Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zydzi skarza YOU TUBE.. |
hej dzisiaj byłem w Czterech Porach czy będę w sobote? małe szanse, ale kto wie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zydzi skarza YOU TUBE.. |
Ja pamiętam dwie "schadzki" - pod dachem na skarpie, pod lasem na trawie; kojarzę też co najmniej jeden "zjazd" - na rowerach pod Łomżą... :) :)
|
|
tak , tak ptysiu zeby te Twoje głupie wpisy usuwał _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
graboś Ich problem polega na tym, że do tej hurtowni dotrzemy i my, ich klienci. A wtedy marże będą musiały zjechać z 50 do 10 %. I jak wtedy będzi esię czuła np. własciciel najwiekszego sklepu na moim osiedlu, który już trzeci dom dzieciom pobudowal? Z czwartym może być trudniej. A i na nowego merca dla kolajnego zięcia może nie starczyć.
|
|
A wiesz o co chodzi?:) Równie dobrze to pytanie może wyglądać następująco: od kiedy nie można przejechać z ul. Dwornej do ul. 3Maja:)
|
|
Najgroźniejsza jest groźnica niema , jej jad zabija prawie natychmiast. Cociaż jej jad jest mniej toksyczny niż jad grzechotnika, groźnica niema wstrzykuje go znacznie więcej. No i oczywiście grzechotniki wszelakie, tórych jest chyba 4 gatunki.
|
|
ćwir, świr, ćwir: ależ dziękuję uprzejmie serdercznie hooltayku. Życze Tobie i wszystkim tego samego:D Kazik, a skądże u Ciebie taki koncept? Czyżby s-kątowni? Czy może z tego źródła co i moje rozradowanie?
|
|
dzieki i wzajemnie :) Jasta a nie przypadkiem w ekonomie ?
|
|
Widzę, że muszę Wam napisać nazwę tego groźnego węża. Nazywa się on Rozporkowiec, jak ukąsi to 9 miesięcy puchnie. Prowokator
|
|
|
HAHA Maciek normalnie Super !!
|
|
OSTRZEŻENIE! Fani prof. Miodka proszeni są o opuszczenie tego wątku. Również osoby poniżej 18 roku życia, chyba że są pod opieką dorosłych. http://www.joemonster.org/article.php?sid=5385&mode=&order=0 Czekam na Wasze odpowiedzi:))
|
|
lala26 my sie chyba nie zrozumialysmy , pisalam ze kiepsko byloby z klubem ,bo by niewypalil. Podalam powody a co do jadlodajni to jest to lokal ktory 75% przychodow ma z zarcia a 25% z innych przedsiewziec .Poza tym jak wyzej pisalam nie bede z toba dyskutowac moze koledzy w twoich wspanialych lokalach jak "kufelek" ,"pod grusza" i"zibi" z toba podyskutuja a ja w tym czasie bede z jobler'em "i paroma innymi klubowiczami zapłaciwszy 30 zł za wejście tańcować do białego rana."
|
|
Ten MP? ... :) ...próbowałem wystartować dokuwiki na serwerku (nie moim) z pełnym php, bez sql'a (my, postgre) ...ale okazało się, że root nie jest chętny do współpracy przy modyfikacji uprawnień na części folderów.... i pupa.... ...będę zmuszony coś swojego uruchamiać.... ...tommeknet, markac... dzięki... ale jak będzie jak gdzie i co to sobie poradzę... :D ...prosiłem tylko o podpowiedź, żeby samemu nie przebijać się przez gęstwinę różniastych open produktów... ale sobie jakoś poradzę.... sprawdzę to i tamto.... i wyjdzie... :)
|
|
czy da sie to powtorzyc to zobaczymy......;)
|
|
a co to mnie obchodzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |