Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie ma różnicy między ajatollachem a prezesem |
marudo...ja całe życie czekam na Ciebie;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie ma różnicy między ajatollachem a prezesem |
Nie normalni są Ci, którzy w ogóle próbują ukierunkować na właściwy tor "ludzi" typu fankabocianka czy adamosxx. To są gówniarze, co o życiu pojęcia nie mają. Zrozumieją jacy byli pierdolnięci, jak już dorosną i ich samych to kiedyś spotka. Sami założą na jakimś forum temat, że potrzebują pomocy itd. a na ich cierpienie odpowiedzą ich teraźniejsze odpowiedniki. Dostaną od kolejnych debili pomoc w stylu, żeby zrobili sobie drugie dziecko lub ograniczyli kupno kaszy...
|
|
No i jakoś ucichli ci co najbardziej krzyczeli :) Zobaczymy jutro jaka będzie frekwencja ? Ale ja i tak swoje zdanie o łomzyniakach mam :):):) Myślisz makmark żę będzie więcej niż 10 samochodów ?? Przykre by to było gdyby było mniej :( rudy błazen z druhem
|
|
ale mogą od 15.
|
|
Więc mam Was gdzieś!Strzelam Focha!
|
|
|
Omania :):) Opanuj emocje , wypuść powietrze, weź 3 głębokie wdechy , policz do 10 i na pewno ci odejdzie :):):)
|
|
Tylko to chyba nie jego wina tylko kogoś kto wrzucał i stworzył tą reklamę (grafik)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |