Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ukrywa informacje ? |
http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM&feature=player_embedded#!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ukrywa informacje ? |
ja też Cię lubię martuchnam i całą resztę nawet naszego buntownika Protagorasa :-) Kasia..
|
|
szachmat , nie dziękuję, mój koń lubi czystą stajnię, a ty to masz parcha na języku
|
|
hej a co powiecie ze moze by tak zorganizowac cos w stylu wieczorny pokerek gdzies tam w klubie...tak dla fanu...tu w lomzy nudy i juz nawet nie chce sie chodzic do klubow gdzie pelno malolatow szukajacych wrazen
|
|
rzeczywiście można np. lux veritas,trwam itp.
|
|
zapomnij !
|
|
Łomża: hospicjum umrze bez pieniędzy Nie ma pieniędzy na leki, opatrunki ani na bieżące wydatki. Hospicjum w Łomży ma poważne kłopoty finansowe. Jeżeli nie znajdą się pieniądze niewykluczone, że trzeba będzie je zamknąć. 15 łóżek w niezbyt dużym budynku, kilku wolontariuszy. To niewiele, ale mieszkańcy Łomży i okolic nie wyobrażają sobie, żeby hospicjum przestało istnieć. Niejeden pacjent odzyskał tu częściową sprawność po wylewach czy udarach. Większość jednak czeka na godną i jak najmniej bolesną śmierć. Dodatkowo rodziny chorych otrzymują tam wsparcie i uczą się jak radzić sobie z odchodzeniem najbliższych. przekaż 1 proc. płaconego podatku na rzecz - Łomżyńskie Towarzystwo Przyjaciół Chorych „HOSPICJUM” pod Wezwaniem Świętego Ducha - KRS 0000012037
|
|
Po zachowaniu naszych czeczenskich gosci nie widac ich poczucia odpowiedzialnosci. Przyjechali tylko dlatego, ze wiedzieli, co ich czeka w Polsce. Status uchodzcy, zapomogi, darmowe mieszkania. Czego wiecej chciec? Polak za granica nie dostaje zadnego z w/w. rudy błazen z druhem
|
|
Ale podobno dwa razy zapłacił za tą samą robotę.
|
|
Mam wolne miejsca Łomża- Olsztyn, Olsztyn - Łomza 13.01.2012 tel 667569320
|
|
pijany miszcz na szosie, łodebrał dopłaty z łunii, kupił traktur i szaleje burak jak święta krowa Pijany traktorzysta : http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27590
|
|
gdyby nie on, hali by dalej nie bylo i mlodziez by cwiczyla na korytarzach w szkole, a po za tym to wojna polityczna ktora pan B. i tak przegra bo obywatele widza ile edek zrobil
|
|
Umów się z doradcą finansowym Open Finance lub z jakimś lokalnym. Oni zazwyczaj mają więcej wiedzy na ten temat niż doradcy w banku po weekendowym szkoleniu;) Doradcy Finansowi zazwyczaj mają ponad 20. banków w ofercie i znajdują Tobie bank za darmo. Ja skorzystałem z łomżyńskiej firmy FUTURA NDF i jestem zadowolony, bo przedstawili mi ofertę kilku banków i załatwili co trzeba w 3. wybranych przeze mnie, a ja nie musiałem wolnego w pracy brać by łazić po bankach. A do tego pokazali mi fajną sztuczkę jak spłacić kredyt wcześniej:)
|
|
darmo nie bierze 16 tys. zł. rudy błazen z druhem
|
|
doradcy doradzają różnie, weź symulację rat z banków i raty malejące to łatwiej spłacać, lepiej kupić dom, lepszy komfort życia, a utrzymanie tak drogo nie kosztuje . Koszty trzeba rozliczyć na 12 miesięcy. Domu nie remontujesz całego na raz. powodzenia Kasia..
|
|
W deutsche banku jest najlepsze konto w obecnej chwili. Darmowe bankomaty, opłata za kartę 5zł, którą można anulować jedną wypłatą z bankomatu lub jakąkolwiek płatnością, przelewy za free i oddział w Łomży (nie placówka). Dodatkowo zakładając konto przez internet masz darmowy internet z Playa;) Alior jest spoko jeżeli spełnisz odpowiednie warunki - inaczej konto kosztuje 9zł (pierwszy rok gratis;) mBank jest b. dobry, ale w porównaniu z deutsche nie ma tylu bankomatów i nie ma nawet placówki w Łomży. ING??? 7-9zł opłata za kartę jeżeli z niej nie korzystamy:/ Warte uwagi są też konta w WBK. Tam karta 3zł kosztuje jeżeli z niej nie korzystamy. Więcej kont polecam sprawdzić tutaj: http://www.facebook.com/systempartnerski?sk=app_258161054220887
|
|
Zbychu, jaki to kraj? Kasia..
|
|
na pomoc w leczeniu Janusza z Łomży KRS 0000269678 z dopiskiem " DLA JANUSZA" - jako cel szczegółowy wpłaty
|
|
Witaj niebieska. Dowiedz się w Olszewnicy Starej obok Legionowa i Kazuniu.
|
|
do: Shot_vc słowo - rocznie oznacza 365 dnia, a nie 30/31 :) do: martuchnam nie jeżdżę po europie tylko po polskim mieście. do pracy mam 8,9km w jedną stronę :) tylko nie chodzi tutaj o pokazanie dokładnej kilometrówki, bo teraz powinnam jeszcze wspomnieć o podwyżkach cen paliw, o zużyciu mojego przyszłego samochodu, który z wiekiem zacznie jeszcze więcej palić, o ewentualnej mojej przeprowadzce z miasta do innego i innych. przy mniejszej kilometrówce i tak instalacja gazowa wychodzi na plus? ile ona może kosztować? wiem, że uparcie bronię swojego, ale jeszcze nie pojawiły się argumenty dla mnie które przekonają mnie do nie zakładania instalacji. Kasia..
|
|
A co sądzicie o Przemku Sobolewskim?
|
|
I pewnie trzymasz pieniądze w banku z polską nazwą, który wcale polski nie jest;)
|
|
Ty sam popatrz jaki z ciebie burak i debil wypisujący takie idiotyczne teksty
|
|
oremi ma rację po ogłoszeniu nowego przetargu kosztowało by to gminę pewnie drożej. Firmy które przy okazji straciły by już włożoną kasę zubożyły by też państwo, a nawet mogły by zwinąć interes i zostać z długami na długie lata, a i ludzie poszli by na zieloną trawkę. Więc posunięcie było perfekcyjne. Brawo dla WÓJTA
|
|
W ferie będą warsztaty w mdka które organizuje Przemek Starachowski i który uczy na co dzień w swojej firmie - ja posyłam swojego dzieciaka do niego i jestem zadowolony. Numer znajdziesz na stronach mdku albo odezwij się na priv to Ci wyślę
|
|
miernik52@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |