Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aktywizm jest święty |
Jak to jakiś handlarz sprzedaje i potem to samo będzie sprzedawał. To poczekaj aż ta osoba co kupiła od niego wystawi jemu komentarz. Wtedy jest cały login w komentarzach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aktywizm jest święty |
nigdzie!!!!!!!!!!! a DROZDOWO TO PORAZKA!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie rozumiałam całej tej nagonki na makijaż za 160zł i jak się okazuje wcześniejszej na P.Serafińskiego, ale co przeczytałam to mnie troszkę zdziwiło i uświadomiło, że chyba faktycznie oni się uważają za kogoś lepszego!! Jak to można mówić na ludzi, którzy też korzystają z jego usług i jego żony że to zbiegowisko, a ponadto, że tylko malowała stałe klientki top co te co przyszły to jakie obce i ich nie przyjmowała?? Ponadto chyba dla stałych jest taniej skoro niby zawsze bierze 90 zł to by o stałe Panie się nie bała i by im taka cene narzuciła 160zł śmieszne cos tu mąż Pani K. fantazjuje albo z kogoś głupka chcę zrobić!! Miałam inne zdanie na temat Państwa serafińskich ale widzę,że bez powodu takie tematy się nie biorą i odrazu wszystkich do jednego worka nie ładnie Panie Serafiński trochę nie tak!!! Ciekawe jak ludzi siedzących tutaj w środowisku domowym nazywasz aż strach pomyśleć za kogo nas masz.Niektóre sprawy trzeba przemyśleć zanim się zacznie wypowiadać~~ "MOWA JEST SREBREM A MILCZENIE ZŁOTEM"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
??? środa, czwartek , piątek, sobota ???
|
|
Każda cukiernia na sobotę ci zrobi. Nawet jak dziś zamówisz to na jutro też ci zrobią ? Oni czekają na takie szybkie zlecenie.
|
|
tez przez jakiś czas nie mogłem wysyłać smsow, ale potem się zorientowałem że to przez brak zasięgu... co do "naciągania" za internet to niektóre telefony muszą łączyć się z internetem żeby bajery takie jak pogoda działały i nie da się tego zmienić. nie lepiej pójść do salonu i dopytać dlaczego tak się dzieje i jak można temu zapobiec? jestem w orange już prawie cztery i pół roku i nie narzekam
|
|
Hehe dziwni ludzie tu piszą .Zamiast pomóc to głupie teksty. Ja proponuję Ci cukiernie Cendrowskich na Al.Legionów. Torty dobre, jest jakiś wybór no i ceny jak cie mogę ;)Z czasem powinni dać radę Powodzenia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
napewno dostaniesz w warzywniaku
|
|
A Tu nadal ten temat się ciągnie@!!! w-pizdziec a potem jak ktoś napisał serafińscy się z was śmieją a wy włazicie im w duuu....... "Nie ważne jak o was mówią ważne ,że mówią"czasem się zastanawiam czy sami właściciele tego salonu takiego piekła nie zrobili, żeby zwrócić na siebie uwagę ludzi!!!
|
|
Oj chyba by jej długo zeszło włosy nie nadarzały by odrastać
|
|
chyba to I urodziny dziecka, i stąd ta niewiedza? na tyle dni-wszędzie można zamówić tort, ja polecam cukiernię z Zambrowa urbi et orbi !
|
|
jaki może być problem z przejazdem jeśli jest Shengen i są wolne granice ?
|
|
Biuro Turystyczne Nad Narwia organizuja wyjazdy do Druskiennik .
|
|
Witam mam problem w moim audi a6 c5 zanika wyświetlacz przy zegarach(FIS) gdzie to naprawić wie ktoś ??
|
|
zgadzam się z przedmówcą!! Przez 7 lat jak mieszkałam w Bstoku chodziłam do Maniaca. Najlepszy fitness club. I niestety, w Łomży żadna najlepsza siłownia nie dorasta do pięt temu klubowi. A szkoda, bo byłabym pierwsza, która by się tam zapisała :)
|
|
Ekologiczne?? Tylko każdy jak kupuje jakis owoc to chce zeby był duuuzy ladny i koniecznie czerwony. No i bez żadnej plamki. Bez oprysku nie urośnie taki na pewno... Robale zjedza.
|
|
|
Lwica odezwij się do mnie na maila: aniag78@wp.pl Podam namiar na osobę, która używa tylko naturalnych nawozów, może Ci trochę warzyw sprzeda. ktośiek
|
|
Ta strona istnieje bo zaglądałam tylko nie działa tak jak powinna. Bartek fajną reklamę sobie serwuje to może rzeczywiście Wam pomoże po taniości. Za serwer w zasadzie co roku pobierają opłaty. rudy błazen z druhem
|
|
|
Milicja powinna olać chłopka, nie dość że chciał kupić albo kradzione albo odbarwiane paliwo (czyli wydymać skarb państwa) to jeszcze poleciał po pomoc milicjantów opłacanych z tegoż okradanego przez niego budżetu państwa
|
|
Polecam hotel który przylega do aquaparku, wtedy normalnie latasz sobie w szlafroczku:) W hotelu jest bankomat, tam wypłacaj kasę a za pobyt płać kartą, to sie najbardziej opłaca. Biorąc nockę w hotelu masz śniadanie i obiadokolację w cenie, oraz dwie strefy basen i sauny w cenie. Polecam tez dyskotekę wstęp ok 25 zł za osobę, muzyka dance, techno, telebimy, striptis itp:) Ogólnie świetne miejsce. Polecam też do spróbowania jedzenie w tej restauracji na samym środku:)
|
|
Czy w Łomży lub w okolicy jest dobry (lub jakikolwiek) homeopata? Jeśli tak to proszę o jakiś kontakt.
|
|
można by...
|
|
Nie polecam firmy opek, miałam z nią kiedyś sporo problemów. Po kilku telefonach dostarczyli mi paczkę, ale wcześniej kurier stwierdził przez telefon, że nie wie, co to za adres, w ogóle najlepiej, żebym sama po nią przyjechała do magazynu, gdzieś na obrzeżach miasta. Więcej nie zamierzam ryzykować i przez nich wysyłać przesyłki.
|
|
Podziękuje internautom za przyśpieszenie podwyżek płacy.
|
|
Czekaj czekaj, to dziś (Czwartek 26.01.2012) czy jutro (Piątek 27.01.2012) :D rudy błazen z druhem
|
|
|
Robciu nie wymiękaj :):) Ja za sędziego z chęcią będę :):) Chociaż raz bądź twardy :):) STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |