Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pułaski była kobietą... |
no i zezowaty już by go wywalił
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pułaski była kobietą... |
Czyżby rolnicy nie mieli przedstawicieli w sejmie(PSL) czy rządzie to oni poniekąd tworzą ten tzw. system. Chyba żeby dostać się do sejmu tylko dzierżawią ziemie.
|
|
~ - mogę wiedzieć na jakie się wybierasz? :)
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27653 Co sądzicie o tym lokalu, Wasze opinie, komentarze :
|
|
Prawda i w związku z tą prawdą jaki jest sens obrażania rolników na forum? Mają przedstawicieli i do nich trzeba pisać. Uwzględniając że PSL nie jest partią rządzącą, należało by też do innych stosownych organów napisać.
|
|
Na wesele. Piszcie wszystko.
|
|
Nie byłam, więc nie chcę przesądzać. Na razie obejrzałam tylko menu na facebook'u i to, co rzuciło mi się w oczy, to dużo frytek i kebabów (gyrosów)- a to jednak bardziej tureckie dania. Brakuje tych greckich- mussaki, grillowanych warzyw- papryki i bakłażanów, zapiekanki pastissio... Czyli bardziej jest ta restauracja nastawiona na fast food niż grecką tawernę. Ale może jest pysznie? Też z chęcią przeczytam opinie!
|
|
Witam Mam małą prośbę czy ktoś z was orientuje się w jakiej cenie można wypożyczyć plac pomiędzy galerią (Rossmann, Pepco) a Sklepem Stokrotka. Interesuje mnie umieszczenie reklamy na jakiś okres czasu . Ewentualnie kontakt do osoby z którą można byłoby sie skontaktować w tej sprawie. Bardzo proszę o jakieS informacje.
|
|
Gyros to greckie danie, nie tureckie. Kebab wywodzi się z Turcji.
|
|
tak, tu na pewno dostaniesz wiarygodne info, masz ciekawe podejście do biznesu ? jak Ty tak wszystko organizujesz to nie wróżę Ci powodzenia w interesie, idż do żródła - biuro w Stokrotce !
|
|
Chcesz dobry zespół to nie pakuj się w zespoły samo reklamujące się na forum !!!!! Celuj w Cool , Ronix , TOP , takie co reklamę zrobiły sobie dobrym graniem a samo reklama na forum. Przejrzyj sobie teamty na naszym forum na temat wesel. Czysta samo reklama . Nowe zespoły teraz nie maja prawa bytu , nie maja nawet kilku wesel na rok . Wybieraj ze znanych uznanych zespołów , tam gdzie jakość jest pewna !!!
|
|
Albo dzwoń (81)748 54 34 to jest nr biura najmu właściciela galerii - firmy Elpro z Lublina. rudy błazen z druhem
|
|
|
głupia pizza co w promocji kosztuje(niby) 4,50 to przy kasie kosztowała 6,99 ;) tak wiec uwaga ;)
|
|
Dzięki bardzo
|
|
Jak to miło, że specjalnie dla nas dowożą zaopatrzenie ze słonecznej Grecji. Reszta knajp w Łomży to zwykli naciągacze serwują nam kuchnię z całego świata a zaopatrują się u lokalnych dystrybutorów. Ciekawe czy Geslerowa w swoich restauracjach wysyła gońca np do meksyku po orginalne taco.
|
|
Kiepski to jest Ferdek dwukropku (krytyk się znalazł) phi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |