Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński będzie walczył o duszę każdego Polaka. |
Przejdź się do Bonaru. Jest tam wiele grup tanecznych, pogadaj z Panem K. i myślę,że się dogadacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński będzie walczył o duszę każdego Polaka. |
milcz
|
|
A co sądzicie o tym lapku ;)) [ url=http://allegro.pl/acer-5750-i5-3-0ghz-4gb-500gb-gt540-hdmi-led-win7-i1951178621.html ]Acer 5750 i5 3,0GHz 4GB 500GB GT540 HDMI LED Win7[ /url ] A może macie ciekawsze propozycje w przedziale do 2300 PLN ;)) Za konkretne odpowiedzi dzięki wam forumowicze, a Zbychu, Maruda, Torro mogą się nie udzielać nit ich nie zmusza ;P ;) Za karę tu nie siedzą ;P ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Coś mi nie wyszło z tym linkiem ;P ;D http://allegro.pl/acer-5750-i5-3-0ghz-4gb-500gb-gt540-hdmi-led-win7-i1951178621.html
|
|
...szmelc , widło i powidło, szmaty szkło i ch...j wie co!
|
|
Z braku argumentow skwitowal to jednym slowem.Ograniczony intelektualista?
|
|
???
|
|
A ja polecam J.Zająca :) Fachowe doradztwo i cena ok :) Wiem,że coraz więcej hydraulików zajmuje się takimi instalacjami - ale co do jakości ich usług nie mam zielonego pojęcia ;) W każdym razie jako mama dziecka z alergią wziewną i nietylko :( zdecydowanie polecam odkurzacz centralny!
|
|
bzzzyk89 to jak Ty własnego psa pilnujesz? :/ Wykastruj go, to może będzie się bardziej trzymał domu. Teraz za takie ucieczki właściciel może nawet zostać ukarany. rudy błazen z druhem
|
|
Pewnie tak zrobie ;)) chciałem poznać wasze opinie ;)) Mam możliwość kupić go za 2300 wiec taniej niz na allegro ;)
|
|
zezowate szczescie sorry za pomyłkę, całe żydostwo z rządu opłaca KRUS, a na boku prowadzi sobie działalności, dlatego ten kraj jest taki jaki jest, życie się kręci i polega na tym, aby jeden drugiego zrobił w hu**, tematy zastępcze i mydlenie oczu narodowi, a o najważniejszych sprawach się nie mówi, gdyby zlikwidowano KRUS, a rolnicy co miesiąc zaczęliby płacić ZUS w wys. 900pln tak jak wszyscy przedsiębiorcy kraj byłby "miodem i mlekiem płynącym". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |