Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sędzina ukarana za wydany wyrok. |
elinka nie mów głośno bo jak mąż przeczyta co ty tu o tym kastrowaniu mówisz to się na noc będzie w piwnicy zamykał. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sędzina ukarana za wydany wyrok. |
Treść jest ukryta
|
|
pranie mózgu już od rana...;-)
|
|
do rana
|
|
oj czesio
|
|
polecam również p.Wojtka z sosnowej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Z tych 3 ja wybralbym Mazde. Jest to marka rodem z Japonii w ktora nie wklada ,pazurow' zaden producent europejski. Honda byla ok doputy dopuki pochodzila tylko z Japonii.Od kiedy ,babrza' ja Angole to juz przestalo byc auto dajace tyle frajdy co poprzednie rodzime modele skosnookich producentow.Moj tata mial Honde III.Karoseria ,kwitla' pomimo ze auto nie bylo powypadkowym.Podzespoly byly ok. A Vectra jest smutna i oklepana. Jesli trafisz na Mazde z dobrych rak,zadbana to bedziesz mial sporo satysfakcji z jej uzytkowania.Niektorzy napisza tu ze drogie czesci.Bzdura!Jest pelno firm robiacych naprawde dobre zamienniki.A po drugie to lepiej zaplacic raz wiecej jak po 4 razy robiac cos podobnego np. w Vectrze. Zaraz obrusza sie uzytkownice Vectry. To tak jak dobrym przykladem sa np.dobre buty.Raz zaplacisz 250 stowki a w tym samym czasie kupisz 4 pary po 80zl. Wystarczy w niej i motor 1.5.Nie ma on polotu to fakt.Ale zakladajac w nim,jesli planujesz,pozadna sekwencje LPG potrafi odwdzieczyc sie bezproblemowym uzytkowaniem.Jesli masz wyzsze wymagania co do osiagow to oczywiscie motor 1.8.Mysle ze jak sprbujesz Mazdy to marka ta pozostanie z toba w dobrych stosunkach. Nie pisze tego bo jestem jej uzytkownikiwm.Jezdze Astra II a autek japonskich juz troche mialem.
|
|
Omania a osochozi? :p
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wszystko się psuje, Delle też. O ile pamiętam to statystycznie chyba hp najbardziej awaryjne były, acer i dell w pierwszej piątce, asusy najmniej - mam nadzieję, że to się sprawdzi :p @KaMaro ew. możesz też podumać nad czymś takim, ja jestem z niego zadowolony: http://allegro.pl/nowosc-asus-x73sv-17-i3-4gb-500gb-gt540-i2048668099.html Większa matryca kosztem procesora. Przy zwykłym użytkowaniu różnicy mocy raczej nie odczujesz.
|
|
grubaryba, to prywatny przedsiębiorca ma płacić za tzw wysługę lat ? czy za wykonaną pracę ? a jak 20-sto latek jest lepszym i wydajniejszym pracownikiem od tego z 30 letnim stażem , to co ? zdarza się, no nie ?
|
|
dobry neurolog nie w lomzy..uwierz mi...troche ponad 10 lat staralam sie tu leczyc i bez skutku tylko gorzej bylo...wybralabym warszawe...jesli chcesz moge dac ci namiar na dobrego profesora..mi pomogl rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |