Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanko, takie nieskromne do czopów i wazelin. Czym różni się ksiądz od murarza, czy chociażby reżysera filmowego zwanego Wajdą? |
które kino w łomży polecacie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanko, takie nieskromne do czopów i wazelin. Czym różni się ksiądz od murarza, czy chociażby reżysera filmowego zwanego Wajdą? |
Ja na nerwach przepieknie gram :):):):) Mogę być ??? ktośiek
|
|
Re: Pytanko, takie nieskromne do czopów i wazelin. Czym różni się ksiądz od murarza, czy chociażby reżysera filmowego zwanego Wajdą? |
Jak dobrze izolujesz fundamenty to piwnica jest niekonieczna. Ale z piwnica jest dom cieplejszy, bardziej stabilny itp w każdym razie więcej jest za..piwnicą
|
|
nie bedzie niczego!!! i sie stalo sie... ;)
|
|
Mrauuu Mrauuu Mrauuu oj Mrauuu hmmmm. i co ja am napisać powiedzieć jak brak słów,wyrazów żeby napisać powiedzieć jak Cie lubię.. lipa tak chyba dziś się mówi ;) "Nigdy nie będziesz żyć jak zwykli ludzie Nigdy nie będziesz robić tego, co robią zwykli ludzie" http://www.youtube.com/watch?v=DqgXzPfAxjo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |