Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten rząd jest za dobry |
idzie się do informacji i oddają kasę, ale przypał oj oj...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ten rząd jest za dobry |
dwukropek - świeta racja !!!!
|
|
a może nie taką pizze wziąłeś z chłodni ;p
|
|
maruda Niewykluczone że masz racje, co nie zmienia faktu, że zezowate ironizując pomylił adresata.
|
|
piesek jest teraz na mazowieckiej
|
|
aaaniaaa10 to jak w tym dowcipie>>> Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego: - Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta: - Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc? Student na to: - Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee? Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada: - Ale żeś się kolego wpadł. gadać dużo można a nie każdy opiera się na wiedzy w tym poście.
|
|
A no właśnie :):) Bo dobrze wiesz że racja lezy po naszej stronie :):):) Ale miło było jak by nie było:):):) Kasia..
|
|
Nie Twoj biznes? To znaczy że gównianego pracownika zatrudnił Twoj pracodawca :)
|
|
maruda Jesteś barmanem z dowcipu Andy`iego.
|
|
MARUDA ZASTANÓW SIĘ FACET CZY JAK PALIWO DOJDZIE PO 8 ZŁ /1 L czy bedziesz tankował ? (odpukac )
|
|
dzięki bardzo :)
|
|
Ja ostatnio kupiłem do domu piekarnik Whirlpool przez sklep Zadowolenie.pl – to jest dokładnie to samo, co MixElectronics, jeżeli kojarzycie taką sieć – tylko przez Internet.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |