Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
straszą LGBT mając problemy u siebie |
witam czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać. tommy222@o2.pl wielkie dzięki :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: straszą LGBT mając problemy u siebie |
witam czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać. tommy222@o2.pl wielkie dzięki :)
|
|
NA BIAŁORUSI OLEJ NAPĘDOWY PO 0,52 EURO
|
|
chamstwo....
|
|
błąd, Pan z Sonarolu , dzierdżawca/właściciciel po wielkich planach i bujaniu w obłokach zszedł na ziemię , wieża wróciła da miasta- własność Miasta Łomży
|
|
Zacznijmy od tego, praca jako kto ?
|
|
|
|
Proszę czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że nie potrafisz. Skąd mam to wiedzieć? Mówię o pewnej sytuacji, którą znam. Która obrazuje jak rozbieżne są często oczekiwania i materii otrzymanej. Osoba nieprzygotowana otrzymuje mniej. Ponoć przy BZ WBK w tym roku wystawom mają towarzyszyć warsztaty. To może być interesujące. Proponuję śledzić te informację. Wystawa w Łomży jest, może zrobią warsztaty.
|
|
technik , pracownik magazynowy?
|
|
to jak z tą Unią, wychodzimy czy zostajemy ?
|
|
A mi sie podoba ten pomysł. Moim zdaniem dla przykładu i chinskiego ostrzezenia powinnismy zablokowac cała polske!Panie tusk wez pan 1800 zł wypłaty i utrzym rodzine i zatankuj samochód i przezyj miesiac . urbi et orbi !
|
|
hej dzieciaki ja prowdze od roku sklep spozywczy w dosyc duzej wsi kolo łomzy. lwiosna lato jak cię mogę ale jesień i ta zima dała nam się we znaki. w miejscowości tej jest 5 sklepów o tej samej branży i to swoje robi. jest ciężko naprawdę cięzko. byle do wiosny.
|
|
wpisz w goole lub inną wyszukiwarkę "ciasteczka kartofelki", znajdziesz więcej stron
|
|
Hurtownia OKLEINA ul. Płsudskiego Z TYŁU ZA DAWNĄ kORONĄ :)
|
|
a jusz myślałem że przegrają
|
|
"-" - dzięki ;) w Wa-wie jest wielu bardzo zdolnych i doświadczonych fotografów świetnie przekazujących wiedzę, na pewno będziesz zadowolony z warsztatów " markm" - niestety jest dużo racji w tym co piszesz "pauliska993" - w przyszłym tygodniu planuję być w Łomży - będziemy w kontakcie ;)
|
|
a kogo mamy obarczac jak rzad narzuca podatek w paliwie? j.bnij sie w czerep zanim cos napiszesz
|
|
nie
|
|
bo, jak 100 ludzi kopnie, a jeden zawoła, to nawet pies nie uwierzy w intencje :)
|
|
Ach... tak, jednak przyznaję że wygrana szczypiornistów to zasługa prezesa Jarosława I Wielkiego , ober-leutnanta Hoffmanna, Kempy trawiastej i Zespołu Sejmowego Pana Policjmajstra Antoniego. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |