piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plan Rydzyka

A jak usunąc z komputera i systemu całego Internet Explorer ?? Czy trzeba od nowa wgrywać Windowsa tylko bez IE ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plan Rydzyka

autochton: no a potem biedrona z plastusiem została "cichą parą" Mnie kiedyś "budrys wyrwał do tablicy, wyjął karty do pokera z mojej kieszeni i zaczął tasować. Dobrze mu szło. Długo potem po zakończeniu edukacji spotkaliśmy się, żeby zagrać w brydża sportowego.

Żem się dowiedział ...

Gdyby można było wziąć rzeczony wychowawczy, byłaby to dosssskonała okazja, by popełnić swetera ściegiem angielskim, coby piesek nie marzł zimową porą... No, a tak to nici (wełniane) z tego...

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Ahmed 100% racji!!
Dobrze to opisałeś. Masz u mnie piwko :)
Pseudo biznesmeni łomżyńscy myślą tylko o swoich tyłkach. W Łomży nie chcą supermarketu ale w Białymstoku są co tydzień na zakupach. To ich najlepsza forma wypoczynku i przeżycie kulturalne.

Pozdrawiam

Wczoraj gdy uczniowie skończyli lekcje zginął dziennik lekcyjny jednej z klas "katolika". Wieczorem do pani dyrektor zadzwonił jakiś mężczyzna i powiedział ze chce pieniądze , za owy dziennik. Dziś w "katoliku" zwołana zostaje rada na której ma być podjeta decyzja co do dalszych losów uczniów, jednym z rozwiązań jest wydalenie calej klasy ze szkoły. Pani dyrektor nie chce zadzwonic na policje ,ponieważ jak mówi nie chce stracic renomy tej szoły gdy ta sprawa sie rozgłosni . Moim zdaniem jeżeli pani dyrektor nie chce zadzwonic to ważniejsza jest jej renoma szkoły, niż los uczniów.

O ptyku, ptyku, mylisz miejskie służby drogowe z powiatowymi

Anoni.m ja się ucze w mechaniaku i niewiem jak jest w innych szkołach ale wiem że jak chce się mieć dobre oceny i wynieść coś ze szkoły to trzeba "charowć". A co do polaka to się zgadzam w 100%

spoko tylko mi się IE coś zwalił za każdym razem jak właczam IE i klikam na Adres ( te okienko z strzałko ) to mi się zawiesza IE i cały komp razem wzięci i nie moge korzystać z niego i dlatego chce zmienić i zmieniłem przeglądarke na MyLE2 i wale to wszystko ma nadzieje że nie bedzie zawieszania i znowu zmian :)

Trzeba nie długo instalować w swoich własnych samochodach pługi do odśnieżania i łańcuchy na koła i nikt nie bedzie narzekać :)

Radyja się nasłuchał:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org