Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tramwaj |
Kązdy jakiś tam jest i nie nam oceniać innych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tramwaj |
Witam czy w łómży któraś cukiernia wykonuje torty urodzinowe pokryte i ozdobione nie śmietaną a plastyczną masą cukrową? Może ktoś z was jest zorientowany żeby oszczędzić sobie pielgrzymowania po cukierniach naszego miasta :)
|
|
Śliczne i b.dobre torty możesz zamówić w ABC. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ćwirek strzyże brzytwą na Mickiewicza pod notariuszem schodzi sie w dół
|
|
Wiem bo zawsze u nich zamawiam, ale chciałabym coś innego zamówić na 1 urodziny dziecka :) Tort z masą cukrową są śliczne :) jak nie znajdę to zamówię w ABC bo sama nie będę eksperymentować z masą cukrową :P może w wolnej chwili spróbuję ale nie na roczek
|
|
Dzisiaj (14.01.2012r) na dworcu w Łomży mężczyzna i kobieta dali nam do przekazania dla Tomka paczkę, ale po dotarciu do Warszawy okazało się, że wysiadłyśmy na innym dworcu i teraz nie wiemy co z nimi zrobić. Prosimy o kontakt i odbiór rzeczy: 511158256
|
|
W Łomży nie ma tanich soczewek a te z rossmannu to się nadają do d..y, najlepiej jest zamówić na allegro ja za 6sztuk ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR® Plus place 59zł z przesyłka gdzie w Łomży są po 99zł
|
|
I usłyszysz : Na skrzydłach wiatru :)
|
|
Można na was liczyć pocieszyciele. H.. wam obok .upy bo w .upe to za wielka przyjemność!!! Będę tępił złodziejstwo i prostactwo!!!
|
|
wzielo i npadalo
|
|
Dla mnie psy to już konieczna ewentualność,najpierw próbowałabym własnymi siłami to załatwić.No ale są różni ludzie tak samo jak ich poglądy na niektóre sprawy.
|
|
Odwal się od Jacka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |