Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeden raz to za mało |
@1234567890piotr , @proponuję "Będą tak występować artyści," a NERGAL też ? czy tylko wybiórczo , zależnie od zaleceń biskupa ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeden raz to za mało |
1234567890piotr , no Ty w seminarium, to nawet i kilka razy dziennie, osobiście NERGAL mi zwisa i powiewa, ale KTO ma decydować kto jest artystą czy nie ? kościół ?
|
|
w odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: 1234567890piotr (---.lomza.mm.pl) Data: 29-01-12 15:35 to są nasze symbole to jak godło , flaga, hymn. Podeptał polskość !!! ____________________________________________________________ Jezus nie był ateistą ! To jednak został religijnie zaszczuty... Z podobnych pobudek - podobnego uwielbienia szlachetnych symboli i wartości religijnych religijni wyznawcy wierni religijnym kapłanom i bezkrytycznie im posłuszni w dobrej Wierze ukrzyżowali Jezusa (Dlaczego ?) Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia Kapłanów nie było przy Bożym narodzeniu Oni byli przy Bożym ukrzyżowaniu które zorganizowali w trosce os swoje święte - nietykalne interesy budowane od wieków jak te które na zakłamaniu i manipulacjach stworzyły świnie w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy ECCE " SANHEDRYN " Rzymskokatolicki na Ziemi Łomżyńskiej 4 biskupi + 6 infułaci = 10 ("X") ARCY KAPŁAŃSKICH MITR i co dalej ? rudy błazen z druhem
|
|
|
Z dwojga złego lepiej żeby pies trafił do schroniska, dostanie jeść i będzie miał jakieś schronienie. Później, jeśli w.w. fundacja zechce się nim zająć będzie łatwiej psa zlokalizować. Trzeba działać szybko - takie mrozy mogą być zabójcze. Podrzuć jej coś ciepłego do jedzenia i jakiś koc w osłoniętym od wiatru miejscu. Gdzie ona przebywa i czy się przemieszcza?
|
|
tereska25 - piszesz, że " nie widzę dziecka czy starszej osoby "lansującej" się na dyskotece..." a później z kolei "...na dyskoteki nie śmigam".
|
|
Masakra ...
|
|
Suczkę zabrałam do domu , śpi w garażu. Jest młoda, radosna , śliczna , ale nie mogę jej długo trzymać bo mam już psy. Suczka jest naprawdę wyjątkowo pogodna i radosna pomimo tego co przeszła . Jeśli ktoś zdecyduje się aby ją zabrać będzie wspaniałym i wiernym psem. Wiem coś o tym bo mam psy przybłędy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |