Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znacjonalizowany PEKAO sa zarządzany przez pis pada? Zwolnienia grupowe. |
idź do administratora galerii a jak go nie złapiesz to zapytaj tego pseudo ochroniarza co się kręci po galerii tam gdzie pepco i zapytaj jak złapać pana administratora wiem ze ten plac należy do jego kompetencji nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znacjonalizowany PEKAO sa zarządzany przez pis pada? Zwolnienia grupowe. |
ja mogę Cię rozliczyć nie ma problemu
|
|
@cxz3 Z doświadczenia wiem, że te "dobre zespoły", gdy mają zapełniony grafik i pewność, że do końca sezonu wpadnie im grosz, często odstawiają fuszerkę. Ci co walczą dopiero o klienta, a ustępują tym "dobrym" tylko rozpoznawalnością (lokalną "sławą", hehe ) starają się na 200%. Nawet Madonna czy Lady Pank czasem grali słabe koncerty :).
|
|
byłem na imprezie,na której grali, repertuar kiepski,zabawę też słabo prowadzą,a na internecie niczego nie znalazłem o nich rudy błazen z druhem
|
|
Tak tak a fasolka po bretońsku to francuskie. Ryby po grecku tez nie ma . Stary żart ale dalej śmieszy.
|
|
|
zezowate - Ty nigdy nie bedziesz mial milionow. Wrzuc na luz, a jak nie to wysadz w powietrze sejm razem z tymi PRZYGLUPAMI - w tym to nawet moge Ci pomoc :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
odnośnie zespołu Top-nie polecam,robią taaaaaaaaak dłuuuuuuuugie przerwy,że goście usypiają. Anatol M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |