poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wlk. Brytania jak cnotliwa panna

Mrauuu ekipe pozytywnie nastawionych ludzi raz dwa by się z kleciło:) gorzej jest z tą kasiorką na wyprawę:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wlk. Brytania jak cnotliwa panna

Treść jest ukryta

Mrauuu Mrauuu Mrauuu jak zawsze wszystko widzisz w samych pozytywach;) na prawdę zazdroszczę tego Twego optymizmu!

Ja myslalem ze cala zime przelatam na letnich oponach ;)

Jadąc przez miasto zauważyłem trzy solarki więc nie gadajcie że ich nie ma. Nie nadążają odśnieżać jak taki śnieg pada. Więc nie miejcie pretensji do drogowców bo robią co mogą....

Zlodziej sie nie zglosi.
Skad tak szybko pozyskales informacje ze byl w tym komisie ?

i dobra rada chcac odzyskac tel.mogles napisac ze zostawiles tel.na poczcie i uczciwego znalazce prosze o kontakt bedzie nagroda a nie odrazu wyzywasz od zlodziei bo z kieszonki nikt ci go nie wziol i tym samym straciles szanse odzyskania telefonu a szkoda a taki byl fajny amerykanski hehe

omania ale to co nawet napisal ten klient sie kupy nie trzyma..bo jak juz wspomnialam wczesniej pani w komisie niestety nie moze stwierdzic czy telefon jest kradziony czy nie nie majac numeru IMEI tegoz telefonu a niestety do kupna ladowarki tenze numer nie jest potrzebny...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org