Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymowny nakaz milczenia |
a co szukają kogoś do pracy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymowny nakaz milczenia |
Jeśli chcecie pisać skargi na zdarzenia na drodze z Nowogrodu do Zbójnej to trzeba adresować na Podlaski Zarząd Dróg Wojewódzkich w Białymstoku ul. Elewatorska 6, 15-620 Białystok. Ta droga jest wojewódzka ma numer 645. To Białystok odpowiada za jej odśnieżanie i jakość. A że mają to w d.pie wszyscy widzimy i czujemy. Ja napisałem skargę i czekam co będzie dalej. Borys-50
|
|
podbijam temat, gdzie i za wiele? :)
|
|
felix bardzo proszę zrób to za mnie, bo widocznie ja nie umiem wyszukać takich przepsiów ;p a chodzi o takie jak w linku wspomnianym wcześniej... więc proszę o inny (podobny) przepis ;p
|
|
jw:)))))))))))))))) urbi et orbi !
|
|
Kochani moji jaką władzę wybraliscie takie mamy paliwo drogi itp. To że zbliża sie euro 2012 u nas to nie jest żaden powód do ostrych podwyżek cen paliw . Ps. Panie Tusku ale dróg to dalej europejskiej skali nawet nie siega.
|
|
Potrzebne mi jakieś namiary (telefon, adres jakiś albo imię i nazwisko to reszte znajdę sam) na auto-elektryka w Kupiskach Starych. po lewej stronie jadąc od łomży
|
|
Zawału można było dostać ... Postarali sie nasi : ))
|
|
tak z ciekawości, myślę o własnym biznesie robciu ;)
|
|
Dokładniej na skrzyżowaniu Łomżyńskiej i Stawowej.
|
|
Hehe w wiadomościach o tym mówili ;)))
|
|
Podziękować Zbychu, moi sąsiedzi napewno juz nie lubią dżemu :) http://www.youtube.com/watch?v=cS7DHySJ1pM urbi et orbi !
|
|
Autor: Dafne (---.centertel.pl) Data: 02-10-09 21:28 oj chyba nie taka dobra skoro reklama potrzebna ...to nie była reklama...:) Z resztą zmieniam zdanie - najlepsza wędlina jest u Kuzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |