piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zydzi skarza YOU TUBE..

hej
dzisiaj byłem w Czterech Porach
czy będę w sobote?
małe szanse, ale kto wie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zydzi skarza YOU TUBE..

Ja pamiętam dwie "schadzki" - pod dachem na skarpie, pod lasem na trawie; kojarzę też co najmniej jeden "zjazd" - na rowerach pod Łomżą... :)

:)

tak , tak ptysiu zeby te Twoje głupie wpisy usuwał

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

graboś

Ich problem polega na tym, że do tej hurtowni dotrzemy i my, ich klienci. A wtedy marże będą musiały zjechać z 50 do 10 %. I jak wtedy będzi esię czuła np. własciciel najwiekszego sklepu na moim osiedlu, który już trzeci dom dzieciom pobudowal?
Z czwartym może być trudniej. A i na nowego merca dla kolajnego zięcia może nie starczyć.

A wiesz o co chodzi?:) Równie dobrze to pytanie może wyglądać następująco: od kiedy nie można przejechać z ul. Dwornej do ul. 3Maja:)

Najgroźniejsza jest groźnica niema , jej jad zabija prawie natychmiast.
Cociaż jej jad jest mniej toksyczny niż jad grzechotnika, groźnica niema wstrzykuje go znacznie więcej.
No i oczywiście grzechotniki wszelakie, tórych jest chyba 4 gatunki.

ćwir, świr, ćwir: ależ dziękuję uprzejmie serdercznie hooltayku. Życze Tobie i wszystkim tego samego:D

Kazik, a skądże u Ciebie taki koncept? Czyżby s-kątowni? Czy może z tego źródła co i moje rozradowanie?

dzieki i wzajemnie :) Jasta a nie przypadkiem w ekonomie ?

Widzę, że muszę Wam napisać nazwę tego groźnego węża. Nazywa się on Rozporkowiec, jak ukąsi to 9 miesięcy puchnie.

Prowokator

http://netfirma.pl/index.php?id=2

PS. Tomek, dzielimy się zyskami ;D

bigi2004

HAHA Maciek normalnie Super !!

OSTRZEŻENIE! Fani prof. Miodka proszeni są o opuszczenie tego wątku. Również osoby poniżej 18 roku życia, chyba że są pod opieką dorosłych.

http://www.joemonster.org/article.php?sid=5385&mode=&order=0

Czekam na Wasze odpowiedzi:))

lala26 my sie chyba nie zrozumialysmy , pisalam ze kiepsko byloby z klubem ,bo by niewypalil. Podalam powody a co do jadlodajni to jest to lokal ktory 75% przychodow ma z zarcia a 25% z innych przedsiewziec .Poza tym jak wyzej pisalam nie bede z toba dyskutowac moze koledzy w twoich wspanialych lokalach jak "kufelek" ,"pod grusza" i"zibi" z toba podyskutuja a ja w tym czasie bede z jobler'em "i paroma innymi klubowiczami zapłaciwszy 30 zł za wejście tańcować do białego rana."

Ten MP?
... :) ...próbowałem wystartować dokuwiki na serwerku (nie moim) z pełnym php, bez sql'a (my, postgre) ...ale okazało się, że root nie jest chętny do współpracy przy modyfikacji uprawnień na części folderów.... i pupa....
...będę zmuszony coś swojego uruchamiać....

...tommeknet, markac... dzięki... ale jak będzie jak gdzie i co to sobie poradzę... :D

...prosiłem tylko o podpowiedź, żeby samemu nie przebijać się przez gęstwinę różniastych open produktów... ale sobie jakoś poradzę.... sprawdzę to i tamto.... i wyjdzie... :)

czy da sie to powtorzyc to zobaczymy......;)

a co to mnie obchodzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org