Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolność wg. I sekretarza PZPR-pis. |
jakich brudasów????? jeszcze się nie zdarzyło, bym został okradziony, po drugie, my polaczki / nie wszyscy/ to jednak prostaki jesteśmy, kilka razy wstydziłem się własnej narodowości tak więc nim zaczniesz obrażać spójrz na siebie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolność wg. I sekretarza PZPR-pis. |
szczęście.. zezowate z resztą... wiem.
|
|
Według mnie Mazda najlepszy wybór z tej trójki. Zresztą poczytaj sobie opinie na autocentrum o tych samochodach.
|
|
Hmm .. Czy myślisz że ważne jest to co jest teraz? Teraz jest ulotne, tak ulotne że nie złapiesz tego choć byś dał sobie uciąć rękę. Ważne jest to co będzie i jak to będzie wyglądało później... za jakiś czas.
|
|
ojciec bys sie zdziwil hehe
|
|
kiedy bedzie najwazniejsze?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
byś sie zdziwił ojciec bo chlopakkk to rekin biznesu. koazk nad kozaki , nie podskoczysz po prostu ;)
|
|
w zambrowie dobroplast albo profil firma na allegro to i do zamrbowa mosci pan tyłka nie bedzie musiał wozic
|
|
dwie szkoły myślenia - pewnie z podziałem na kilkaset innych... - carpe diem i reszta mnie nie obchodzi & - zrobię wszystko żeby moje dzieci miały lepiej niż ja i teraz tylko pytanie czy jedziemy od któregoś wstecz pokolenia wg 1 czy wg 2?
|
|
maniek12 zapoznaj sie z tym http://bgoczynski.wordpress.com/ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |