Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
generał za 15 ha gruntu |
do Anitka92 jaka konkurencja coś ci się pomieszało ja mam 58 lat to trochę za dużo na takie zajęcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: generał za 15 ha gruntu |
Jak na razie pizza jest świetna, mam nadzieję że się nie popsują
|
|
Moim zdaniem Baltica-travel
|
|
marudo hmmm :) a spekuluj sobie wiesz ? mi to wisi jak byś chciał wiedzieć he he he heeeeeee i co ty na to??????? to zapewne ciebie policaj trzymało na rądzie cooooo ???? ***** ***
|
|
kurde nie bylam i zaluje,moze bedzie jeszcze taka akcja,
|
|
no tak hmmm ty masz zawsze racje ha ha hahahaaaaaa :) pozdrawiam he he he heee:):):) rudy błazen z druhem
|
|
W imieniu swoim jak i całej reszty wielkie podziękowania dla wszystkich ktorzy przybyli na miejsce :) frekwencja była niespotykanie wielka, ok. 70 aut robiło wrażenie, zaś samych zainteresowanych było co najmniej 2 razy więcej. Udało się, trochę zmarzliśmy, ale myślę, że warto było. Odnośnie Orlenu w Piątnicy, brak mi słów, chamstwo, żenada, brak kultury i totalne dno to jedyne co mogę powiedzieć o obsłudze tej stacji, zwłaszcza pewnej Pani ... Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich i pewnie do następnego takiego spotkania :) pozdrawiam i szerokości
|
|
Witam. Jestem w klasie maturalnej . Poszukuję korepetytora/ki z matematyki. Mam nadzieje że uzyskam jakieś informacje na ten temat. z gory dziękuje. pozdrawiam .
|
|
popieram !
|
|
robciu :) Maruda tylko pisze kto był a kogo nie było :):):) Nie moja wina że tobie ściema nie wyszła :):):) Może innym razem ja marudy nie będzie to ci się uda :):):)
|
|
Brawo !!! Szkoda że nie mogłem być :(( Ale zaje.... widok na BP akurat przejeżdżałem, następnym razem nie zawale obiecuje :)) Pozdro dla wszystkich razem możemy więcej Borys-50
|
|
Jak nie mozna, to obejc ta cala procedure. Jak masz gdzie sie zameldowac w Zambrowie. To zamelduj sie tymczasowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |