Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
widziałem De.wotkę..? |
Dobre jedzenie i stosunkowo niska cena jest w lokalu WENECJA na Krasce Poza tym bardzo fajna obsługa i kontaktowi właściciele. Nie wiem jaka cena jest w tym roku ale rok temu byli cenowo konkurencyjni. http://freelomza.com.pl/wenecja/kontakt.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: widziałem De.wotkę..? |
Polecam Pana Mirka na ul.Kruczej wjazd przy straży dobry do drobnych napraw i nie drogi.
|
|
zespol nazywa sie pley backowe pokemony lub minidyskowe jakos tak
|
|
w dzisiejszych czasach najlepsza praca jest jakakolwiek i nie musi być dobrze płatna
|
|
czesio jesteś moim faworytem w obu kategoriach i gangstera i dziwki.
|
|
wiem ze w niejakiej firmie na nowogrodzkiej gdzie jakies przyprawy robia kolo retro przyjmuja ale slyszalam ze to obuz pracy ale nie wiem na sto procent
|
|
Od poniedziałku do piątku
|
|
najlepiej , to się myjcie i podmywajcie !
|
|
stoi na podwórku,właściciel kupił sobie nowego:) Borys-50
|
|
Piesek szuka domu lub właściciela. Nie ma wszczepionego Chipa (sprawdzane u lekarza), żadnych tatuaży (przynajmniej nie zauważyłem). Piesek profilaktycznie zaszczepiony (oraz zbadany - zdrowy) i umyty po znalezieniu. Zna polecenia głosowe, słucha się, bardzo lubi dzieci, gdyż jak go przytulają to mało co nie zwariuje z radości. Umie otwierać drzwi pociągając za klamkę. Właściciela szukamy od ponad tygodnia, dlatego jeśli ktoś chce przygarnąć pieska proszę o kontakt. Wg. lekarza weterynarii ma między 2 a 3 lata, więc jest dorosły. Telefon: 662 492 475 Tutaj opis rasy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Alaskan_malamute A tutaj zdjęcia pieska z dziś: ![]() [b[Aha piesek ma jedno oko innego koloru niż drugie Piesek grzeczny, co zauważyłem dodatkowo: - pokazuje jak chce się mu pić uderzając w miskę - jak chce wyjść podchodzi pod drzwi a jak się z nim nie wyjdzie to pociąga za klamkę (nie popychając drzwi!) - prosi - daje łapy do czyszczenia - nastawia sie aby nałożyć mu obrożę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |