sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego mam pracować na czopy i wazeliny pisowskie?

A tusk nie korzysta z samochodów tylko lata co weekend do domciu może mu spuścić trochę paliwa z aeroplanu;)))

Podwyżka akcyzy na paliwo związana jest z dostosowaniem polskiej stawki tego podatku do minimów unijnych (330 euro na 1000 litrów oleju napędowego)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego mam pracować na czopy i wazeliny pisowskie?

ludzie musza sie w koncu zorganizowac na rewolte na tych zlodzieji zabic jak nie beda chcieli odejsc od wladzy co oddaja nasze wspolne pieniadze Grecji i Wlochom o nich najnizsza krajowa wynosi 2i pol raza wiecej niz u nas i to po cieciach juz a ceny bardzo podobne gora 10 % wiecej to po co w tv pier dola o kryzysie tam jeszcze sie da zyc u nas wojna potrzebna

jeden zs drugim myslec to bylo na wyborach a nie teraz jak swinie wydzieraja sobie jedzenie z mord

Tyle, że oprocentowanie to około 1%. Niezależnie od banku.

Też kupiłem dziś pizzę za 4 i coś tam. Po prostu były dwa rodzaje pizzy rodzinnej, jedna w promocji , druga nie. Ta druga znalazła się przy promocyjnych , bo ktoś ją po prostu przełożył i nie zwalałbym tego na personel i specjalną zagrywkę. Przypomnijcie sobie, ile to razy braliście towar, po czym odstawialiście go w innym miejscu...Przynajmniej mnie się tak zdarzyło....Winy nie ponoszą kasjerki, bo one tylko zbliżają towar do czytników i cena sama wyskakuje. Poza tym ludziska, jeszcze się nie nauczyliście, że w dużym sklepie trzeba uważać na ceny? A w razie jakiejkolwiek wątpliwości, cenę trzeba po prostu sprawdzić. Jak otworzą wam Real czy Tesco, to zagubicie się kompletnie, tam dopiero jest bajzel!

Trzeba patrzeć na cenę towaru za kilogram, a nie za opakowanie (cena za kilogram drobnym drukiem)
np. w Stokrotce cena śledzi Matias na wagę 16,90zł/kg, Matias "Lisner" w opakowaniu 21 zł/kg, za to w Biedronce 25 zł/kg (naprawdę tanio !!!)

tak tez zauwazylam ze jest tu chamstwo i tyle. i niestety chamstwo prowokuje chastwo sama dalam sie wciagnac.
napisalam nowy temat o tym gdzie jest tania szkola jezykowa w lomzy i zamiast uzyskac odpowiedz to zosalam obrazana zebym najpier nauczyla sie polskiego tylko nie mam pojecia po czym ktos stwierdzil ze nie umiem pisac?? akurat ja bardzo zwracam uwage na bledy w pisowni. potem zalozylam nastepny temat i znowu odpisano nie na temat i to jest jedna i ta sama osoba zezowate szczescie. nie wiem co on ma na celu zachowujac sie tak. zaproponowalam mu spotkanie w rzeczywistosci. nie wiem gdzie napisac zeby tem czlowiek nie mogl sie wypowiadac na moje tamtaty?? strasznie dziwny typ lubi obrazasc powiedzial ze jestem gowniara a on kim jest??? albo gowniarzem albo jakis chory.

panda 19833 a czy obrażając zezowate szczęście nie zachowujesz się chamsko???

J. ebać oszustów i się nie dawać!!! Polska dla Polaków!!! A nie tylko dla wybranej sfery urzędasów (żydów) którzy nas skalpują ze wszystkiego aby zapewnić se ,,Małe dobro" Rząd to nierzą to złodzieje!!! Zapier...... nam 70% dochodów!!!

Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-01-12 17:52

ty zezulcu
do zezowate szczęscie
masz cos do mojego polskiego??
a tez musiualam napisac nie na temat tam gdzie jest tego padalca pelno.

Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-01-12 13:11

ZEZOWATE SZCZESCIE TY ZEZULCU GLUPI ja to takich szmat jak ty nie mam szcunku tez a twojego malego chu++ja nie chcialbym nawet kijem dotkanac.

no i strzeliłaś sobie w kolano !

NO COMMENT !

niepolecam

Spigot to projekt open source służący do tworzenia serwerów Minecraft. Jeśli jesteś programistą i interesujesz się tworzeniem gier lub projektów open source, tworzenie oprogramowania dla slope Spigot może być dobrym wyborem.

Co do podwyżki akcyzy na paliwo, to zrozumiałe, że Polska dostosowuje swoje stawki podatku do minimalnych Tunnel Rush wymogów Unii Europejskiej, które wynoszą 330 euro na 1000 litrów oleju napędowego.

One of the interesting points of bitlife is the humorous and sometimes very \"unrealistic\" situations. Small decisions can lead to unexpected and sometimes silly results, making the game fun and interesting.

For the People who are interested in flowers name in different languages https://flowersname.co/

It is a comprehensive online resource dedicated to the enchanting world of flowers. https://flowersnames.info/

DamienHughes napisał(a):

> It is a comprehensive online resource dedicated to the
> enchanting world of flowers. Flowers names in Hindi and English

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org