Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"gigantyczny\" sukces programu \"czyste powietrze\" rządu Pinokia. |
Żebyś napisał szukam.... to bym Tobie wskazał za pozwoleniem kilka fajnych dziewczyn.:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"gigantyczny\\\" sukces programu \\\"czyste powietrze\\\" rządu Pinokia. |
jeśli płacisz czynsz za mieszkanie 300zł, to mieszkając w domu nie masz tego kosztu - mozesz przeznaczyć na część raty jeśli mieszkasz na stancji, to płacisz czynsz 300zł+wynajm 400zł - mieszkając w domu nie masz tego kosztu - możesz przeznaczyć na większą część raty jeśli mieszkasz z teściową, to nie ma takiej raty której nie da się spłacić ustaw sobie niską ratę, tak abyś mógł swobodnie żyć i płacić kredyt... pamiętaj tylko, że przy domu zawsze wychodzą jakieś wydatki - cieknący dach, ogrzewanie zimą (zależy jaka zima) itd
|
|
Re: \\\"gigantyczny\\\" sukces programu \\\"czyste powietrze\\\" rządu Pinokia. |
Nie mam poprostu wyszedłem do kuchni a kolezka zrobił mi w tym czasie głupi żart ... Ale już gęba sklepana
|
|
Ja byłem zakochany w Andym C ale on nie chciał... Ale ja go dalej kocham
|
|
nelle chcesz grać jak JOE SATRIANI fajnie;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |