poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
padl syn yezraela i agent masonstwa

Widze ze z kierowców autobusów MPK przeszło na kanarów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: padl syn yezraela i agent masonstwa

Co to był za obiekt.

Najlepiej, jak sprzedawca ściągnie z półki, a ty zapłacisz.
są torrenty. jest P2P

jest taka strona: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=22
tu jest program po polsku o nazwie "NVU", albo szukaj Namo Webeditor - niestety wersja angielska

Dworzec kolejowy.

dzięki za odpowiedzi (prawie wszystkie)

Najpierw pijany kierowca autobusu, teraz pijane kanary, a ciekawe co będzie za dwa miesiące.

Autor: Domino (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 10-12-05 12:58

Najpierw pijany kierowca autobusu, teraz pijane kanary, a ciekawe co będzie za dwa miesiące.

...pijani pasażerowie :)

Trafiłem na ciekawy artykuł dotyczący portali z woj. Podlaskiego:

http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=41

Autorem dzieła jest białostoczanin, a potwierdzenie tego znajduje się na końcu kolejnego (nawet ciekawszego artykułu):

http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=24

Myślę że możemy być dumni z naszego portalu. Przy okazji składam gratulacje całej redakcji 4lomza.pl . Oby tak dalej

P.S. Tylko zmieńcie to archaiczne forum na nieco nowszy model.

Ja używam Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.384 i nie mam żadnego problemu. Korzystam z kaspreskego juz ponad rok i nie narzekam na niego.

Witam.
Może i jest to dobry sposób, ale niestety niezgodny z polskim prawem (ustawa z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych).

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Co za ******** moderator pozwala na zakladanie takich tematow!!!!
Zamknac ten temat - co was obchodzi czyjas tragedia?

Moze porozmawiamy o was albo o waszych rodzinach? Dobrze bedziecie sie wtedy czuli?

Pojebani lowcy sensacji...

Markac musisz dużo popracować na elomza.pl. Gdy portal startował był lepiej zorganizowany - teraz brakuje mu przedewszytkim forum które od kilkunastu jak nie kilkudziesięciu miesięcy jest zamkniete :/

Linki te dedykuję koczisssowi, a w szczególności:

http://www.szukamypolski.com/rzeznia.php?id=24

Pozdrowienia

apostata

flszka za drogo, jedno piwo wystarczy

slodki_aniolek, a jak wygladala ta osoba przez ciebie opisywana? Czy może był to taki wysoki blondyn(?), czy średniego wzrostu o ciemnych włosach? a może jeszcze inaczej?

Co to za zabytek?

Wklejam zdjęcia znane i łatwe do odgadnięcia , bo widzę że zrobił się zastój na stronach które miały ukazywać łomżyńską historię.

Pozdrowienia.

Nasza

a co to was k..... obchodzi czy był pijany czy nie?!co żal wam że się sam najeb.... a z wami się nie podzielił.a jak wy codziennie najebani łazicie,nieroby- to uważacie że jest ok! tylko komuś dupę opier... to jest fajnie.zachowujecie się jak banda wieśniaków,tylko czekacie komu by tu bupe obsmarować, i śmiać się z kogoś,na siebie popatrz baranie jeden z drugim, i tylko sie zastanawiacie,co też dziś będę robił? a co wy możecie robić- NIC- jak zawsze! Krowy doić hamy - do tego się nadajecie.

ptysiu 91, a pamiętasz jak jechaliśmy pociągiem? wyglądałeś wtedy przez okno a ja wystawiłem dupę?!ludzie mówili na dworcu- popatrzcie jakie ładne bliźniaki.

to będzie stronka o Ptysiu 91 i jego zasranym życiu. on tu się pyta z kąd może ściągnąć "OFFICE", Ptysiu ty chyba monitor masz w kiblu i zasrałeś ekran,bo chyba nie widzisz co było napisane?!PUSTAK z ciebie.

dobry fachowiec. hehehe co za idiota nie trzeba być żadnym fachowcem by mieć dobry program antywirusowy.ściągnij sobie z netu jakiś i niepłać za niego,są niektóre za friko.tylko idiota zapłaci za program antywirusowy.

lubama proszę o troche kultury z twojej strony, to jest forum, to jest miejsce publiczne. Jesli jestes pewny swoich racji podaj swoje imie i nazwisko, gdyz swoja wypowiedzia mogles kogos urazic
Wracajac do twojej wypowiedzi chcialbym dodac, iz osoba o ktorej dyskutujemy najwyrazniej była w PRACY, gdyż z relacji osoby ktora załozyła ten topic wynika, iz usilowała ona kwestionować to, czy dana osoba ma bilet czy nie. Moim zdaniem, gdyby kanar był po pracy moglby robic co chce. I tutaj jest pies pogrzebany. Wiec jeszcze raz prosze o wiecej kultury nastepnym razem. Wedlug mnie Twoje wulgaryzmy świadcza tylko o Tobie.

Pozdrawiam

nie jest źle :P

Zbych

cyt:
Autor: MrS (---.lom.vectranet.pl)
Data: 10-12-05 15:06

Witam.
Może i jest to dobry sposób, ale niestety niezgodny z polskim prawem (ustawa z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych).

A robienie długów jest zgodne z polskim prawem?? Moze też zacytujesz stosowną ustawę?
Pojawią się tu wpisy juz niebawem (w ciągu 48 godzin bez wzgledu na konsekwencję).

Zbych

Rysiek jest winny w bar pod gruszo 5 zł barmanowi a Jurek w kormoranie 7 wisi Stasiek podobno ma az 16 zł krechy w semaforze

Także uważam, że moderator winien ten wątek skasować. Widziałem na własne oczy następstwa tego zdarzenia. Do tej chwili nie mogę dojść do siebie. Morze krwi i policja po cywilnemu robiąca szkice sytuacji. Być może znałem chłopaka osobiście. Płakać mi się chce, bo niektórzy tak chcieliby żyć, a On tak łatwo się poddał !!! To wielka tragedia i chylę czoło. [*] [*] [*] Pytanie przy okazji do komendanta policji ?! Dlaczego nie izolowane jest dla przygodnych świadków miejsce takiego zdarzenia??? Obok jedli obiad nie świadomi niczego ludzie. Wychodząc doznawali szoku !!!

to forum jest także po to żeby sobie pomagać, jak słusznie zauważył egezkutor. Słyszalem od sąsiada, że jakis klient go naciągnąl podczas wynajmu mieszkania. Mieszka na Wojska Polskiego u teściowej i zapewne kogoś następnego skubię. Ja będę odważny "i idę zasięgnąć języka". Jeżeli tylko sąsiad wyrazi zgodę, to powiem coś więcej !!!

moim zdaniem, to biedny ten portal, reklamy wlaczaja sie gdy sie kliknie byle gdzie a wkur..... to niesamowicie z ogloszen bezplatnych ..... szkoda gadac
aha no i przedewszystkim CENZURA na forum !!! ochyda

.:kaczystan sie robi okrutny:.

wiadomosci zazwyczaj o kosciele i jakis pierdolach chyba ze rzeczywiscie nic innego w pomrocznej lomzy sie nie dzieje tylko jakies speda..... wiesci.

pozdrawiam i przepraszam jak kogos urazilem swoja opinia

Misiek-2lo ale tak czy siak to oszuści niedość że prubują wymusić pieniądze za brak biletu nie udzielając żadnego pokwitowania to najwyraźniej wykonują pracę pod wpływem alkoholu!! skandal!! niech ktoś w końcu ich skontroluje!! Jak oni wykonujo prace i za co im firma płaci!!!

znam jedynie adres do jednego z łomżyńskich HUBów i o to on: bastion.sytes.net:1411

W sobotę zmarł znany aktor komediowy Richard Pryor, miał 65 lat
[*][*][*]

Zbych

Jak juz piszecie to dokładnie!Ta kaplica jest pozostałością po wojskowym cmentarzu prawosławnym.Byli tu chowani zmarli wojskowi z carskiego garn izonu.Pozdrawiam.

Polka nie weszła nawet do finału, prawdopodobnie przeszkodziły jej w tym włosy. Jako jedyna miała krótkie włosy. W dodatku zawiniła też telewizja, nie podając numeru Polki dla głosowania SMS-owego.
Więcej ma ten temat link poniżej:

http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=29067

Najprościej ,przerzucić się na maca

u nas ją w TV reklamowali z numerem 214 ale sms napewno drogi i po co wysyłąć jak wiadomoze że niewygra a prosiłą Polaków o głosy w innym języku !! Wstyd Polka do ojczyzny mówi w obczym jezyku ?

hmm, ogladalem program i tez o nim bylo mowione co nieco, i powiem wam ze on byl uzalezniony od amfetaminy i heroiny wiec sie skonczylo jak sie skonczylo ale fakt jest faktem ze szkoda mi go troche bo jak zawsze ogladalem filmw ktorym on wystepowal to zawsze sie smialem i to byly dobre filmy, czyli byl dobrym aktorem i chyba to tyle...

wiesz mozna tez pograc na wp.pl tam sa gry online i b.duzo osob tam gra w bilard snooker makao dartsy i wiele wiele innych

pozdrawiam:)

slodki_aniolek:nie wiem jak to napisac ale napisze to tak.
1.oni sa po to by sprawdzac czy ludzie kasuja bilety wiec nie sa oszusci, ba zdarza sie tak ze sa jakies nieporozumienia ktore nie sa z naszej winy(nie ma tuszu w kasowniku,kasownik nie kasuje itp.itd.)
2.nie wymuszaja he pieniedzy za brak biletu jak se to wyobrazasz?:)
3.hmm odnosnie pokwitowania to wiem ze daja takie karteczni w ktorej jest data wystawienia mandatu i kwota jaka trzeba uiscic w MPK w Łomży,ale nie wiem mnie nigdy bez biletu nie zlapali:)
4.alkohol hmmm...co by tu napisac no nie wiem nie widzialem tego na wlasne oczy ale jak widze co tu ludzie pisza to jestem prawie przekonany ze tak bylo i jestem tego zdania ze nie powinno sie pracowac pod wplywem alkoholu-nic wiecej
5.fakt jest faktem ze MPK w Łomży moze zrobic kontrole na tzw."kanarow" i moze z nimi rozwiazac kontrakt:)
6.wykonuja prace bardzo dobrze liczba wystawienia mandatow wzrosla od poprzednich kontrolerow z MPK:P
7.chyba ost. punkt :} nie placi im firma zarabiaja sami na siebie ile osob zlapia to maja z tego % czesc idzie na MPK wiec im wiecej osob zlapia to maja wiecej kasy

no to sie rozpisalem i chyba styknie tego dobrego, aha i nie popieram tego co oni robia ani tych ktorzy nie kasuja biletow:)

hooltay- Piękna?

Krótka?:P

Zbych

A chcesz poczekać ?

A więc: Zlikwidować samochody zawczasu, zanim wpadną na drzewo! Zlikwidować mosty i wysokie budynki i wieże- bo można z nich spaść i zginąć. Zlikwidować drogi- to nie będzie wypadków. Zlikwidować samoloty- bo zabijają ludzi. Zlikwidowac lasy i zwierzęta w nich żyjące, bo wyłażą na drogi i powodują wypadki. Zlikwdować słupy, latarnie i budynki przy jezdniach- bo zagrażają tak jak drzewa....i wreszcie zlikwidować ludzi - to nie będzie wtedy żadnych wypadków - bo jednak zawsze przyczyną wypadków i zniszczenia jest sam człowiek, a samo życie jest wielkim ryzykiem!
Dużo będzie jeszcze będzie tych antropocentrycznych głupot?

A moze umowimy sie ze nie bedziemy wklejac zdjec z internetu i to glownie z jednej strony www.polska.pl ?

tak w wigilie będą prezenty pod kominem.
a mikołąj musi wiedzieć gdzie jest ciepłownia w łomży, zeby samolotem nie uderzyć, czyli ze wzgledów bezpieczeństwa.

Ja tez nie mam pojecia o jakich Barbapapach mowicie "Reksia" i "Bolka i Lolka "kojarze. Ze starszych japonskich pamietam "Jataman "(nie wiem jak to sie pisze).A teraz pomimo wieku w ktorym nie wypada ogladac bajek moimi ulubionymi bajkami(bo oczywiscie ogladam i mam to w ... ze moi znajomi sie ze mnie smieja) sa "Odlotowe agentki" i "Shin Chan" na Jetix:))) szczegolnie ta druga polecam o 23:50:)

Weszły nowe przepisy dotyczące sposobu oświetlenia takich obiektów.

Też to ostatnio zauważyłem. Z drugiej strony, jest to niewielka oszczedność, ponieważ przez 50 % czasu światła są zgaszone. he

Może ktoś już to pisał, ale drzewa:
1. Są zielone, a zielony uspokaja.
2. Pochłaniają szkodliwe związki, które są w spalinach.

Chronią samochody przed wiatrem :), przydrożne domy mieszkalne przed staranowaniem przez takiego Tira...

Zbych

małe kłamstewko dla zabawy uczy wielkich kłamstw na poważnie. ale skoro tak mamy edukować nasze dzieci to trwajmy w tym małym kłamstewku. potem się tylko nie dziwmy wielkim kłamstwom w zyciu publicznym. przecież skala kłamstewka dla kazdego będzie inna. ktoś kto obraca na codzień milionami uzna za małe kłamstewko o wartości 100.000 złotych. ktoś kto obraca 300 złotymi przez miesiąc uzna je za wielkie. mitologizujmy nasze życie, opisujmy je wszelkiego rodzaju legendami - jak to mówią eufemiści na każdą sytuację trzeba mieć wiarygodną legendę.

reinkarnat Anthony'ego Quinn'a jestem.
z wikipedii o w/w:
Anthony Quinn, właściwie Antonio Rudolfo Oaxaca Quinn (urodzony 21 kwietnia 1915 w Chihuahua w Meksyku - zmarł 3 czerwca 2001 w Bostonie w USA), aktor amerykański pochodzenia meksykańskiego, lecz także malarz i rzeźbiarz.

Kilkakrotnie nominowany do Oskara, dwa razy zdobył to trofeum za filmy

Wild is the Wind (1957)
Grek Zorba (1964)
Pozdrowienia z monastyru na szczycie navarony.
GZ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org