Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
(z)Bro(d)niarz dobrze się bawi jak widać... |
MASAKRA ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: (z)Bro(d)niarz dobrze się bawi jak widać... |
MASAKRA ...
|
|
adamosxx normalnie bezczelny jesteś nic a nic nie kumasz tym bardziej że jesteś 1971 rocznika to Ty powinieneś nauczać a nie być pouczany:)
|
|
z wrodzoną kulturą objasnilem wszystko we wpisie wyzej i nie mam nic wiecej do dodania:)
|
|
Ktoś lubi dobrą kanapkę z rożnymi dodatkami zjeść na miejscu, jak również wziąć na wynos? co myślicie o otworzeniu SUBWAY w Łomży, czy by to wypaliło? PS; do założenia tematu zainspirowały mnie podobne posty tego Forum, interesują mnie Wasze opinie, a pozwolicie, że osobiście wstrzymam się chwilowo od swoich subiektywnych uwag i komentarzy
|
|
Weźcie dzieciaki ogarnijcie się co ?? Mam gdzieś wasze protesty i ACTY :):) Się kur..a bohaterowie zza monitorów znaleźli :):) Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Mam gdzieś waszą ACTA i wasze protesty :):):):)
|
|
Lubię SUBWAY ale jak na Łomżę chyba za droga impreza
|
|
debi40 napisał(a): > Od 11-tej do 13 tej dziękuję :)
|
|
Deborah123 --proponuje ZAKAZ DURNIOM P.T "MARUDA" WSTEPU NA POWAZNE TEMATY!
|
|
i dziś też klikamy
|
|
Ja na pewno nie zapłacę za zwykłą bułkę 10-12zł :))) Za taką cenę w niektórych łomżyńskich lokalach można zjeść obiad tz.danie dania:)
|
|
Nie twoja groszka Deborah :) Zawsze znajdzie się jakiś idiota który weźmie do siebie moje wpisy :):) Tak jak np. w tym temacie :):)
|
|
O nie, nie ZS ze "słodkości" na miejscu to jednak poprzestanę na karkóweczce ! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
witam, już jakiś czas temu Pan Borkowski miał ośrodek na Mickiewicza, teraz Legionów, i w tym ośrodku pracował też Pan który poszedł na swoje i otworzył swój OSK. I chodzi mi o to czy wie ktoś gdzie ten Pan otworzył ośrodek? Gdzie można go spotkać? Pozdrawiam
|
|
Witam Gdyby ktoś szukał fotogafa na Chrzciny to zerknijcie na moją stronę :) Moze spodobają wam sie moje zdjecia z Chrztu :) Po 29 stycznia dodam kolejne zdjęcia z uroczystości Chrztu. Zapraszam do kontaktu i ustalenia jak wygląda moja oferta www.kamilzieba.flog.pl/pf/ kamil.zieba@onet.pl tel: 511 53 53 25 Pozdrawiam Kamil
|
|
strachy na lachy wszystkie te firmy mają swoje główne siedziby w stanach i stada ta panika;)
|
|
"do założenia tematu zainspirowały mnie podobne posty tego Forum" to przeczytaj tam opinie i na jedno wyjdzie...
|
|
' Ta torebka kosztowała na targu 35 zł może i u Was bedzie....';)
|
|
Czy ktos moze byl w restauracji Malgorzata na ul zjazd.Jakie wnętrze, jak ksztaltuja sie ceny, czy jedzenie jest dobre, czy to jest za wordem czy przed? Natknelem sie w internecie na nią.
|
|
tylko lodu nie ma nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Duża kanapka w Subway 15-16 zł jak ktos lubi jakieś dodatki to może i ponad 20 zł wyjść ja mówiłem że dziwie sie jak te łomżyńskie kebaby z takimi cenami sie utrzymują to co tu mówić o Subway, nie narzekam na brak pieniędzy ale jakoś kanapke jadam tam żadko bo za tą cene można zjeść sobie naprawde dobry obiad ! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |