Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSdofilia... |
hoho poszdeles po rozum do głowy:) urbi et orbi !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSdofilia... |
http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/1188207,nastolatek-z-czeczeni-pchnal-nozem-taksowkarza,id,t.html Media jak zwykle nie chcą informować o tego typu przypadkach. Żadna gazeta o tym nie napisała. Zaraz pewnie cenzor z 4lomza skasuje temat. A jak Polak pacnie po łbie spaślaka czeczeńskiego to zaraz się aferę robi.
|
|
no rzeczywiście mój rozumek gdzieś się chowa od czasu do czasu ale myślę że zaskoczę papierkową i inteligencje jeszcze nie raz:))))
|
|
damy radę :) rudy błazen z druhem
|
|
a co mnie obchodzi ten zambrow?
|
|
Czeczeni to normalni ludzie - obcokrajowcy. Tak samo my - Polacy czujemy się za granicą. Wyobcowani i gorsi. Nie powinno być. Wszyscy mówią że Czeczeni biorą tylko kasę. A jak Polak za granicą też otrzymuje nie małe świadczenia to jest dobrze? Trochę tolerancji. A to, że akurat tu Czeczen popełnił przestępstwo to zaraz wielkie halo. A mało Polaków popełnia zbrodnie?? rudy błazen z druhem
|
|
Znam faceta co sam wychowuje horę dziecko i żona mu zwiała. Jest uczciwy i łapie się każdej roboty, ale nic na stałe nie może wziąć bo musi być dyspozycyjny dla dziecka. Jemu to dopiero potrzeba wszystkiego i na leczenie i do gara ..., a podobno to są tylko matki polki, ale i tatusiowie się zdarzają.... 1% podatku ODDAJĘ DLA DANIELA Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" KRS: 0000037904 w rubryce uzupełniającej jako cel 1% należy wpisać Daniel Goszkowski
|
|
do malych silnikow wogle gazu sie nie zaklada...mam mazde 626 1.8 po miescie pali mi max 7.5 po trasie 5.5 do 6... drugi mam z silnikiem 3.2 i tez nie zalozylam gazu..spalanie w granicach normy po trasie jadac juz normalnym rytmem pali max 11.5 na 100... zreszta gaz....hmmmmmm teraz koszt nie zwroci ci sie raczej szybko...zalezy ile jezdzisz..ale napewno do silnikow max do 1.8 nie zakladaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |