niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wedle niektórych....

witam
czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać.

tommy222@o2.pl

wielkie dzięki :)

Kasia..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wedle niektórych....

witam
czy kto posiada odpowiedzi na pytania do testu wiedzy ogólnej i może przesłać.

tommy222@o2.pl

wielkie dzięki :)

rudy błazen z druhem

Na początek zastanów się co potrafisz a czego nie. Bez ściemniania.
Później ucz się, szukaj w tym , czego nie wiesz.

Trzeba dojrzeć do warsztatów , do prowadzącego. Będziesz chciała poznać aparat, a prowadzący będzie mówił o filozofii fotografi ... będizesz niezadowolona. Czyli trzeba mieć świadomość kto prowadzi i czy jestem przygotowana/ny. Czego chcę się dowiedzieć.
Rozmawiałem kiedyś z Panem Schmidtem (uznawanego za geniusza kompozycji XX wieku obok Cartier Bressona) i zawiedziony był to człowiek , gdy po któryś warsztatach "pani" powiedziała że nic się nie nauczyła , zę ciągle nie wie co to przysłona. A on zakładał, że aparat to już ludzie mają opanowany. Szkoda jego wiedzy marnować na podstawową technikę, po prostu szkoda.

a mianowicie? czemu ? jakie warunki pracy, jak z wypłatami?

da się, ale to jest teren prywatny i nie można ;)

Opisał ;)

witam! moja córka przechodzi ospę od 6 stycznia. wszystko niby ok.najgorsze za nami tylko nie wim kiedy mogę ją zabrac do dziadków na czas kiedy ja jadę do pracy.w tej chwili wymieniamy się z mężem, mijamy w drzwiach bo widomo siedzenie w domu. może ktoś miał taką sytuację i pomoże mi w tej kwestii.będę wdzieczna.zabrać ją w poniedziałek do dziadków czy nie PROSZĘ O POMOC FORA INTERNETOWE NIC MI NIE UŁATWIŁY ZDANIA SĄ PODZIELONE.

1

Kasia..

mysle ze jak do silnika 3.0 to w sam raz jest 100 Ah jedynie można wsadzić ostatecznie 85Ah

To nie wiesz jako kto chcesz pracować ?

felix - w wątku napisałam, że znalazłam przepis w internecie jeden na konkretnej stronie, ale proszę o inne przepisy jeśli ktoś takowe posiada. może nie potrafię szukać jak Ty, więc może Ty poszukasz? ;p

m1985 - dziękuję, ale ten przepis znalazłam - o czym poinformowałam na samym początku ;p

hyc4or - kartofelki obtaczane w kakao a nie we wiórkach kokosowych ;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org