Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Po M Kierwiński ma łeb... |
to zrobie usg i pojade - gdzie on tam przyjmuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Po M Kierwiński ma łeb... |
Czy ktoś coś zrobi w końcu,żeby ruszyły poradnie w szpitalu? tłok ogromny wszędzie a specjalistów brak! Istnieje jakieś stowarzyszenie diabetyków w Łomży to może coś by zrobili,petycję do nfz czy coś...
|
|
W Łomży nie ma dobrego ginekologa. Wiekszość z nich to zwykli nieuki i chamy. ostatnio moja koleżanka urodziła dziecko przez cesarke. Wszystko niby poszlo dobrze ale lekarz, który ja operował oraz był jej jekarzem prowadzącym zachował się jak ostatni dupek. Chodzi mi o dr. Roberta Pijagina. Przez cała ciąże było wszystko ok... ale jak przyszło do porodu, zaczął odnosic sie do pacjetki chamsko cytuje " zamknij mordę". Nie obchodziło go że ona skarży sie na ból. Według mnie chciał poprostu łapówkę. NIE POLECAM TEGO LEKARZA. Zresztą w łomży nie ma dobrego ginekologa. Polecam Białystok.
|
|
Andy C , my tu nie rozmawiamy o kabarecie i poczucie humoru tu raczej nie ma znaczenia w tej kwestii, tu trzeba mieć poczucie dobrego smaku
|
|
Jeśli zielony, to znaczy, że w 2011 była szczepiona na wściekliznę. Na medaliku będzie pisać jaki gabinet, zadzwoń i podaj nr medalika a dostaniesz namiar na właściciela :) Kasia..
|
|
ta klubokawiarnia proletaryat , to właśnie jest to COŚ, specyficzny klimat i na pewno lokal z duszą, ale trzeba mieć na to pomysł , a i chyba nie wyobrażasz sobie tam Air-hockey, piłkarzyków czy darta ? właśnie o czymś takim pisałem , nie bilard, Air-hockey, piłkarzyki czy dart , a GoGo - to też nie to miejsce
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=H-IU3p9yxc4&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=nVwXKi0Wwqk&feature=player_embedded Miłego słuchania :)) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Jedne odbywały się w dniach 11-20 lipca w MDK DŚT Zajęcia fotograficzne (L. Wiśniewski), ul. Wojska Polskiego 3 Drugie prowadzone były (chyba) w Centrum Katolickim Być może NURT się jeszcze spotyka pod filarami Ogólnie kiedyś temat warsztatów został poruszony już na forum ale czerwone lampki się pozapalały i na tym skończyła dyskusja. Proponuję jednak szukać opcji poza Łomżą. Możesz wybrać się ze mną w lutym ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |