Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Takie ogłoszenie...Polaku głosuj na nas... |
Zobaczę orła cień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Takie ogłoszenie...Polaku głosuj na nas... |
http://www.erepublik.com/en/referrer/robkar29 Jest to gra online w której wcielamy się w obywatela wirtualnego państwa. Nie jest to żadne ogame, czy inne the crimsy. Na dobrą sprawę wystarczą 2 klikniecią, urokiem gry jest system społecznościowy. Co do samej gry to możesz być pracownikiem, żołnierzem, właścicielem własnej firmy (i zatrudniać innych graczy), zarabiać kasę na giełdzie, być politykiem (założyć własną partię), uchwalać ustawy, kierować polityką zagraniczną itp. Nie będę opisywał bo was zanudzę możliwościami
|
|
Autor: kasia1986 (---.elomza.pl) Data: 14-01-12 12:37 dla mnie to zadna kradziez zycze powodzenia i jesli chodzi o mnie to zebym znalazla tel na poczcie to tez bym go wziela bez wachania mamy takie czasy dzisiaj a paliwko drozeje! /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ciekawe czy byś tak rozumowała i liczyła paliwko jak to ty byś zostawiła na poczcie swój telefon :):):):)
|
|
Ktosiu....a coś się tak mnie czepnął?
|
|
|
Dawajcie na muszlę i hejjjaaaa z górki;-)
|
|
oooooooooooo ja pamietam swoje zjazdy z tamtej gorki....jeszcze do tej pory boli jak se przypome ile razy ze scena mialam zderzenie :P Tomecki101
|
|
realistycznie...
|
|
|
w Łomży nie ma tygodnia bez potrącenia pieszego nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |