Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejne ofiary seksualnej kato-ciemnoty |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejne ofiary seksualnej kato-ciemnoty |
Może to? www.teapetece.com/moviles
|
|
Panie Kamilu, czy ma Pan wolny termin 27 10 2012? Czy kamerowanie też można zamówić? Ile za taki pakiet musimy zapłacić?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
orientuj się
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mały :) NIMA BO ZIMA :):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jarząbek ? czy to cuś inszego ?
|
|
Jakaś pokręcona ta dyskusja. Artur, najpierw pytasz czy można ZLOKALIZOWAĆ numer, Kamil odpowiada Ci na zupełnie inne pytanie i podpowiada Ci, że można numer ZABLOKOWAĆ, w co Ty się wkręcasz i już nie chcesz ZLOKALIZOWAĆ a chcesz go ZABLOKOWAĆ. Dziwna sprawa.... ? urbi et orbi !
|
|
... nasze wesele robił Pan Andrzej Lesiak ma swoją stronę www.andrzejlesiak.pl Wiemy że współpracuje z kamerzystami.... Zdjecia z wesela mamy SUPER!!! Pozdrawiamy szukających...
|
|
w WZGS-ie taniej
|
|
A napisz czego to ma być strona to pokażę Ci fajne przykłady stron.
|
|
mały znam tą stronę.. spadaj
|
|
bobcats1 bo ja chcę zlokalizować, ale nie moja wina że Kamil pisze o zablokowaniu.. Ale skoro nie mogę zlokalizować to chcę chociaż zablokować..!
|
|
ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) to międzynarodowe porozumienie dotyczące walki z podrabianiem towarów i piractwem. Negocjacje w sprawie porozumienia rozpoczęto w 2007 r. Początkowo uczestniczyły w nich USA, UE, Japonia i Szwajcaria. Obecnie nad ACTA pracują także Australia, Kanada, Korea Południowa, Nowa Zelandia, Meksyk i kilka innych krajów. Według twórców porozumienia ma ono utrudnić wprowadzanie na rynek fałszywych towarów, jak również ograniczyć piractwo w środowisku cyfrowym. Ustawa musi zostać zaakceptowana przez Parlament Europejski i przez parlamenty państw członkowskich.
|
|
Zezuś,nie przeginaj!! Robciu,mi nie musisz nic udowadniac;-)Ja nie znam tamtych okolic a po drugie to nie ja proponowałam zakład.
|
|
o właśnie i tak powinno być STRANSKY
|
|
Dla spokojności na dobranoc :) http://www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Dwa ładne róznia sie tylko kątem nachylenia dachu i tym ze WINSTON ma wiecej przestrzeni.Uroku domu dodaje zagospodarowanie terenu wiec cięzko wybrac faktycznie jak patrzy sie na takie zdjecia ...wybór należy tylko do was - to wy tam bedziecie mieszkać :) Możecie wymyslec tez swój jakis pomysł na dom, tylko fakt faktem kosztuje wiecej taki projekt niz gotowiec zapewne Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |