabijasz. Ale sie nameczyles nawet z 2010 roku poscik znalazles brawo dziecinko brawo w sumie to wiesz co moze lepiej nie pracuj tylko siedz na forum i jak ktos bedzie powielal tematy to ty bedziesz robic za wyszukiwareczke, bo faktycznie maly smietniczek sie tu zrobil
|
|
kuzwa kiedys za komuny domy na wsi nie byly zadnym luksusem,a teraz?Chcesz byc modny zamieszakaj na wsi najlepiej w okolicach miasta
|
|
super! chodzi bardzo szybko i nie jest tak drogo :) mam i jestem zadowolona:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |