Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cisza na forum ze strony czopów, pewnie czekają na wytyczne z Nowogrodzkiej w Warszawie. |
a moze zostawiles go na poczcie i ktos poprostu sobie go wziol twoj blad i nie mow ze ktos zlodziej zgubiles ktos znalazl jeden czlowiek traci a drugi sie bogaci lipa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cisza na forum ze strony czopów, pewnie czekają na wytyczne z Nowogrodzkiej w Warszawie. |
No to adamosxx wiem, że jesteś co najmniej w moim wieku skoro pamiętasz Tcheslava ;)
|
|
Re: Cisza na forum ze strony czopów, pewnie czekają na wytyczne z Nowogrodzkiej w Warszawie. |
moj wiek nie jest tajemnica:) 1980
|
|
Na forum radia maryja to może i byłby hicior, ale w Łomży wiele osób to wie. Lubi chłopców? no cóż, Pan Bóg tak go stworzył, a co do podrywania nieletnich chłopców, to tak samo niemoralne twoim zdaniem jest podrywanie nieletnich dziewczyn?. A niech się ped...ą, aby z dala od mojego tyłka i nie na widoku.
|
|
Pod Koniami raczej też szczęscia nie miał :)
|
|
hhee fokukus tak bylo :) miro szalal po lokalach nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
za mądry podpis ma na niego :)
|
|
adamosxx ja myślałem że w tym wieku bardziej hardrockowych dźwięków się słucha;) Rage Against The Machine - Killing In The Name http://www.youtube.com/watch?v=8de2W3rtZsA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |