środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Byt Polski zagrożony zgodą na Tarczę?

To z opini tu wynika ze TAK i NIE !!!! Drzewom przy drogach są plusy i minusy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Byt Polski zagrożony zgodą na Tarczę?

haha oj ptysiu91 dziekuje ze mnie poprawiles haha

Odczepcie się od drzew. To nie one wpadają na samochody, a samochody na nie!

W Łomży chodzą lepsze Miss :)

Richard Pryor od wielu lat zmagał się z SM. Być może w młodości był uzależniony ale od wielu lat umierał na coś innego.

http://gryonline.wp.pl

--------------------------
running with scissors

Maciek... .a gdzie odpowiedź na moje pytanie?

Bardzo trafne spostrzeżenie markac.
Pozdrawiam.

Coś nie tak, sory już poprawiam

I tak nie masz karty pływackiej.

Słuszne słowa - to ludzie wpadają na drzewa, a nie odwrotnie. Nowe drogi, przestrzegaanie przepisów i wszystko będzie OK. Absolutne TAK drzewom przy polskich drogach.

Robert S. (...) wraz z żoną

Mikołaj włazi przez komin właśnie więc dali brodaczowi namiary coby trafił. A że jest to główny komin Łomży tak więc jednym ruchem nas wyr... znaczy oprezentuje grzecznych :)

Ja ostatni o jechałem do Białego 40-50km/h jak był śnieg.... szybciej się nie dało.....
...po drodze widziałem kilku takich którzy mysleli że się da: jeden był wyciągany ciągnikiem z lasu (trzeba wyciąć las?), drugi leżał na dachu w rowie (zasypać rowy?), a trzeci na zakręcie pojechał prosto i wjechał w drzwi samochodu jadącego z naprzeciwka (zabronić jeździć samochodom z naprzeciwka?).

Spokojnej drogi życzę!

...a w Multipli to może byc i pięciu pasażerów...
...w autokarzeto pewnie do pięćdziesięciu...

Proponuję zakazać przewożenia pasażerów. Jedno auto - jeden kierowca.

A jeśli pijany kierowca wiezie 4 pasażerów i 3 ginie na miejscu, kierowca może też, a może wychodzi bez szwanku, to winien jest kierowca, czy producent alkoholu? A może barman? A może sklepowa w GSie w Wólce Małej, gdzie chłopaki kupil zgrzewę browca? Wsadzić do ciurmy sklepową!!! I wyciąć drzewa, niech nie wpadają pod samochody.

Ludzie - deczko odpowiedzialności! Drogi mamy gówniane, ale drzewa piękne i ich wycinanie jest największą pod słońcem głupotą. Nie wjeżdżaj do rowu, nic Ci się nie stanie. Nie pędź 150/h, nie wpadniesz do rowu. Nie bierz zakrętu z ograniczeniem 70/h z prędkością 100 - też nie wpadniesz do rowu. Zasady są prostsze niż myślimy...

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

żeby Ptysiu miał zagadkę :P

Zbych

szkoda.... te plastiki (butelki i folie) wpuszczają tyle dodatkowego śmiecia w mleko...
...coraz więcej tego syfu dookoła.... :(

Zbych

A'propos węża

- czy wąż ma ogon?
- wyłącznie

fakt, żyjemy z dnia na dzień, ale czy o to chodziło Horacemu ?

Ptysiu a to stronka dla Ciebie
http://gkrol.nex.com.pl/aforyzmy/Aforyzmy3.html

Zbych

Boa dusiciel ? Bo dusi z milości :p

ja to niemoge
strace kamuflarz

A beda pamiatkowe baloniki?

Ktoś tu wspomniał, że Kościół nakazuje szacunek dla homoseksualistów. Więc ja mogę szanować i być pełnym współczucia dla homoseksualistów, którzy uznają, że są po prostu chorzy, ale nie dla pedałów, którzy propagują homoseksualizm na ulicach jako coś normalnego!!!!!

zgadzam w sie w całej rozciągłości z przedmówczynią.

lala26 dlaczego tylko yama i rampa, a dlaczego nie to "trendi" lokale. Co do tego Labiryntu przez miesiąc bedzie boom na to bo nowy lokal tak jak wszystko co nowe. Fili tej dużej dyskoteki z Olsztyna Come In najprawdopodobniej bedzie to cos ala Atom jesli władze miasta sie zgodzą. Pozatym jeszcze jedno w łomzy trudno mówić o klubach to raczej jadłodajnia w której od czasu do czasu gra jakas muzyka.

Trzeba wtedy jechac 20 km/godz. albo chodzic piechotą (ew. rowerem)! A jeśli zamiast drzewa będą stały słupy, albo latarnie, albo chałupy? Co to za logika? W imię tej "najwyższej wartości" demolujemy swiat, przyrodę i samych siebie. Natura bez człowieka ma się doskonale, a człowiek bez natury zginie jak bura mysz. Natura poszanowana potrafi się stukrotnie odwdzięczyć człowiekowi, ale musi on zacząć myśleć i pozbyć się głupiej pychy ("pan stworzenia" od siedmiu boleści).

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org