Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biskup sam się ukarał - łagodnie |
własnie tego szukałem :) Dzie Wam bardzo i popieram tutaj kruszynke pozdro rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biskup sam się ukarał - łagodnie |
I co z tego? Im komunikacja nie jest az tak bardzo potrzebna bo Zambrow jest malym miastem, ale maja duzo rzeczy ktorych Łomża (wieksze miasto) moze im zazdroscic, np. ja zazdroszcze im obwodnicy, ktora niebawem bedzie otwarta, kina 3D oraz basenu, ktorego dlugi czas w lomzy nie bylo (nie licze tego w sp10) a przede wszystkim maja fajnego burmistrza i ladne dziewczyny :) Pozdrawiam Zambrów
|
|
komu jest zimno ??? napił by się czegoś ale cholera zamknęli dostawce :(
|
|
Robciu to już wjeżdżaj póki nie ma ścisku :) To o 14 na Starym dworcu :)
|
|
robciu żałosny jesteś. byłoby lepiej jakbyś czasami się nie odzywał...
|
|
Jaka cena za osobę czy od pary?
|
|
Jajco K!.....
|
|
bobcats1 szczera i prawdziwa prawda! moze tak dzieci neo wyjda z sieci, spotkamy sie porozmawiamy i wtedy zobaczymy jacy odwazni sa przez... szklo monitora
|
|
Może nie rezygnuj z tej sali.Ja jestem w takim więku że pora pomyśleś ,żeby się ustatkować.Wymagań dużych nie mam,Chodzi mi tylko o to ,żeby panna młoda ten wianuszek jeszcze miała.Jak jesteś zainteresowana to podaj nr.gg. Pozdrawiam -Wojtuś
|
|
hahahahahhahahahaha dobre "wianuszek" ahahah _maly_ nie w tych czasach, po wianuszku to juz dawno sladu nima
|
|
przestań kolego he co masz zły dzień czy jak ?
|
|
January& Poza tym polityka jest "pietro" nizej, chyba ze ty z tych spod palacu prezydenckiego i zasady cie nie obowiazuja...
|
|
skoro pisze na forum, to znaczy ze znajomi nie wiele mieli w tej kwestii do powiedzenia, to chyba jasne:) STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |