Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wedle niektórych.... |
witam czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać. tommy222@o2.pl wielkie dzięki :) Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wedle niektórych.... |
witam czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać. tommy222@o2.pl wielkie dzięki :) rudy błazen z druhem
|
|
Na początek zastanów się co potrafisz a czego nie. Bez ściemniania. Później ucz się, szukaj w tym , czego nie wiesz. Trzeba dojrzeć do warsztatów , do prowadzącego. Będziesz chciała poznać aparat, a prowadzący będzie mówił o filozofii fotografi ... będizesz niezadowolona. Czyli trzeba mieć świadomość kto prowadzi i czy jestem przygotowana/ny. Czego chcę się dowiedzieć. Rozmawiałem kiedyś z Panem Schmidtem (uznawanego za geniusza kompozycji XX wieku obok Cartier Bressona) i zawiedziony był to człowiek , gdy po któryś warsztatach "pani" powiedziała że nic się nie nauczyła , zę ciągle nie wie co to przysłona. A on zakładał, że aparat to już ludzie mają opanowany. Szkoda jego wiedzy marnować na podstawową technikę, po prostu szkoda.
|
|
a mianowicie? czemu ? jakie warunki pracy, jak z wypłatami?
|
|
da się, ale to jest teren prywatny i nie można ;)
|
|
Opisał ;)
|
|
witam! moja córka przechodzi ospę od 6 stycznia. wszystko niby ok.najgorsze za nami tylko nie wim kiedy mogę ją zabrac do dziadków na czas kiedy ja jadę do pracy.w tej chwili wymieniamy się z mężem, mijamy w drzwiach bo widomo siedzenie w domu. może ktoś miał taką sytuację i pomoże mi w tej kwestii.będę wdzieczna.zabrać ją w poniedziałek do dziadków czy nie PROSZĘ O POMOC FORA INTERNETOWE NIC MI NIE UŁATWIŁY ZDANIA SĄ PODZIELONE. 1 Kasia..
|
|
mysle ze jak do silnika 3.0 to w sam raz jest 100 Ah jedynie można wsadzić ostatecznie 85Ah
|
|
To nie wiesz jako kto chcesz pracować ?
|
|
felix - w wątku napisałam, że znalazłam przepis w internecie jeden na konkretnej stronie, ale proszę o inne przepisy jeśli ktoś takowe posiada. może nie potrafię szukać jak Ty, więc może Ty poszukasz? ;p m1985 - dziękuję, ale ten przepis znalazłam - o czym poinformowałam na samym początku ;p hyc4or - kartofelki obtaczane w kakao a nie we wiórkach kokosowych ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |