Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O zbieraniu podpisów pod listem do D. Trumpa; JUST447 |
rzepicha „Myślałem już nieraz, że umierając przeklnę Polskę. Dziś wiem, że tego nie zrobię. Lecz gdy po śmierci stanę przed Bogiem, będę go prosił, aby nie przysyłał Polsce wielkich ludzi.” oczywiście marszałek miał na myśli _maly_ ego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O zbieraniu podpisów pod listem do D. Trumpa; JUST447 |
adam na łomżycy już kilka barów było i co? te dwa co jeszcze zosały to co moment się własciciel zmienia,
|
|
otwieraj, chtenie popatrze jak szybko zwijasz zagle :), Dziecko, uslugi! w Łomży tylko uslugi a nie handel!
|
|
bo piłem mleko
|
|
uslugi juz mam..tyle ze nie tu.... rudy błazen z druhem
|
|
Ale tak poważnie to gościu ma walnięty akumulator.Dwa razy przerabiałem ten temat ,raz jak kupiłem akumulator u Kotleta za statoilem ,a drugi raz jak kupiłem nowego Passata u Śieńki.
|
|
Bilardów faktycznie w okolicy chyba wystarczy, piłkarzyków czy darta nigdy za wiele (no i zajmują mniej miejsca). Air-hockey też niegłupi by był myślę.. A co do wizji samego lokalu to niestety już Twoja w tym głowa, i nie ma co z góry narzekać, że i tak nikomu się nic "w tej dziurze" nie spodoba. W Kafeterii nie byłem, ale skoro ludzie mówią, że prosperowała dobrze tzn że się da, chociaż na początku sądziłem, że to nie jest najlepsze miejsce na taki lokal. Sama lokalizacja zresztą niczego nie gwarantuje, czego przykładem może być 54, które jakoś działa od długiego czasu i miejsce tuż obok, w piwnicy, gdzie kolejne lokale były otwierane i dość szybko zamykane. Właśnie musi być ta tzw dusza, klimat, odpowiedni wystrój, muzyka (tak mi przyszło do głowy, zróżnicowanie klimatów muz. w różnych dniach, żeby np nie leciało non stop radio kreska). Do tego jakieś cykliczne zdarzenia, które zachęcą do powracania, ot chociażby jakiś turniej jeśli zdecydujesz się na bilarda, karaoke czy cokolwiek.. No raz na jakiś czas muzyczka na żywo. Nie musi być cała kapela, jakiś gitarzysta czy saksofonista przygrywający do kotleta, chociaż sporo jest w Łomży młodych zespołów, które za niewielką kasę chętnie pograją, żeby się pokazać i podszlifować warsztat. Dobra, trochę się rozpisałem, nie zastanawiaj się za dużo i otwieraj coś, w końcu w którymś temacie pisałaś, że lubisz wydawać kasę, a czy będzie bezmyślnie to już zależy od Ciebie ;)
|
|
Mam do sprzedania ok 30 kopii zapasowych na xboxa za 250zl. Jak ktos jest chetny to pwbim2@wp.pl
|
|
wiem coś o tym ,( tzn nie o Was)
|
|
No tak jak mówiłem, nie byłem tam, nie wiem jaka tam jest powierzchnia i rozkład, na siłę oczywiście nie ma co wciskać. Tak ogólnie pisałem.
|
|
http://www.vgh.pl/ za free urbi et orbi !
|
|
Oczywiście czekam na waszą pomoc... Na zakup poczekam do wiosny (koniec lutego, początek marca) Dodam jeszcze, że samochód ma służyć przede wszystkim do dojazdu do szkoły...
|
|
Jaka wtyczka potrzebna?
|
|
Jak szczeniaki dają radę bez mamy? Podrukuj ogłoszenia, najlepiej ze zdjęciem, albo daj ogłoszenie do radia. Niech powiedzą, że malutkie szczeniaki na nią czekają, ludzie chętniej się będą rozglądać. Kasia..
|
|
Jeśli chodzi o wygodę korzystania i dość tanie przelewy walutowe to BZ WBK.
|
|
Nie raz już wypowiadałem się na takie czy podobne tematy.Kamilk ma rację! Ja też jestem w takiej sytuacji że dzierżawię ponad 2/3 powierzchni swojego gospodarstwa a dopłaty biorą właściciele którzy nie rzadko nawet nie wiedzą co na ich polach rośnie albo gdzie się znajdują..... W moim przypadku dochodzi jeszcze czynsz dzierżawny niebagatelnej wysokości(taka specyfika regionu).Dzisiejsze gospodarstwa hodowlane są jak przedsiębiorstwa i wierzcie mi trzeba naprawdę się na główkować żeby utrzymać się na powierzchni.Moim skromnym zdaniem to właśnie tacy pseudo rolnicy są powodem całego zarzewia problemu.
|
|
Ktoś jedzie do warszawy/ wraca z warszawy 20.01.12? rudy błazen z druhem
|
|
Witam! Mam pytanie do ludzi obeznanych w tym temacie. Otóż zanim sam zadzwonie zapytam chciałbym się dowiedzieć na jakich zasadach przyjmuje ten specjalista? - podobno bardzo dobry Czy jest to na zasadzie zwyklego skierowania do ortopedy i moge sobie do niego jechac z innego miasta sie rejestrowac w szpitalu? - i zapewne dluuuga kolejka? Czy przyjmuje prywatnie? - ewentualne koszt wizyty itp itd
|
|
freestyle224 jestem pod wrażeniem.........o.O
|
|
hehe pewnie stali bywalcy kl bu:)
|
|
panstwowo bez kartki od niego sie raczej nie dostaniesz :)
|
|
z tego co sie orientuje najpierw prywatnie trzeba a pozniej na nfz
|
|
dzięki kamil52
|