Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klamstwa Grossa - wyklad Nowaka |
Hmm przejdź się każdego dnia wystarczy po 20.00 przez Stary Rynek lub gdzies w okolicach i będzie taki ring że .... :) Tak poważnie to chyba takie czegoś w Łomży nie znajdziesz, przynajmniej nie w tym stuleciu :) Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klamstwa Grossa - wyklad Nowaka |
ptysiu jak by ci po nodze przejechali to byś innaczej kwiczał... Nasza
|
|
Masz pewnie rację z tym "obrażaniem uczuć religijnych' bo może się np. czuć obrażonym w swych uczuciach religijnych wyznawca innej religii (badź bezwyznaniowiec) kiedy słyszy nachalnie nagłaśniane w sklepach i w TV czy radiu pieśni i kolędy katolickie, albo megafony na zewnątrz kościołów emitujace przebieg mszy na duże odległości albo publiczne spiewy na procesjach... Nie jestem "innowiercą', ale tak emocjonalnie piszesz o tym, że może to prowadzić do niekończących się procesów sądowych wszystkich ze wszystkimi. Może lepiej jednak potraktować wyznanie jako coś bardzo osobistego i nie wytaczać takich ciężkich armat... bo wydaje mi się, że Twoja "tolerancja" nie jest taka znowu bezstronna. Nic nie poradzisz na to, że świat stał się tak skrajnie komercyjnym więc: albo wyrozumiałość i spokój, albo wojna. Pozdrawiam.
|
|
Ja tam Święta lubię kolędy śpiewam,(ale 1 dnia Świąt i to po paru głębszych jak słuchacze wypiją żeby mnie z balkonu nie wywalili) faktycznie kolędy w sklepach to już jest lekka przesada, ostatnio to myślałam, że Mikołajowi wpierdziele wchodzę do sklepu o nazwie Justa na Ks Janusza a on się drze(znaczy się piosenkę śpiewa) mało tego, że się drze to jeszcze się wygina człowiek zmęczony zły, bo Święta tuż za rogiem kasy w portfelu ubywa a nie przybywa a ten śpiewa te swoje hoł hoł czy jakoś tam. Pozdrawiam cierpliwych i tych co Mikołaji nie biją ;)
|
|
Złotowłosy: klasa E w podstwówce nr 9, klasa A w ogólniaku. Ja i w podstawówce i w lo w A. A Ty też z 9tki? nar
|
|
No ja się załapałam, i nawet przez chwilkę nosiłam, takie z nosami;) Ale trwało to bardzo krótko, bo w tym się można było zabić na schodach. Później były sandały na czarnej podeszwie, za które się pare razy od Zdana nasłuchałam. No, i jak Tyszka zauważyła to na matmę musiałam zasuwać w kapciach szpitalnych (co zresztą i tak musiałam robic przez pół I i pół II klasy)
|
|
!!! POWIEDZMY PEDAŁOM STANOWCZE "NIE" !!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
O proszę, na co dziś wpadłem. A jednak planszówki wracają do łask. http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=18371&wid=8128955 Pozdrawiam!
|
|
- FIFA 2006 - NFS MW - GTA SA (mam wszystkie części gta) to tylko te bardziej nowe i znane
|
|
Jakie miejsce przedstawia ten rysunek? Jest to niedaleko łomży. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
hejka!! ja tez jestem absolwentka no juz kilka latek temu choc nie tak dawno.......czyli byl zdanowicz , na bramce pani krysia i wtedy zaczal sie tez okres "bialych podeszw". ogolnie wspomienia takie sobie.... no wiecie wrzody rzoladka w wieku 18 lat to lekka przesada. ale milo poczytac o tych latach.aha no i na niwinskiego tez sie zalapalam choc byly to jego ostatnie lata w tej szkole. no to jazda z historiami o nauczycielach......
|
|
O, pewnie coroczne zmiany w rozkładach pkp, niechby ich diabli wzięli. Ja swój do Olsztyna sprawdzałam ze 3 razy, czy aby na pewno o 10tej. No i 2 godziny czekania w Olsztynie na autobus. Ale znając pkpy to lepiej zimą nie ryzokować pociągiem, który planowo ma być 20 minut przed odjazdem autobusu. Wtedy i bilet poszedłby się czesać, i powrót w sensownym terminie:( pozdrawiam i życzę, by pekap był bez opóźnień :) (o ile to możliwe)
|
|
A tak w ogóle, pamiętasz może Lablaja, jak zlikwidowali przed samą Wielkanocą 2004 autobus do Łomży o 8:35? I prawie nikt nie wiedział, że autobus odjeżdża o 15:15 z Mickiewicza (no, i że na Broniewskiego można wsiąść). I wszyscy szukali połączeń alternatywnych przez Wawkę lub Olsztyn, gdzie i tak były tłumy ludzi.... Uroki studiowania w toronto :)
|
|
|
HomePine na Janowie - tam sie dowiedz. Uzywalem do palenia w trociniaku i jest ok. Zreszto zalezy do czego ci jest to potrzebne. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Hehe, Dziekońska. Lubiłam ją, chociaż miała swoje humory. Kiedyś zaproponowała mi, żebym się przyszła poprawiać bo mi dwója na semestr groziła. No to przyszło nas tam kilka takich osób, poprawkę napisaliśmy no i słyszymy: przyjdźcie jutro na przerwie o tej i o tej i będą wyniki. No to następnego dnia o wyznaczonej porze z kimś tam przyszłam a ona: wynosić się!!! Ale pani profesor... Wynosić się, nie chcę was widzieć! Ale przecież.... Klasa A, ja mam was dosyć, jazda stąd! No to poszliśmy. A na następnych zajęciach: Dziewczynki, czemu nie przyszłyscie po wyniki? Przecież mówiłam, nie musiałyście czekać do dziś... A ile takich sytuacji z jej humorami było...
|
|
Ja mysle ze nie ma co zwalac na samorzad wojewodztwa. Włodarze naszego miasta i dzialacze ŁKS-u to po prostu nieudacznicy, ktorzy nie moga sie dogadac nawet miedzy soba a co tu jeszcze mowic o poszukiwaniu wspolnie srodkow w budzecie wojewodztwa.
|
|
ajj...znowu te sledzie, aby jak najwiecej dla siebie, a dla Łomży wszystko minimalnie,mysle, ze teraz przydalby sie jakis porzadny protest,manifestacja jest w tej chwili raczej nierealna az do wiosny, wiec moze 4lomza moglo by zrobic cos takiego jak w sprawie protestu w pogotowiu??Zasypalibysmy mailami marszalka.
|
|
kibic0: nieudacznicy sprowadzili piłkarzy, nieudacznicy wprowadzili łks do III ligi, nieudacznicy sprawili,ze jest na 1. miejscu w tabeli, nieudacznicy... pomyśl troche zanim coś napiszesz NIUDACZNIKU. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
trudno odmówić racji dzikiemu Hunowi ... ale perspektywa modernizacji stadionu oddala się.
|
|
W związku z tym składam nasjerdeczniejsze życzenia całemu Białemustokowi: niech ich ukochana Jaga od przyszłego sezonu awansuje do III ligi i nie obraziłbym się, gdyby spadła jeszcze niżej. Niech sobie stadion Gwardii, pobudowany za pieniądze nas wszystkich teraz za nasze pieniadze modernizują. Ale niechnie ma kto na nim grać. Pewno modernizacja białostockiego stadionu to nagroda dla tych kibiców co już się wyrzynają z okrzykiem " śmierć dysydentom". Brawo władzie wojewóckie.
|
|
Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizje TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie , będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hauzer trolu Tak sie zachwycacie tymi frajerami. Ja im nie odbieram tego co zrobili do tej pory dla ŁKS-u. Ale zawiedli na calej linii jesli chodzi o stadion. Zarząd klubu i miasta nie moga dojsc do porozumienia od dluzszego czasu. Wiec jak w takich warunkach walczyc o pieniadze z zewnatrz. Nie zwalajcie wszystkiego na bialystok Jesli dojdzie do sytuacji ze ŁKS w II lidze bedzie gral w bialymstoku, czy w innym miescie to bedzie to tragedia i wstyd dla klubu i miasta.
|
|
Ahmedzie, twoja opinia jest do bólu prawdziwa i trafna. Swoją drogą to nasz łomżyński biznes latoś mocno się szrapnął na dobroczynny cel. Bedzie tego średnio jakieś 2 złote od biznesmena. TACY HOJNI SĄ:)
|
|
Narzędzia -> Rozszerzenia -> Pobierz więcej rozszerzeń -> (znajdź Fasterfox i zainstaluj) A jak chcesz się pobawić ręcznie to gdzieś tu było na forum "jak przyspieszyc firefoxa?"
|
|
Jesli dobrze pamiętam to właśnie ten... ...fort numer 3. Dawaj dalej! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ale nie za darmo napewno ta pasterka :)
|
|
Używam Firefoxa.Zapierdziela aż miło,a po odpowiedniej konfiguracji wręcz zaiwania.Mam NEO 256 i ściąga na poziomie 32 Kb/s.IE to muł.
|
|
Kiedy to padał taki śnieg, żeby potrzebna była interwencja drogowców. Pozdrowienia. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Najlepiej, to przesiąść się na traktory. Wszyscy, jak jeden i jedna. "Kupiłem czarny ciągnik. Kupiłem czarny ciągnik..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |